|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Ildi |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| sandica,multumesc! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/31/2012 Mesaje: 7
| Buna dimineata! Acum 5 minute m-am inscris si eu aici, pe forum. Am inceput de foaret putin timp sa tricotez. Si m-am lovit de o problema. Asvrea daca se poate sa imi explicati si mie cum se face o gluga, pentru un hanorac pentru un baietel.
Caciulita si fularul sunt superbe, dar poti sa imi spui si mie cum se face caciulita. Mi-ar placea foarte mult sa incerc sa i-o tricotez, baietelului meu. |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| ildi wrote:si cum frigul a venit pe neasteptate,iata cu ce m-am delectat ieri dupa-amiaza si rezultatul azi dimi,e lana merinos 100% baby.o sa mai iau fir caci m-am hotarit sa-i fac si manusi,ca sa fie setul complet.  daca ati stii cum a cerut julia sa fie caciula,din aceea cu varful lung si cazut in jos,l-am facut un pic mai lung si l-am indoit apoi,lana e groasa,mi-era ca o sa arate urat pe firul acesta.oricum,cred ca caciulita cu bufnita nu-si mai are rostul,am trecut la gusturi de adolescenti,am inceput-o dar e prea de copii,asa ca o desfac. SUPER SETUL  ,pUPICI LA jULIA,e un manechin tare frumos |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| Ildi,ce mandra trebuie sa fie, de cata lucrusoare ii faci... pupici pentru mamici si fete |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Ildi foarte frumos setul Juliei , iar culorile pe care le-am vazut sint de vis Sa ai mult noroc sa-ti poti cumpara ! M-as bucura pentru tine . |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/15/2011 Mesaje: 224
| Ildi, felicitari pentru set. Aproape ca nu l-am vazut, mi-a luat ochii Julia..... este superba. Este norocoasa cu o asa mama cu maini de aur |
|
| Ildi foarte frumos setul Juliei. Sa il poarte cu placere si tie mami sa iti dea Dumnezeu sanatate sa tot ii faci lucrusoare asa de superbe. |
|
| nico,endy,stela,miha,va multumim mult de tot! vreau sa-i fac si manusi,sper sa reusesc! |
|

| Ildi tu esti o luptatoare doar ,cum sa nu reusesti ? La ceva jambiere te-ai gandit / ? |
|
| endy wrote:Ildi tu esti o luptatoare doar ,cum sa nu reusesti ? La ceva jambiere te-ai gandit / ? endy iar tu esti o dulce! |
|

| Sa fi sanatoasa si sa ne arati lucruri frumoase ! |
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| vma 2012 wrote:Buna dimineata! Asvrea daca se poate sa imi explicati si mie cum se face o gluga, pentru un hanorac pentru un baietel.
vma am explicat aici http://forum.7p.ro/Pulovere-tricotate-pentru-copii-2.aspx?g=posts&t=14599&p=13 , bine ai venit printre noi si mult spor ildi superb set parca e nins |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| ildi si a mea e cu hannan montana si cu stefania din oraselul lenes,nu e cu printese. |
|
| e super setul ildi.. |
|
|