Seriale de urmarit...
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Tuesday, June 18, 2013 4:05 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Va anunt ca am ajuns la ep.10 din prima serie. DistanceKiss Imi place, asa cum am mai spus, daaaaarrr... nu are prea mult sex sau am eu o problema? Crazy
Off-topic: Vanina, imi place mult avatarul tau! pupici
aurishta
Scris: Tuesday, June 18, 2013 6:52 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Anelise wrote:
... daaaaarrr... nu are prea mult sex sau am eu o problema? Crazy
ras Problema asta o am si euBlushing , este unul dintre motivele pentru care am optat pentru productiile coreeneras
Anelise
Scris: Tuesday, June 18, 2013 10:04 PM
Nivel

Aurishta, o sa incerc si eu o productie coreeana sa vad la ce va uitati voi pupici, dar acum sa-l termin pe asta daca tot m-am apucat. Ma bucur ca nu sunt singura persoana careia i se pare totusi prea mult... Si in Dinastia Tudorilor au fost scene, dar cu siguranta nu la fel. alcool In fine.
aurishta
Scris: Tuesday, June 18, 2013 10:47 PM
Nivel

Anelise wrote:
Aurishta, o sa incerc si eu o productie coreeana sa vad la ce va uitati voi pupici,
ras
Cu siguranta, au si ei kitsch-urile lor, mai ales cand incearca sa imite stilul occidental (ala de care fug eusic ). Imi place mult, insa, ca toate sunt la locul lor, dragostea, prietenia, onoarea, demnitatea, intriga, tradarea, politetea,barbatii sunt masculini, femeile feminine, sentimentele materne sau paterne sunt ok...s.a.m.d. Pur si simplu nu mai suport sa vad ca doi tineri care se plac sar unul pe altul in garaj, ca prietenia sfarseste intr-o relatie nefireasca, scenarii fantasmagorice.....mda...poate ca am imbatranit....dar imi place sa vizionez un film in liniste, cu copiii langa mine, sa nu trebuiasca sa le spun sa se intoarca ....sa raman cu ceva placut in urma...Nu mai spun ca au coloane sonore excelente, noi le ascultam de placere inca multa vreme dupa ce am vazut filmul, se afla permanent pe listele noastre de auditii...
Anelise
Scris: Tuesday, June 18, 2013 11:01 PM
Nivel

De acord cu tot ce ai scris! thumright Si frumos! DistanceKiss Cu siguranta vreau si eu! O sa rasfoiesc paginile in spate sa vad ce ati urmarit voi si ce v-a placut mult. pupici
aurishta
Scris: Wednesday, June 19, 2013 3:28 PM
Nivel

Anelise wrote:
De acord cu tot ce ai scris! thumright Si frumos! DistanceKiss Cu siguranta vreau si eu! O sa rasfoiesc paginile in spate sa vad ce ati urmarit voi si ce v-a placut mult. pupici
computerlove Si as mai adauga ceva. Cand este vorba de scene de dragoste, sunt mari maestricoeur Atata frumusete, atata puritate, delicatete in relatii....stiu cum sa iti atinga coarda sensibila a inimii. Ceva ce nu am mai intalnit de mult in filmele occidentale! Ti se face dor de dragostecoeur coeur
vanina
Scris: Wednesday, June 19, 2013 5:15 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
Anelise, multumesc DistanceKiss

Aurishta, am inceput sa ma uit la Winter Sonata, chiar e bun, daca l-as fi urmarit acum cativa ani probabil ca ar fi fost in topul meu firstprize chiar merita vazut.
Edit:
(L-am terminat si m-a cam enervat, nu mai sunt asa sigura ca merita vazut Cray, e cu happy ending - oarecum.. din punctul meu de vedere)

Despre Game of Thrones am fost avertizata ca are multe scene Blushing asa ca nu m-a socat sic Am ramas pe la sezonul 2. Cred ca il voi continua in curand.
aurishta
Scris: Thursday, June 27, 2013 10:13 AM
Nivel

Ma uit si eu la Game of Thronessic , este destul de interesant, mai am vreo cinci episoade din sezonul 3(care imi place mai mult decat primele doua). Totusi, mi se pare destul de sarac in ritm, poate de unde m-am obisnuit sa stau cu sufletul la gurasic , ca la serialele coreene.
In paralel am terminat de vizionat Road no. 1, care m-a impresionat in mod deosebit. Atmosfera de razboi este redata exceptional, parca vizionezi un documentar de pe History. Pe acest fundal se desfasoara doua povesti minunate, una despre iubirea dintre doi tineri pe care razboiul ii impiedica sa fie impreuna, cealalta despre o durabila prietenie dintre doi barbati care, in conjunctura grozaviilor pe care le traiesc impreuna, cladesc o relatie de camaraderie si apropiere sufleteasca deosebita, toate acestea rezistand probei trecerii timpului! Chiar daca pe alocuri, din dorinta de a da mai mult dramatism povestii, scenaristul exagereaza putin, per total serialul este recomandabil fara rezerve. Inca o dovada de maiestrie artistica de la cinematografia coreeana!
miriam
Scris: Thursday, June 27, 2013 10:56 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
Eu am incercat sa ma uit la GAme of Thrones, dar nu am rezistat, scenele ca scenelesic ras mi se par dure scenele de violenta, felul in care arata ca taie gatul unui cal si altelewhat ...am vazut vreo 4 episoade si am renuntat.
Sau pote mi se trage de la sarcinaCrazy
Deyu.
Scris: Thursday, June 27, 2013 11:41 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/19/2012
Am inceput sa ma uit din nou la The Tudors...un serial magnific din care am urmarit cam primele episoade si m-am dat cu altele, dupa am uitat. Lol Acum continui si imi place la fel de mult! Vreau sa ma uit si la The Borgias cand am timp. In orice caz, nu, azi am treabaNuImiPasa
aurishta
Scris: Thursday, June 27, 2013 12:23 PM
Nivel

miriam wrote:
Eu am incercat sa ma uit la GAme of Thrones, dar nu am rezistat, scenele ca scenelesic ras mi se par dure scenele de violenta, felul in care arata ca taie gatul unui cal si altelewhat ...am vazut vreo 4 episoade si am renuntat.
Sau pote mi se trage de la sarcinaCrazy
ras Totusi nici nu se apropie de Spartacus in domeniul asta!uff
Anelise
Scris: Thursday, June 27, 2013 1:06 PM
Nivel

Eu sunt prinsa cu niste drumuri si examene asa ca nu am reusit sa mai vizionez nimic deocamdata. Bye2 Deci am terminat prima serie din Game of Thrones si sper sa gasesc timp sa continui. bounce
The Tudors si eu vreau sa-l revad. thumright Acum sa vad si cand voi reusi...
miriam
Scris: Thursday, June 27, 2013 3:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
aurishta wrote:
ras Totusi nici nu se apropie de Spartacus in domeniul asta!uff

Probabil te referi la ceva ecranizare mai noua si eu nu l-am vazutLol

Intr-o vreme eram indragostita de serialele BBC, iar unul care mi-a placut mult a fost Downton Abbey.

Anelise m-ai facut curioasa cu The Tudors...
aurishta
Scris: Thursday, June 27, 2013 10:12 PM
Nivel

Vorbesc despre serialul Spartacus, cu scene sexuale si violente deosebit de explicite. Dincolo de asta, excelent realizat, trebuie sa recunosc!
vanina
Scris: Friday, June 28, 2013 12:19 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
Aurishta, s-a terminat Gu Family Book, a fost asa frumos Love Cray coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.