Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Uitandu-ma la serialele istorice coreene ma incearca un regret ca nu a valorificat nimeni potentialul istoriei noastre asa cum ei au facut-o! Sunt asa de vii, de detaliate, de pasionante....imi plac la maxim! Mi-ar fi placut mult sa vizionez astfel de seriale despre Stefan cel Mare, Mihai Viteazu, Vlad Tepes(unul realistic, care sa-l prezinte asa cum a fost, adica un erou veritabil, nu vampir ) ,Gelu si Menumorut, Burebista, Decebal si multi altii despre care merita sa se povesteasca... Pana atunci , ma delectez cu faptele de vitejie ale lui Jumong, Daemushin, Gwanggaetto si ale altor mari eroi ai poporului coreean (despre care habar n-am avut c-au existat, pana acum ) |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mie imi este dor de Bones, poate am ocazia sa il caut intr-o zi pe net sa il vizionez. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Am gasit unul cu povesti! Se numeste "Once upon a time"
|
|
| Pare interesant |
|
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| aurishta wrote:Uitandu-ma la serialele istorice coreene ma incearca un regret ca nu a valorificat nimeni potentialul istoriei noastre asa cum ei au facut-o! Sunt asa de vii, de detaliate, de pasionante....imi plac la maxim! Mi-ar fi placut mult sa vizionez astfel de seriale despre Stefan cel Mare, Mihai Viteazu, Vlad Tepes(unul realistic, care sa-l prezinte asa cum a fost, adica un erou veritabil, nu vampir ) ,Gelu si Menumorut, Burebista, Decebal si multi altii despre care merita sa se povesteasca... Pana atunci , ma delectez cu faptele de vitejie ale lui Jumong, Daemushin, Gwanggaetto si ale altor mari eroi ai poporului coreean (despre care habar n-am avut c-au existat, pana acum )
Mare dreptate ai.Am terminat de urmarit Cuceritorul. E minunat |
|
| koko2008 wrote:Mare dreptate ai.Am terminat de urmarit Cuceritorul. E minunat "Gwanggaetto, the Great Conqueror"? Da, si mie mi-a placut foarte mult, iar Damdeok este deja (la noi in casa ) cel mai iubit erou de film Am gasit si un serial modern cu actorul acesta, suntem curiosi cum joaca in alte roluri, mai "domestice", ca in asta a avut o prestatie de milioane Acum urmarim "Dae Joyoung", cunoscut la noi ca "Destinul regelui", un serial exceptional, deasemenea! |
|
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| am urmarit Destinul regelui cat eram gravida si sotul meu ii zice baiatului :Dae Joyoung :004: sau gogureyo . |
|
| koko2008 wrote:am urmarit Destinul regelui cat eram gravida si sotul meu ii zice baiatului :Dae Joyoung :004: sau gogureyo . |
|
| Am terminat si eu "Destinul regelui", tare fain a fostActorul din rolul principal ma cam dezamagise in alt serial, "Ïmparatul marii" , dar si-a luat revansa cu prisosinta in rolul lui Dae Joyoung, a fost magistrala prestatia!. Am mai "scobit" prin dramele coreene si am inceput acum "VIsul marelui rege", foaaaarte promitator. Din pacate, este in curs de traducere si nu putem viziona decat un episod pe zi (de parca n-ar fi normal asa) |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Eu am inceput sa ma uit la The Tudors, sunt abia la prima serie ca nu prea am timp de el decat seara tarziu. Si are 5 serii. Se mai uita cineva? |
|
| Pe asta vreau sa-l vad si eu! |
|
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Mi s-a terminat Fringe si sunt trista...asa ca, acum fetelor, eu ma uit la .... Dallas!
A! Si am uitat! Am urmarit SUPERNATURAL! excelent, mai ales daca esti interesat de paranormal.
Si inca unul cu un preot care facea exorcizari. Nu este de groaza, mai degraba cum se duce lupta intre bine si rau. Mie mi-a placut.
Eu le-am urmarit pe vplay si pe 990.ro
|
|
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Roxie wrote:Eu am inceput sa ma uit la The Tudors, sunt abia la prima serie ca nu prea am timp de el decat seara tarziu. Si are 5 serii. Se mai uita cineva?
L-am vazut pe tot, e superb, foarte bine realizat, desi sincer as fi preferat sa fie cenzurat |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| The Tudors e Dinastia Tudorilor care a fost pe HBO? Daca da, l-am urmarit, dar nu toate seriile si mi-a placut la nebunie!
Zaza, cand e Dallas mai exact si unde? Am zis ca ma uit si eu, dar cred ca deja am pierdut cateva episoade. Vazusem reclama... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Acelasi, acelasi. Si mie mi-a placut cum e realizat, puncteaza foarte bine niste realitati istorice dar are si intrigi, picanterii, sa fie mai usor de digerat. |
|
|