Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Kamsahamnida Am urmarit primul episod online, imi place So Ji Sub De actrita nu sunt asa incantata pentru ca o stiu din "A Gentleman's Dignity" si m-a cam enervat rolul ei , oricum putine personaje feminine imi plac mie
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| aurishta wrote:Eu urmaresc acum un mic serial foarte deconectant, "Faith" se numeste, genul istoric-fantasy-romance, imi place la maxim! Cand l-am ales, m-am orientat dupa numarul mare de premii primite , desi, in general, evit genul fantasy. A fost o surpriza placuta pentru mine si intreaga familie.
Unde il gasesc ? |
|
| koko2008 wrote:
Unde il gasesc ?
Uite aici: http://inginerie-inovatii-protectiamediului.blogspot.ro/2012/08/faith-great-doctor-2012.html E superb |
|
| Am urmarit primul episod !!E beton!!! Nu dorm la noapte Multumesc Vanina |
|
| Mai fetelor doar un pupic tot filmul ? Oricum e ceva...dar totusi am stat cu sufletul la gura....dar a meritat!!Super serial!!! |
|
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Gata? Deja l-ai terminat? Inseamna ca ti-a placut cu adevarat! SI noi am fost foarte incantati de el, nu a primit degeaba o tona de premii. Iar Lee Min Ho este atat de .... , chiar si sotul meu se mira de cat este de frumos si talentat! Ai vazut Chuno-Vanatorii de sclavi ? Daca nu, il recomand cu caldura, este unul dintre acele seriale care te tine cu "toate panzele sus" |
|
| Al meu sot nu s a uitat...nu i a placut..eu m am indragostit glumesc. E un serial foarte bun. Hunter l ati urmarit ? Cum e ? |
|
| City Hunter este foarte fain, de actiune, o versiune coreeana a lui Superman ,exceptand puterile supranaturale , deci un fel de justitiar modern care actioneaza dupa propria constiinta, fara sa se bazeze pe hatisul legilor si al procedurilor judiciare. Este si romantic ,are si o coloana sonora deosebita... mi-a placut foarte mult |
|
| AHA!!! Gata! City Hunter ...el e urmatorul |
|
| Koko, te vei indragosti si mai tare de Lee Min Ho in City Hunter
Eu propun sa facem un subiect nou doar cu seriale/filme coreene Ce zici Aurishta, deschizi tu un topic nou? Pentru ca tu stii sa scrii cel mai frumos despre ei |
|
| Da, ar fi o idee buna! Deja notiunea de K-Wave este din ce in ce mai cunoscuta, ei au deja un stil propriu consacrat, asa ca putem discuta despre asta intr-un topic separat! |
|
| Fetelor ..imi pare bine ca nu sunt singura indragostita de aceste seriale, filme, cultura ... |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Faith e .....WAW!!!!!Si sotulache il indrageste! |
|
| Aha !!! Ma bucur ca va place .Eu l am terminat pe City Hunter ....mi a placut |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/5/2013 Mesaje: 33
| S.ELENA wrote:Subscriu!!!!
Si eu prefer aceste seriale, la "Grey" sunt la zi cu episoadele. |
|
|