Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Cand te uiti la Secret garden sa te pregatesti pentru o noapte alba |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| vanina wrote:Cand te uiti la Secret garden sa te pregatesti pentru o noapte alba Deja este un obicei! De cand cu K-madness, parca am fi in 1001 de nopti, chiar zicem ca Seherezada precis ii spunea basme coreene sultanului ! Oricum, suntem toti, cu mic , cu mare, fani declarati ai cinematografiei coreene, in fiecare camera se vizioneaza cate ceva de gen! Copiii mei frecventeaza un club de cultura coreeana , fetele vor haine K-fashion ,se asculta K-pop si K-rap , preparam kimchi, confectionam hanbok ...ce mai, tot tacamul! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| waaa vin si eu la voi cum e kimchi la gust? Sa stii ca la Seherezada ma gandeam si eu |
|
| vanina wrote:waaa vin si eu la voi cum e kimchi la gust? La noi, kimchi este deja nelipsit de la orice masa. Am avut ocazia sa gust la unul dintre evenimentele de la clubul coreean si mi-a placut la maxim. Este mai degraba o salata putin fermentata decat o muratura, foarte picanta, are mirosul cam agresiv, dar nu neplacut! Da "culoare" la orice meniu, oricat de banal! Deviza noastra gastronomica este :"Nici o zi fara kimchi" Si...daca tot veni vorba de kimchi, ai vazut "Fermentation Family"? Daca nu, ti-l recomand! are in rolul principal pe Song Il Gook si personalitatea lui artistica garanteaza reusita oricarei productii cinematografice.
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/6/2011 Mesaje: 398
| un serial interesant si plin de mister este si DaVinci Demons un alt serial interesant, american, care prezinta viata unei familii ce trece prin multe incercari este si Shameless. Elementary este un alt serial bun |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Va place Grimm? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Daaaaaaaaaaa! Imi place Grimm! Se termina sezonul 2, pana in toamna....
First...
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Acum am inceput sa vad Scandal
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/17/2012 Mesaje: 205
| ingerash wrote:Va place Grimm? Da, Mai ales grimul E un fel de supernatural mai light |
|
| zaza_ wrote:Daaaaaaaaaaa! Imi place Grimm! Se termina sezonul 2, pana in toamna....
Sper sa fie si sezonul 3
Serialul Zero Hour e interesant ,il urmariti ? |
|
| Noi urmarim acum "Queen of Ambitions". Ne-a enervat la inceput, parea melodramatic, dar acum suntem in imersiune totala , este foarte surprinzator, captivant...ce sa mai! ne uitam la el ca la meci...aplaudam, ne suparam, sarim de bucurie, ne ascundem sub patura de manie, facem pronosticuri (care nu ne ies niciodata, nu putem anticipa nimic)... Ne-a surprins mult...nu ne asteptam |
|
| Mai facut curioasa Aurishta |
|
| ingerash wrote:Mai facut curioasa Aurishta Azi noapte am vazut vreo cinci episoade...nu ne mai induram sa ne culcam!...am dat in moda "noptilor albe", cum zicea Vanina mai sus! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Fetelor, spuneti si pe ce program urmariti serialele si la ce ora sunt...asa...mai mura-n gura!
Anatomai lui Grey , dupa care eu sunt innebunita, aveti habar cand ruleaza si pe ce canal? |
|
| Eu ma uit on-line, timpul nu imi permite sa astept o anumita ora ca sa vizionez ceva! |
|
|