Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Aurishta, ai vazut That Winter, The Wind Blows? Am auzit ca e bun. Sunt in cautarea unui serial nou, care sa ma tina treaza si noaptea Cam greu in ultimul timp, cred ca am vizionat prea multe
Eu downloadez serialele de pe torrent (un site bun pentru seriale coreene: asiatorrents.me).
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Da, incepusem sa vad serialul asta, dar sotul meu a obiectat ca i se pare prea romantic si l-am abandonat! Promite mult, din punctul meu de vedere, o sa il vad in timpul liber ( pe care nu il am) Eu vizionez deobicei pe Blogul lui Aniola, cum ar fi cel la care ma uit acum http://inginerie-inovatii-protectiamediului.blogspot.ro/2013/03/regele-noptii.html. Dar , cum vad ca avem gusturi apropiate la filme , iti recomand asta http://inginerie-inovatii-protectiamediului.blogspot.ro/2012/02/thorn-birds-online-pasarea-spin.html daca nu l-ai vazut, mi-a placut mult de tot! si il gasesti si pe "That Winter" tot acolo! |
|

| aurishta wrote:Da, incepusem sa vad serialul asta, dar sotul meu a obiectat ca i se pare prea romantic si l-am abandonat! Promite mult, din punctul meu de vedere, o sa il vad in timpul liber (  pe care nu il am)
Am terminat si eu Queen of Ambition, dar a fost cam trist That Winter e si ala trist, si cam violent dar mi-a placut mai mult.
Deci ce serial imi mai recomanzi? Am nevoie de o noua doza |
|

| "Thorn Birds" este foarte fain, incepe cam siropos, dar, de indata ce intra in subiect, capata "greutate" si "atinge" multe subiecte sensibile si serioase, iar pe deasupra are happy-end , promit Acum vad "Road no.1", un serial istoric, de razboi( daca iti place genul ), are o poveste foarte frumoasa, multa drama specifica razboiului, trateaza foarte interesant problema relatiilor interumane...in fine, am ajuns la jumatate si abia astept sa vad ce urmeaza si, mai ales, cum se termina (coreenii sunt maestri ai intorsaturilor de situatii si ai finalurilor imprevizibile, dupa cum stii ). Am mai primit de curand o recomandare serioasa pentru "Winter Sonata", cica este demential! (la mine este urmatorul pe lista) Si. ..astept sa imi mai vinzi si tu vreun pont! Intre seriale ma mai delectez cu cate un film , asa, sa ma mai racoresc |
|

| Da, imi plac si mie cele istorice si cu razboi La Winter Sonata ma gandeam si eu sa ma uit zilele astea, dar mi-e frica ca e cam vechi si s-ar putea sa am alte asteptari, cum am patit cu Goong si Full House (mi-au placut, dar erau cam plictisitoare unele scene ). Eu iti recomand Secret Garden preferatul meu, si King 2hearts e foarte, foarte bun (Coreea de nord ). Acum am inceput sa ma uit la Gu Family Book si imi place la nebunie, numai ca mi-e teama sa nu termin prea repede episoadele, si sa raman in asteptare (serialul se termina de difuzat abia pe 25 luna asta). Cred ca ar fi mai bine sa fac o lista cu serialele pe care le-am urmarit si impresiile facute si sa ti-o trimit . |
|

| Cu scenele plictisitoare este simplu , dau mai departe . Asa am facut cu "Chuno", superb , dar cu multe scene de umplutura peste care pur si simplu am sarit (avantajul internetului , cred ca ma imbolnaveam de inima la serialul asta daca trebuia sa suport "balastul"). Vreau si eu Secret Garden si King 2Hearts ne-a-pa-rat! Astept sa ii vina cheful iubitului de ceva romantic . "Gu Family" ma tenteaza si pe mine, dar m-am jurat sa nu ma mai uit la seriale in curs de publicare , am patit-o deja cu "Visul Marelui Rege" unde am ramas la jumatate si nu ma mai uit pana nu apare tot, ca am "spumegat" destul |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Preferatele mele au ramas "Prison Break" si "The Vampire Diaries". M-a prins dorul de un serial bun asa ca vreau sa urmaresc "Game of Thrones". Foarte laudat acest serial peste tot! Numai de as gasi un site unde nu trebuie platit ca tocmai am dat peste unul... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Da Vinci's Demons season 2 in 2014 |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Asa tarziu vine Da Vinci???!??? Of!
Game of Thrones e superb! S-a terminat sezonul 3. Eu am avut o mare retinere in a-l urmari pentru ca ... asa are un nume de joc pe calculator, sau joc de-asta on-line... Nici n-am vrut sa aud de el! Pana intr-o zi cand nu mai aveam ce urmari. Si am halit un sezon instant! Vizionare placuta!
Acum vad Zero Hour, multumesc ingeras pentru pont! |
|

| Zaza, ! Am vazut primul episod. Imi place mult!!! Acum ma bag la al doilea! |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Anelise wrote:M-a prins dorul de un serial bun asa ca vreau sa urmaresc "Game of Thrones".  Foarte laudat acest serial peste tot! Numai de as gasi un site unde nu trebuie platit ca tocmai am dat peste unul...
Eu l-am gasit pe Vplay, nu stiu insa daca sunt toate episoadele. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2390
| Anelise wrote:M-a prins dorul de un serial bun asa ca vreau sa urmaresc "Game of Thrones".  Foarte laudat acest serial peste tot! Numai de as gasi un site unde nu trebuie platit ca tocmai am dat peste unul...
Eu am incercat sa ma uit si n-am putut. Asta pentru ca citisem cartea, iar serialul este mult, mult sub carte (de fapt cred ca este si imposibil sa faca un film exact dupa scenariul din carte). Asa ca daca aveti timp, mai ales ca se apropie sezonul concediilor, va recomnad sa luati cartile, pe care le-am gasit acum cu discount de 50% la Nemira. |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Eu astept ultimul sezon din Dexter!Ultimul,din pacate ... |
|

| monica irimia wrote: Eu l-am gasit pe Vplay, nu stiu insa daca sunt toate episoadele.
Am gasit pana la urma un site. Am ajuns la episodul 6. Tzepii, adevarul e ca filmele in general nu s-au ridicat niciodata la nivelul cartilor... |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Zaza e super,ma bucur ca-ti place!
Uitati aici,vizionate placuta fara plata,ignorati reclamele http://www.seriale.filmesubtitrate.info/2011/04/game-of-thrones-2011-urzeala-tronurilor_01.html |
|
|