Seriale de urmarit...
Subiectul anterior · Subiectul urmator
aurishta
Scris: Saturday, August 18, 2012 8:29 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Acum urmaresc un alt serial coreean, "The Duo". Imi place foarte mult, are o poveste foarte interesanta si incitanta, actori care isi intruchipeaza perfect personajele, are si ceva lupte, dar nu prea mult.
Ma relaxeaza mult serialele astea, pot fi urmarite fara grija impreuna cu familiasic , ba, chiar imi place sa stea copiii la ele fiindca promoveaza virtuti pe cale de disparitiesic
bulibuli
Scris: Saturday, August 18, 2012 11:37 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Eu sa stii ca nu am reusit sa ma concentrez mai mult de 5 min la astea.. am incercat, pe cuvant ras Pur si simplu cred ca nu-s genul meu, sau poate n-am avut eu starea de spirit necesara.. alcool
roxinthya
Scris: Saturday, August 18, 2012 2:44 PM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Daca toata ziua buna ziua sunt cu copilul la tzatza si eu tot cu telenovelele draga Mariana si aproape ca pot sa spun ca ma descurc binisor la spaniola. Acum am inceput deja sa fiu atenta latimpurile verbelor si la constructziile gramaticale. alcool
Aurishta m-am uita si eu la un episod pe TVR1 dintr-un serial asiatic - nu stiu daca e tot corean ina mi-a fost cam greu cu personajele feminine ca nu prea le deosebeam ras
aurishta
Scris: Sunday, August 19, 2012 7:54 AM
Nivel

roxinthya wrote:

Aurishta m-am uitat si eu la un episod pe TVR1 dintr-un serial asiatic - nu stiu daca e tot corean ina mi-a fost cam greu cu personajele feminine ca nu prea le deosebeam ras
hohot hohot Nu stii bancul ala cu chinezii care s-au dus sa-si faca poze de buletin?hohot Fotograful s-a gandit asa:"tot au astia aceeasi fatza, fac o singura poza si le-o dau la fiecare!" Cand au venit clientii, unul dintre ei a obiectat:"In poza asta nu sunt eu!" "De ce, nu e fatza ta?" "Fatza da, dar camasa nu!"
aurishta
Scris: Sunday, August 19, 2012 8:04 AM
Nivel

bulibuli wrote:
Eu sa stii ca nu am reusit sa ma concentrez mai mult de 5 min la astea.. am incercat, pe cuvant ras Pur si simplu cred ca nu-s genul meu, sau poate n-am avut eu starea de spirit necesara.. alcool
Posibil, gusturile sunt diferite.
Sincer,nici eu nu am fost incantata din prima. De exemplu, la "Printul Jumong" am inceput sa ma uit doar fiindca un prieten demn de incredere ne-a facut capul mare cu serialul asta, cica a luat o tona de premii, a fost desemnat cel mai bun serial asiatic al anului 2006(daca nu ma insel)...Primele 3-4 episoade nu pareau prea promitatoare,insa odata demarat subiectul, ne-a captivat total! Am mai spus-ohohot hohot ,am ajuns de parere ca Seherezada spunea basme coreenehohot hohot . Cred ca daca il urmaream la TV am fi stat ca pe jar pana la urmatorul episod!boing2
Fireste,au si ei rateurile lorras , unele seriale chiar n-au prezentat vreun interes.
Am mai urmarit unul modern, "A Man Called God" care a fost dupa tiparul hollywodianmaseluta de care incerc cu disperare sa scap. Un fel de Rocambole coreean care, in afara de prestatia exceptionala a eroului principal si de frumusetea fetelor, n-a avut nimic deosebit.
bereea
Scris: Sunday, August 19, 2012 8:05 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
hohot hohot

Mie imi plac serialele politiste, gen Minti criminale si cele cu doctori - Anatomia lui Grey.Dar nu pot spune ca le urmaresc mereu, doar cand se nimereste.
roxinthya
Scris: Sunday, August 19, 2012 8:13 AM
Nivel

Si eu sunt lesinata dupa astea politiste.
Mai nou e si unul frantuzesc - Psihologia crimei pe AXN.
Mai imi place si Disparitia si Merlin!
koko2008
Scris: Sunday, August 19, 2012 9:24 AM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
Urmaresc si eu seriale coreene...sunt minunate, pentru noi. Am vazut "Secrete la palat" si "Destinul regelui" Mi au placut mult.
Mai urmaresc Minti criminale, CSI NY, Mesaje de dincolo si cam atat ras
aurishta
Scris: Sunday, August 19, 2012 10:20 AM
Nivel

koko2008 wrote:
Urmaresc si eu seriale coreene...sunt minunate, pentru noi. Am vazut "Secrete la palat" si "Destinul regelui" Mi au placut mult.
Aaa, ce bine ca mi-ai spus! Mai am putin si termin "The Duo" si acum am deja doua recomandari!topai
bulibuli
Scris: Sunday, August 19, 2012 2:55 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Aseara, stand de vorba cu cineva am patit si eu ca tine: mi-a facut capul patrat cu filmele coreenehohot Am sa mai incerc, stii cum e: iti spune o persoana, 2, 3... o fi un sambure de adevar..

Pana acum tot mentalistul ramane preferatul meu..
aurishta
Scris: Sunday, August 19, 2012 4:54 PM
Nivel

bulibuli wrote:
Aseara, stand de vorba cu cineva am patit si eu ca tine: mi-a facut capul patrat cu filmele coreenehohot Am sa mai incerc, stii cum e: iti spune o persoana, 2, 3... o fi un sambure de adevar..
hohot hohot "Mentalistul" inca nu e bun pentru Bibihohot hohot
zaza_
Scris: Sunday, August 19, 2012 9:10 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/25/2008
bulibuli wrote:

Mentalistul e mai fain.. parerea mea. Personajul principal, iscusinta mintii sale, atitudinea lui pozitiva, senina, mereu cu zambetul pe buze (in ciuda situatiilor in care este pus), si celelalte personaje, genul actiunii - povestea trista care se desfasoara "pe fundal" ca sa zic asa, plus cate o mica poveste de dragoste .. o combinatie reusita zic eu..

Breaking Bad e f bine realizat, te prinde imediat actiunea dar mai violent.. droguri, crime, imagini dure.. eu cautam ceva mai "soft" si putin amuzant, gen "Desperate Housewives", "Sex and The City"... (ca ma uit impreuna cu bibi sic )

M-ai omorat. Ma uit la el si-mi pare rau ca ajung la zi!!!!!ras Super serialul. Imi place foarte mult. M-am indragostit de atitudinea lui!
aurishta
Scris: Friday, August 24, 2012 7:15 AM
Nivel

koko2008 wrote:

Am inceput sa ne uitam la "Destinul regelui" suntem la ep5 si deja s-au conturat cateva personaje admirabile si contextul istoric. topai Este o provocare serialul asta, 135 de episoade....topai ,subiect, nu gluma!
roxinthya
Scris: Friday, August 24, 2012 8:39 AM
Nivel

Fetelor cred ca e o isterie in masa cu serialele coreene ca acum aud peste tot vorbindu-se si recomandandu-mi-se . alcool alcool
S.ELENA
Scris: Friday, August 24, 2012 1:55 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
bereea wrote:
hohot hohot

Mie imi plac serialele politiste, gen Minti criminale si cele cu doctori - Anatomia lui Grey.....................

Subscriu!!!!thumright
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.