Seriale de urmarit...
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulibuli
Scris: Thursday, June 28, 2012 7:50 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Am deschis aici un topic cu recomandari de seriale. Ce mai urmariti, ce va place, ce nu va place...

Eu deocaamdata ma uit la "Suburgatory" un serial de comedie usurel, despre un tata si o fiica mutati din New York in suburbii.. va pun o faza amuzanta:

Ce am mai urmarit si mi-a placut:

Sex And The City, Seinfeld, The Mentalist, Lie to me, Nip/Tuck, Grey's Anatomy, Desperate Housewives...
aurishta
Scris: Thursday, June 28, 2012 8:24 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Noua ne plac foarte mult serialele istorice coreene. Mi s-au parut cu totul deosebite "Imparateasa de fier", "Printul Jumong" ,"Iljimae", "Regatul vanturilor", "Imparatul marii". Acceptabil "Legenda printesei Ja-Myung". Pe langa faptul ca reinvie niste evenimente si personaje istorice remarcabile, am facut cunostinta cu o pleiada de actori pentru care nu am decat superlative. Filmele sunt foarte bine facute in detaliu, muzica, scenariu, costume, figuranti; actorii isi fac propriile cascadorii, regia de lupte este remarcabila, fara scene murdare,cu suspans... Frumoasele valori de odinioara cum ar fi dragostea, prietenia, loialitatea, eroismul sunt repuse in valoare...ce sa mai...stam cu sufletul la gura, vizionam uneori si cate 6-7 episoade la rand.alcool Chiar glumim intre noi ca acum putem intelege ce simtea sultanul de odinioara cand il lasa Seherezada in suspans cu povestea....ras
Poate suntem noi de moda veche, dar de cand am dat de filmele astea, nu ne mai uitam la altceva...ne satisfac pe deplin!
Tzepii
Scris: Thursday, June 28, 2012 8:27 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
Recomand "Breaking Bad". Am deschis si un topic special pentru acest serial. Este genial. In 2 saptamani trebuie sa inceapa ultimul sezon. Este mult peste toate serialele pe care le-am vazut, doar ca trebuie sa-i dati o sansa la inceput, pana incepe actiunea cu adevarat.
bulibuli
Scris: Thursday, June 28, 2012 8:53 PM

Tzepii wrote:
Recomand "Breaking Bad". Am deschis si un topic special pentru acest serial. Este genial. In 2 saptamani trebuie sa inceapa ultimul sezon. Este mult peste toate serialele pe care le-am vazut, doar ca trebuie sa-i dati o sansa la inceput, pana incepe actiunea cu adevarat.

Am mai vazut recomandari si l-am cautat, dar parca nu m-a atras... cu ce e??

Altul f f apreciat/recomandat este Dexter. M-am uitat la vreo 2-3 episoade si e destul de interesanta ideea, mi-a placut.. doar ca e genul prea violent pt mine in perioada asta. Ca sa va faceti o idee, e vorba de un tip care lucreaza in politie dar e de fapt un criminal in serie foare meticulos si atent, si pt ca stie ca nu isi poate infrana nevoia de a ucide, urmareste si ucide pedofili, criminali care scapa legii..

aurishta, unde urmaresti filmele astea??
aurishta
Scris: Thursday, June 28, 2012 9:10 PM
Nivel

bulibuli
Scris: Thursday, June 28, 2012 9:24 PM

Aa da am mai urmarit "Lipstick Jungle" - cred ca se vrea un fel de "Sex and the City" dar nu e comedie.. destul de bun, oricum, chiar m-a prins..

si "Californication" - asa si-asa.. cam mult sex si injuraturi..
Tzepii
Scris: Thursday, June 28, 2012 9:29 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
bulibuli wrote:

Am mai vazut recomandari si l-am cautat, dar parca nu m-a atras... cu ce e??

Este genul actiune / suspans, de tip umor negru. Daca ai mai incercat sa te uiti, probabil ca nu ai trecut de episodul 3-4. Am zis ca la inceput nu-ti dai seama cum e, trebuie sa vezi cateva episoade, sa se contureze personajele si actiunea. Iti garantez ca nu o sa-l mai lasi. Poti sa-ti dai seama si din scorul de pe IMDB ca e "tare". Scor 9,3 din 90.000 de voturi plus :
"Nominated for 2 Golden Globes. Another 27 wins & 66 nominations"
bulibuli
Scris: Tuesday, July 3, 2012 9:38 AM

am in ceput sa ma uit.. super!!
bereea
Scris: Tuesday, July 3, 2012 9:44 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mey, voi ma ispititi...
bulibuli
Scris: Tuesday, July 3, 2012 10:26 AM

bereea wrote:
Mey, voi ma ispititi...

Mentalistul e mai fain.. parerea mea. Personajul principal, iscusinta mintii sale, atitudinea lui pozitiva, senina, mereu cu zambetul pe buze (in ciuda situatiilor in care este pus), si celelalte personaje, genul actiunii - povestea trista care se desfasoara "pe fundal" ca sa zic asa, plus cate o mica poveste de dragoste .. o combinatie reusita zic eu..

Breaking Bad e f bine realizat, te prinde imediat actiunea dar mai violent.. droguri, crime, imagini dure.. eu cautam ceva mai "soft" si putin amuzant, gen "Desperate Housewives", "Sex and The City"... (ca ma uit impreuna cu bibi sic )

ingerash
Scris: Tuesday, July 3, 2012 11:43 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Seriale pe care le urmaresc
Alphas http://www.seriale.filmesubtitrate.info/2011/07/alphas-2011-serial-online-subtitrat.html
Baby Daddy http://www.seriale.filmesubtitrate.info/2012/06/baby-daddy-serial-online-subtitrat-2012.html
Body of Proof http://www.seriale.filmesubtitrate.info/2011/11/body-of-proof-serial-online-subtitrat.html
Fringe http://www.seriale.filmesubtitrate.info/2010/03/fringe-serial-online-toate-sezoanele.html
Touch http://www.seriale.filmesubtitrate.info/2012/02/touch-serial-online-subtitrat-2012.html
Mental http://www.seriale.filmesubtitrate.info/2010/05/mental-serial-online-gratis.html
Person of Interest http://www.seriale.filmesubtitrate.info/2011/09/person-of-interest-serial-online.html
aurishta
Scris: Tuesday, July 3, 2012 1:37 PM
Nivel

bulibuli wrote:

.. eu cautam ceva mai "soft" si putin amuzant, gen "Desperate Housewives", "Sex and The City"... (ca ma uit impreuna cu bibi sic )
Daca-i asa, testeaza "coreenele" melesic , sunt foarte deconectante si nu trebuie sa-i spui lui Bibi sa se intoarca cu spatelesic sic
aurishta
Scris: Saturday, July 7, 2012 9:26 AM
Nivel

Urmaresc acum " Regele Gwanggaeto cel Mare" , un serial de 91 de episoade (noi am vizionat deja 40 dintre ele). Nu incetez sa ma mir de unde au scos coreenii atatia actori exceptionali. Nu e unul, doi, cinci sau zece, cred ca as putea sa enumar pe negandite cel putin 20, fiind intr-o mare dilema privitor la clasamentul lor. Protagonisti, antagonisti, secundari, chiar si rolurile foarte mici, toate au o distributie remarcabila! Eroul principal este extraordinar, a intrat perfect in pielea personajului, nu poti sa nu-l iubesti, sa nu-l admiri, sa nu tii cu el, sa nu fii manios pe dusmanii lui...Serialul este asa de bine facut incat ai impresia ca a fost filmat live in vremurile de demult, iar acum vezi intocmai ce s-a intamplat! Nu pot sa nu-mi exprim admiratia pentru cei care au avut aceasta idee , determinarea si priceperea de a readuce in atentia marelui public o istorie atat de veche, de bogata si glorioasa ca istoria Coreei.newclap newclap newclap Serialul este on-line si subtitrat aici: http://blogul-lui-aniola.blogspot.ro/2012/02/regele-gwanggaeto-cel-mare-online.html
kimmi
Scris: Wednesday, July 25, 2012 5:58 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/6/2011
Si mie imi place Person of interest.
Acum urmaresc Shameless, dar nu este recomandat de urmarit impreuna cu copiii. E vorba despre o familie dezorganizata, in care fratii trebuie sa aiba grija unii de altii de la o varsta frageda, despre educatia primita, tentatiile care apar in viata, etc
mariana71
Scris: Wednesday, July 25, 2012 8:00 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2009
Eu am dat in nebuneala cu telenovelelehainoroc .Am inceput sa inteleg si spaniola alcool ,ca multe nu sunt traduse.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.