Nivel: Membru
Inregistrat: 2/5/2013 Mesaje: 33
| bereea wrote:Fetelor, spuneti si pe ce program urmariti serialele si la ce ora sunt...asa...mai mura-n gura!
Anatomai lui Grey , dupa care eu sunt innebunita, aveti habar cand ruleaza si pe ce canal?
Il poti vedea pe net pe 990.ro. Au ajuns deja la sezonul 10 |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Eu ma uit la mai multe acum - The Blacklist, The Vampire Diaries si ce mai gasesc. Am zis ca parca m-as uita si la continuarea de la Game of Thrones. Am vazut doar prima serie. Nu m-a incantat maxim (am mai povestit eu motivele), dar parca tot sunt curioasa... |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Cum este The Vampire Diaries ? Eu am citi cartea , adica primele 10 volume si , desi la inceput mi s eparea interesanta, la sfarsit am citit-o cu destula greutate...isi pierduse farmecul...prea multa fabulatie...sau poate sunt eu prea batrana sa mai gust genul acesta? |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Bereea, la The Vampire Diaries ma uit din obisnuinta ca intr-adevar o tot trag de par si o invart de te ametesc total. Asa se intampla cand vor sa o tot lungeasca pentru ca probabil prinde... Am vazut primele 4 serii si acum e practic a 5-a, dar vad cate un episod pe saptamana atunci cand apare. E frumusel asa, dar e mai mult pentru adolescenti, parerea mea. Una peste alta, merge. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Reign. Abia astept continuarea in ianuarie.... |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| praslea_cel_voinic wrote:Reign. Abia astept continuarea in ianuarie....
Daaaa!Si eu l-am urmarit,foarte curand vedem ce se mai intampla! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| A inceput unul turcesc pe PRO si l-au mutat pe Acasa - Sila - e un baiat asa de frumos acolo... Dar si serialul e dragutz - are multa actiune si e relaxant!!! |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| House of cards urmaresc acum, a aparut sezonul 3. Stau si ma gandesc in realitate se intampla asa ca in film?...Sau mai rau |
|
Inregistrat: 10/9/2016 Mesaje: 1
| Buna! Ar putea sa ma ajute cineva si pe mine cu torent pt Horse healer si site uri unde sa pot urmari serialele koreene subtitrare in romana, eventual daca stiti unde se gasesc subtitrari in romana si le combin cu torentele.. Mama mea nu stie engleza.. Multumesc mult. |
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Daca tot am vazut topicul... As dori niste recomandari de seriale In afara de urmatoarele pe care le-am vazut/ le urmaresc :
Dexter The vampire diaries The originals Revenge The walking dead Fear the walking dead Game of thrones Vikings The 100 Bates motel |
|
| Eu ma uit doar la Scorpions si Colectinistii de oase(parca asa se numeste) |
|
| kenshy wrote:Buna! Ar putea sa ma ajute cineva si pe mine cu torent pt Horse healer si site uri unde sa pot urmari serialele koreene subtitrare in romana, eventual daca stiti unde se gasesc subtitrari in romana si le combin cu torentele.. Mama mea nu stie engleza.. Multumesc mult.
Aici vorbesc fetele de cinematografia coreana: http://forum.7p.ro/sa-vorbim-despre-cinematografia-coreeana.aspx?g=posts&t=15716 |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2389
| HOPE wrote:Daca tot am vazut topicul... As dori niste recomandari de seriale In afara de urmatoarele pe care le-am vazut/ le urmaresc : Dexter The vampire diaries The originals Revenge The walking dead Fear the walking dead Game of thrones Vikings The 100 Bates motel
Din ce vad in lista ta, cred ca o sa-ti placa mai mult ca sigur si Supernatural. |
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Tzepii wrote:Din ce vad in lista ta, cred ca o sa-ti placa mai mult ca sigur si Supernatural. Multumesc! Sa stii ca m-am gandit la un moment dat sa-l vizionez.. :) |
|
Inregistrat: 10/3/2016 Mesaje: 15
| kenshy wrote:Buna! Ar putea sa ma ajute cineva si pe mine cu torent pt Horse healer si site uri unde sa pot urmari serialele koreene subtitrare in romana, eventual daca stiti unde se gasesc subtitrari in romana si le combin cu torentele.. Mama mea nu stie engleza.. Multumesc mult.
Pentru mama ta poti incerca pe viki.com . Are multe seriale si majoritatea au si subtitrarea in romana, mai incearca si pe kissasian.com dar nu bag mana in foc pentru subtitrare romana, dar poti incerca. Pe viki e sigur, au reclame din 15 in 15 minute, cateodata sare peste, cateodata le baga, depinde de serial, dar cel putin e gratuit. Spor la vizionat |
|
|