Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| HOPE wrote:Daca tot am vazut topicul... As dori niste recomandari de seriale In afara de urmatoarele pe care le-am vazut/ le urmaresc : Dexter The vampire diaries The originals Revenge The walking dead Fear the walking dead Game of thrones Vikings The 100 Bates motel Game of Thrones mi se pare cel mai bun The 100 interesant,dar spre ultimele sezoane s au cam prostit,parerea mea. Breaking bad. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2389
| Eileen wrote:Game of Thrones mi se pare cel mai bun The 100 interesant,dar spre ultimele sezoane s au cam prostit,parerea mea. Breaking bad.
Daca ti-a placut Breaking Bad, poti sa te uiti si la Better Call Saul. |
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Eileen wrote:Game of Thrones mi se pare cel mai bun The 100 interesant,dar spre ultimele sezoane s au cam prostit,parerea mea. Breaking bad. Exact, la ultimele episoade din the 100 cred ca nici nu m,-am mai uitat. Mie cel mai mult din lista mea mi-a placut Vikings...nota 1000 , apoi Game of thrones :). Breaking bad cum e? |
|
| HOPE wrote:Exact, la ultimele episoade din the 100 cred ca nici nu m,-am mai uitat. Mie cel mai mult din lista mea mi-a placut Vikings...nota 1000 , apoi Game of thrones :). Breaking bad cum e? mai bun ca Games of Thrones?!....trebuie sa ma conving, numai bine intram in concediu si avem ce viziona Breaking bad l-am vazut in primavara, nu e ceva wooow, dar e bun de omorat timpul. |
|
| Dupa parerea mea e cel mai bun serial ever, numai ca e cam dur.. Poate nu e genul tau. E istoric, difuzat si pe History. Il recomand! |
|
| HOPE wrote: Dupa parerea mea e cel mai bun serial ever, numai ca e cam dur.. Poate nu e genul tau. E istoric, difuzat si pe History. Il recomand!
M-am uitat la trailer, pare interesant, dar cred ca aman pana dupa ce nasc |
|
| Eileen wrote:M-am uitat la trailer, pare interesant, dar cred ca aman pana dupa ce nasc
Da...cel mai bine e sa-l vezi dupa ce nasti. Ti-am scris ca e cam dur.. . |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Am vazut in ultima vreme un mini serial interesant"American Gotic"se merita vazut. Mi s-a recomandat serialul'Chuck" si "Sense 8"!Le-a vazut cineva? |
|
| shirel wrote:Am vazut in ultima vreme un mini serial interesant"American Gotic"se merita vazut. Mi s-a recomandat serialul'Chuck" si "Sense 8"!Le-a vazut cineva? Am vazut Chuck. Am uitat sa-l trec in lista mea . E bun, mi-a placut. O combinatie de actiune, dragoste, comedie. |
|
|