Seriale de urmarit...
Subiectul anterior · Subiectul urmator
aurishta
Scris: Friday, August 24, 2012 5:55 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Uitandu-ma la serialele istorice coreene ma incearca un regret ca nu a valorificat nimeni potentialul istoriei noastre asa cum ei au facut-o! Sunt asa de vii, de detaliate, de pasionante....imi plac la maxim! Mi-ar fi placut mult sa vizionez astfel de seriale despre Stefan cel Mare, Mihai Viteazu, Vlad Tepes(unul realistic, care sa-l prezinte asa cum a fost, adica un erou veritabil, nu vampiralcool alcool ) ,Gelu si Menumorut, Burebista, Decebal si multi altii despre care merita sa se povesteasca...
Pana atuncialcool , ma delectez cu faptele de vitejie ale lui Jumong, Daemushin, Gwanggaetto si ale altor mari eroi ai poporului coreeansic (despre care habar n-am avut c-au existat, pana acumuff )
Mami_de_gemeni
Scris: Friday, August 24, 2012 8:02 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mie imi este dor de Bones, poate am ocazia sa il caut intr-o zi pe net sa il vizionez.
zaza_
Scris: Friday, October 19, 2012 10:29 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/25/2008
Am gasit unul cu povesti! Se numeste "Once upon a time"

aurishta
Scris: Sunday, October 21, 2012 4:19 PM
Nivel

zaza_ wrote:
Am gasit unul cu povesti! Se numeste "Once upon a time"

Pare interesantWow
koko2008
Scris: Monday, October 22, 2012 8:07 AM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
aurishta wrote:
Uitandu-ma la serialele istorice coreene ma incearca un regret ca nu a valorificat nimeni potentialul istoriei noastre asa cum ei au facut-o! Sunt asa de vii, de detaliate, de pasionante....imi plac la maxim! Mi-ar fi placut mult sa vizionez astfel de seriale despre Stefan cel Mare, Mihai Viteazu, Vlad Tepes(unul realistic, care sa-l prezinte asa cum a fost, adica un erou veritabil, nu vampiralcool alcool ) ,Gelu si Menumorut, Burebista, Decebal si multi altii despre care merita sa se povesteasca...
Pana atuncialcool , ma delectez cu faptele de vitejie ale lui Jumong, Daemushin, Gwanggaetto si ale altor mari eroi ai poporului coreeansic (despre care habar n-am avut c-au existat, pana acumuff )

Mare dreptate ai.Am terminat de urmarit Cuceritorul. E minunat firstprize
aurishta
Scris: Monday, October 22, 2012 9:48 AM
Nivel

koko2008 wrote:

Mare dreptate ai.Am terminat de urmarit Cuceritorul. E minunat firstprize
"Gwanggaetto, the Great Conqueror"? Da, si mie mi-a placut foarte mult, iar Damdeok este deja (la noi in casasic ) cel mai iubit erou de filmcoeur newclap Am gasit si un serial modern cu actorul acesta, suntem curiosi cum joaca in alte roluri, mai "domestice", ca in asta a avut o prestatie de milioanenewclap newclap
Acum urmarim "Dae Joyoung", cunoscut la noi ca "Destinul regelui", un serial exceptional, deasemenea!newclap newclap
koko2008
Scris: Monday, October 22, 2012 10:34 AM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
am urmarit Destinul regelui cat eram gravida si sotul meu ii zice baiatului :Dae Joyoung :004: sau gogureyo .
aurishta
Scris: Monday, October 22, 2012 10:34 AM
Nivel

ras
koko2008 wrote:
am urmarit Destinul regelui cat eram gravida si sotul meu ii zice baiatului :Dae Joyoung :004: sau gogureyo .
aurishta
Scris: Friday, January 25, 2013 1:13 PM
Nivel

Am terminat si eu "Destinul regelui", tare fain a fostnewclapActorul din rolul principal ma cam dezamagise in alt serial, "Ïmparatul marii" , dar si-a luat revansa cu prisosinta in rolul lui Dae Joyoung, a fost magistrala prestatia!.
Am mai "scobit" prin dramele coreene si am inceput acum "VIsul marelui rege", foaaaarte promitator. Din pacate, este in curs de traducere si nu putem viziona decatsic un episod pe zisic (de parca n-ar fi normal asa)nu
Roxie
Scris: Friday, January 25, 2013 1:17 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2007
Eu am inceput sa ma uit la The Tudors, sunt abia la prima serie ca nu prea am timp de el decat seara tarziu. Si are 5 serii. yes
Se mai uita cineva?
aurishta
Scris: Friday, January 25, 2013 1:18 PM
Nivel

Pe asta vreau sa-l vad si eu!topai
zaza_
Scris: Friday, January 25, 2013 1:41 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Mi s-a terminat Fringe si sunt trista...asa ca, acum fetelor, eu ma uit la .... Dallas! hohot

A! Si am uitat! Am urmarit SUPERNATURAL! excelent, mai ales daca esti interesat de paranormal.

Si inca unul cu un preot care facea exorcizari. Nu este de groaza, mai degraba cum se duce lupta intre bine si rau. Mie mi-a placut.

Eu le-am urmarit pe vplay si pe 990.ro
AlexandraL
Scris: Friday, January 25, 2013 2:19 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Roxie wrote:
Eu am inceput sa ma uit la The Tudors, sunt abia la prima serie ca nu prea am timp de el decat seara tarziu. Si are 5 serii. yes
Se mai uita cineva?

L-am vazut pe tot, e superb, foarte bine realizat, desi sincer as fi preferat sa fie cenzurat ras
Anelise
Scris: Friday, January 25, 2013 2:46 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
The Tudors e Dinastia Tudorilor care a fost pe HBO? angel Daca da, l-am urmarit, dar nu toate seriile si mi-a placut la nebunie! thumright

Zaza, cand e Dallas mai exact si unde? pupici Am zis ca ma uit si eu, dar cred ca deja am pierdut cateva episoade. Vazusem reclama...
Roxie
Scris: Friday, January 25, 2013 3:33 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2007
Acelasi, acelasi. Si mie mi-a placut cum e realizat, puncteaza foarte bine niste realitati istorice dar are si intrigi, picanterii, sa fie mai usor de digerat.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.