Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Eu ma chinui la un pulovarash de o saptamnana. Cand aveti voi timp sa faceti minunile astea?
Andrei, fotomodel te face mami si cu David Asortat si accesorizat , mama-mama, ce baieti avem noi aici. De nu ni i-ar fura vreo domnisoara ! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| David,de-acuma poti iesi in zapada,te-a pregatit mami voiniceste Au iesit frumos si mai ales ca bucleul se lucreaza greu Frumos puloverasul, Adriana,modelul e complicat...adica nu e, dar e greu de tinut minte unde si cum A iesit super frumos |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Oana, Miha, sar'na mult! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| mihaela75 wrote:... Frumos puloverasul, Adriana,modelul e complicat...adica nu e, dar e greu de tinut minte unde si cum  A iesit super frumos
Miha, sa stii ca poate pare greu, dar e chiar simplut. Iar dupa ce ai facut vreo 3 cm, se vede cu ochiul liber pe lucru ce model vine. Eu nici nu am folosit schema .
Daca totusi sunteti interesate de model, va pot da instructiunile, asa cum l-am facut eu pentru Andrei, deci cam pentru 10 luni - 1 an si jumatate - poate chiar 2 (depinde de cat de mare e bebe). Andrei are acum 10kg si 74 cm lungime, ca sa va faceti o idee. |
|

Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| david sa le porti cu placere imi plac la nebunie mami |
|

| miraa wrote:david sa le porti cu placere  imi plac la nebunie  mami
Multumim frumos, Miraa |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Mie nu-mi raspunde nimeni??? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Fdianamaria, torsada = opturi impletite in fel si chip (arunca o privire la modelele care le-am dat in mesajul "modele frumoase de tricotat"
http://forum.7p.ro/Default.aspx?g=posts&t=2737
Iar pt incheiat caciulita, dupa ce ai scazut si ajungi sa inchizi, se presupune ca ramii cu putini ochi, 8-10-12 , tai firul la vreo 25 cm, treci cu acul cu firul pus dublu prin toate ochiurile,stringi , fixezi cu 1 punct, lasi iar firul in 1 si cosi caciulita la spate... Sper ca ai inteles, daca nu intreaba! asa fac eu, cine are alta versiune sa o spuna |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Multumesc frumos de tot pt raspuns !!! |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Adriana, Cris, felicitari, toate articolele sunt super. Cris, dar parca ziceai ca nu te prea pricepi. |
|

| Alina wrote:Adriana, Cris, felicitari, toate articolele sunt super. Cris, dar parca ziceai ca nu te prea pricepi.
Omul cat traieste invata...si cand uita, neaparat isi aduce aminte! |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Fetelor m-ati molipsit si pe minee mi-am cumparat si eu material de tricotat...acril in degrade si andrele de 4 ...si vreau pentru inceput sa fac un fular dar nu stiu cate ochiuri sa pun. Poate ma luminati si pe mine Iar daca imi iese si fularul , apoi ma apuc si de un pulovaras...bineinteles pentru Karina Si...in curand o sa va fac concurenta Tineti-va viin! |
|
| Taty Bravo! Fa intii un esantion cu 15-20 de ochiuri lucrate citiva cm. Masori in latime cam cit ai vrea fularasul si socotesti dupa esantion cite ochiuri trebuie sa pui ca sa obtii latimea respectiva!
Tine-ne la curent cum merge! |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Multumesc Ema! Am pus 30 de ochiuri si e lungimea care imi place...si am lucrat bob de orez marginea vreo 20 de cm...si restul vreau sa il fac numai pe fata. Imi ajunge un sul de material? |
|
| Iti sugerez ca , la fular sa lucrezi punct de elastic, un ochi pe fata unul pe dos, sa iasa la fel pe ambele parti. Pune cateva ochiuri in plus ca se mai strange . |
|
|