Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Acum urmaresc un alt serial coreean, "The Duo". Imi place foarte mult, are o poveste foarte interesanta si incitanta, actori care isi intruchipeaza perfect personajele, are si ceva lupte, dar nu prea mult. Ma relaxeaza mult serialele astea, pot fi urmarite fara grija impreuna cu familia , ba, chiar imi place sa stea copiii la ele fiindca promoveaza virtuti pe cale de disparitie |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Eu sa stii ca nu am reusit sa ma concentrez mai mult de 5 min la astea.. am incercat, pe cuvant Pur si simplu cred ca nu-s genul meu, sau poate n-am avut eu starea de spirit necesara.. |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Daca toata ziua buna ziua sunt cu copilul la tzatza si eu tot cu telenovelele draga Mariana si aproape ca pot sa spun ca ma descurc binisor la spaniola. Acum am inceput deja sa fiu atenta latimpurile verbelor si la constructziile gramaticale. Aurishta m-am uita si eu la un episod pe TVR1 dintr-un serial asiatic - nu stiu daca e tot corean ina mi-a fost cam greu cu personajele feminine ca nu prea le deosebeam |
|
| roxinthya wrote:Aurishta m-am uitat si eu la un episod pe TVR1 dintr-un serial asiatic - nu stiu daca e tot corean ina mi-a fost cam greu cu personajele feminine ca nu prea le deosebeam Nu stii bancul ala cu chinezii care s-au dus sa-si faca poze de buletin? Fotograful s-a gandit asa:"tot au astia aceeasi fatza, fac o singura poza si le-o dau la fiecare!" Cand au venit clientii, unul dintre ei a obiectat:"In poza asta nu sunt eu!" "De ce, nu e fatza ta?" "Fatza da, dar camasa nu!" |
|
| bulibuli wrote:Eu sa stii ca nu am reusit sa ma concentrez mai mult de 5 min la astea.. am incercat, pe cuvant Pur si simplu cred ca nu-s genul meu, sau poate n-am avut eu starea de spirit necesara.. Posibil, gusturile sunt diferite. Sincer,nici eu nu am fost incantata din prima. De exemplu, la "Printul Jumong" am inceput sa ma uit doar fiindca un prieten demn de incredere ne-a facut capul mare cu serialul asta, cica a luat o tona de premii, a fost desemnat cel mai bun serial asiatic al anului 2006(daca nu ma insel)...Primele 3-4 episoade nu pareau prea promitatoare,insa odata demarat subiectul, ne-a captivat total! Am mai spus-o ,am ajuns de parere ca Seherezada spunea basme coreene . Cred ca daca il urmaream la TV am fi stat ca pe jar pana la urmatorul episod! Fireste,au si ei rateurile lor , unele seriale chiar n-au prezentat vreun interes. Am mai urmarit unul modern, "A Man Called God" care a fost dupa tiparul hollywodian de care incerc cu disperare sa scap. Un fel de Rocambole coreean care, in afara de prestatia exceptionala a eroului principal si de frumusetea fetelor, n-a avut nimic deosebit. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
|
Mie imi plac serialele politiste, gen Minti criminale si cele cu doctori - Anatomia lui Grey.Dar nu pot spune ca le urmaresc mereu, doar cand se nimereste. |
|
| Si eu sunt lesinata dupa astea politiste. Mai nou e si unul frantuzesc - Psihologia crimei pe AXN. Mai imi place si Disparitia si Merlin! |
|
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Urmaresc si eu seriale coreene...sunt minunate, pentru noi. Am vazut "Secrete la palat" si "Destinul regelui" Mi au placut mult. Mai urmaresc Minti criminale, CSI NY, Mesaje de dincolo si cam atat |
|
| koko2008 wrote:Urmaresc si eu seriale coreene...sunt minunate, pentru noi. Am vazut "Secrete la palat" si "Destinul regelui" Mi au placut mult. Aaa, ce bine ca mi-ai spus! Mai am putin si termin "The Duo" si acum am deja doua recomandari! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Aseara, stand de vorba cu cineva am patit si eu ca tine: mi-a facut capul patrat cu filmele coreene Am sa mai incerc, stii cum e: iti spune o persoana, 2, 3... o fi un sambure de adevar..
Pana acum tot mentalistul ramane preferatul meu.. |
|
| bulibuli wrote:Aseara, stand de vorba cu cineva am patit si eu ca tine: mi-a facut capul patrat cu filmele coreene Am sa mai incerc, stii cum e: iti spune o persoana, 2, 3... o fi un sambure de adevar.. "Mentalistul" inca nu e bun pentru Bibi |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| bulibuli wrote:Mentalistul e mai fain.. parerea mea. Personajul principal, iscusinta mintii sale, atitudinea lui pozitiva, senina, mereu cu zambetul pe buze (in ciuda situatiilor in care este pus), si celelalte personaje, genul actiunii - povestea trista care se desfasoara "pe fundal" ca sa zic asa, plus cate o mica poveste de dragoste .. o combinatie reusita zic eu.. Breaking Bad e f bine realizat, te prinde imediat actiunea dar mai violent.. droguri, crime, imagini dure.. eu cautam ceva mai "soft" si putin amuzant, gen "Desperate Housewives", "Sex and The City"... (ca ma uit impreuna cu bibi )
M-ai omorat. Ma uit la el si-mi pare rau ca ajung la zi!!!!! Super serialul. Imi place foarte mult. M-am indragostit de atitudinea lui! |
|
| koko2008 wrote:Urmaresc si eu seriale coreene...sunt minunate, pentru noi. Am vazut "Secrete la palat" si "Destinul regelui" Mi au placut mult. Am inceput sa ne uitam la "Destinul regelui" suntem la ep5 si deja s-au conturat cateva personaje admirabile si contextul istoric. Este o provocare serialul asta, 135 de episoade.... ,subiect, nu gluma! |
|
| Fetelor cred ca e o isterie in masa cu serialele coreene ca acum aud peste tot vorbindu-se si recomandandu-mi-se . |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| bereea wrote: Mie imi plac serialele politiste, gen Minti criminale si cele cu doctori - Anatomia lui Grey.....................
Subscriu!!!! |
|
|