Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Abia astept! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17812
| Iata cum au iesit caciula si puloverul, deocamdata. Mai trebuie sa ii pun un nasturel sus la pulover, ca nu am avut decat unul.
_ _ _ _ 
Nu prea a vrut modelul sa stea la pozat, ca se incalzise in ele |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Foarte frumos, Adriana! Iar modelul, incalzit sau nu, este frumusel foc! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 13
| Si ce bine-i sta la model cu albastru asta! Adriana e superb! Sta la cald puiutul tau! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 504
| waaaw, Andrei, ce bine iti sta!!!
Adriana, suuuuper |
|

Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| superb si calduros bv adriana...ii sta tare bine lui andrei in bleu |
|

| Eu am facut caciulite si fulare si mai am puloverele din acelasi material... Uitati ce a iesit...modelul a fost putin cam agitat
 |
|
| Kiki foarte frumoase si reusite! E o scumpete David, mai ales cu setul rosu! |
|

| Sar'na Ema...adevarul e ca incerc... Setul rosu e pentru verisoara lui David (finutza noastra) care e mai slabutza...Dar daca zici ca ii sta bine o sa ii fac si lui unul rosu ce daca e baiat |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17812
| Kiki, foarte frumoase ! Bravo ! Mie imi place mult ultima caciulita, pentru ca pare ca tine bine de cald si nu poate fi data jos chiar asa de usor |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Foarte frumoase, Kiki! Se pare ca te-a prins microbul, nu? Iar de David ce sa mai zic... fara cuvinte de dulce ce e. |
|
| Fa-i Kiki si rosu ca-i sta bine si tare e frumos! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 504
| Kiki, de ce nu participi la concursul de tricotaje? hai, curaj, uite ce bine au iesit |
|

| Multumim de invitatie, Kry, cred ca o sa participam. Da, Adriana, pe ultima nu o poate da jos, ca se leaga sub barbie si e groasa ca e firul in 3 , ca daca lucram cu 1 era de primavara, cu 2 nu prea mergea pentru iarna asa ca am lucrat cu firu-n 3 Multumim, Kali...microbul s-a prins cand l-am nascut, dar nemaiavand cine stie ce timp liber in timpul zilei, am abandonat...Acum reusesc sa gasesc ceva timp liber, se pare ca am invatat sa imi fac un program mai bun in fiecare zi |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| AdrianaC wrote:Le fac foarte repede. O caciulita nu imi ia mai mult de maxim 2 ore. oau !! pai mie imi ia cateva zile...asa prost stau cu timpul si cu viteza. Felicitari !!! Si eu vreau sa fac caciulita, dar...ce e aia torsada?? Si...cum se inchide / incheie la capat ?? |
|
|