![Avatar](/i.ashx?u=6898) Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Am vazut si eu cateva episoade din supranatural,dar deja mi se pare tras de par.Poate asteptam altceva... |
|
![Avatar](/i.ashx?u=2770)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Anelise wrote:The Tudors e Dinastia Tudorilor care a fost pe HBO? ![angel](/images/emoticons/angel.gif) Daca da, l-am urmarit, dar nu toate seriile si mi-a placut la nebunie! Zaza, cand e Dallas mai exact si unde? ![pupici](/images/emoticons/pupici.gif) Am zis ca ma uit si eu, dar cred ca deja am pierdut cateva episoade. Vazusem reclama...
Dallas este pe Antena1 sambata de la 20.30 si duminica de la 14.00 in reluare. Eu l-am urmarit pe net. pe aici http://www.990.ro/seriale-10169-Dallas--online-download.html |
|
![Avatar](/i.ashx?u=2374)
![Nivel](/images/ranks/Safir.gif) Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Roxie, vizionare placuta! Zaza, multumesc! Trebuie sa-mi fac cont neaparat? Vad ca asa imi cere. ![oare](/images/emoticons/oare.gif) |
|
| Pe vplay da, pe 990 nu. |
|
![Avatar](/i.ashx?u=2374)
![Nivel](/images/ranks/Safir.gif) Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| zaza_ wrote:Pe vplay da, pe 990 nu. Mersi mult! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=15012)
![Nivel](/images/ranks/3.gif) Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/21/2012 Mesaje: 324
| ...pe 990.ro gasesti o multime se seriale frumoase...eu acum urmaresc SUITS-e foarte frumos... -recomand Anatomia lui Grey, The Good Wife, Flashpoint...,Pan Am,Dexter,Prison Break,Mad Man,Monk ---intradevar serialele coreene sunt grozave... |
|
| Urmariti Game Of Thrones? Mie mi se pare genial... |
|
![Avatar](/i.ashx?u=15515)
![Nivel](/images/ranks/2.gif) Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 181
| Eu vizionez mai mult seriale americane sau englezesti. Dar acum m-a luat si pe mine febra "Suleyman Magnificul" . Deci..am dat de el prin februrie si 2 sapt am stat numai cu ochii in calculator si mi-am pierdut noptile sa ajung la zi. Bineinteles, Ali e prioritate.. dar cand ea tragea un pui de somn sau cand se juca in tarc, eu opaa la comp. Tarcul e in sufragerie, unde e si compul deci o supraveghez 24/24 (figurat, vorbind ). Si...ma mai uit la Baby Daddy, Grey's Anatomy... Pe Acasa ma uitam foarte mult, si am urmarit cu placere "Inima de tigan" in 2008. Dar acum nu ma prea pasioneaza. (+ ca eu sunt genul de persoana care se uita de 20 de ori la acelasi film ) Vizionez Rosa Diamante pe AcasaTV. In rest nimic. Vizionare placuta, fetele! |
|
| Un serial foarte interesant:
|
|
![Avatar](/i.ashx?u=9764)
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Am dat si eu peste Da Vinci's Demons, vizionez din cand in cand dar nu inteleg nik, mie mi se pare o porkerie ca actorii desi chipesi, parca nu se ridica la inaltime, parca-s prea moderni, falsi, ceva nu-i Ok pt mine |
|
![Avatar](/i.ashx?u=11667)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Eu urmaresc acum un mic serial foarte deconectant, "Faith" se numeste, genul istoric-fantasy-romance, imi place la maxim! Cand l-am ales, m-am orientat dupa numarul mare de premii primite , desi, in general, evit genul fantasy. A fost o surpriza placuta pentru mine si intreaga familie. |
|
![Avatar](/i.ashx?u=4610)
![Nivel](/images/ranks/4.gif) Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Aurishta si mie mi-a placut mult Faith E unul din preferatele mele. Ai mai vazut si alte seriale cu Lee Min ho? |
|
| Daaaaaaaa, este printre actorii nostri preferati! Mi-a placut mult si in City Hunter! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=4610)
![Nivel](/images/ranks/4.gif) Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Si mie, si mie Primul serial cu Lee Min ho pe care l-am vazut a fost Boys over flowers, apoi Personal Taste, City Hunter si Faith. Si urmeaza Heirs, care sigur va fi bun Dar pe primul loc (la seriale coreene) pentru mine e Secret Garden, pe locul doi nu stiu sigur Love Rain/Faith/You're beautiful , locul trei ... of e greu sa fac un top. |
|
| Daaa, pe Heirs am pus deja ochii! Si vreau sa vad si Secret Garden! Si mai am o lista luuunga, cred ca urmatorii 10ani o sa ii aloc pentru asta! |
|
|