Serbarea de Craciun
Subiectul anterior · Subiectul urmator
danab
Scris: Tuesday, December 21, 2010 9:06 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
A avut si Miruna serbarea de Craciun. Superba! Au muncit educatoarele ca pentru o productie de teatru. De vreo doua luni se pregatesc.
A durat doua ore, au avut sceneta in engleza la grupa mare (unde e si Miruna) si dansul calutilor din Moldova, cu copiii costumati in caluti (foarte frumos lucrati de o doamna din Vorona, BT), dansul ursilor (copiii de la grupa mijlocie); dans modern, vals lent si cha-cha (ambele grupe au avut 3 coregrafii), sceneta cu nasterea domnului (grupa mijlocie), sceneta muzicala cu preselectie de Mos Craciun (grupa mare), hora, uratura pentru Mos Craciun, colinde romanesti - au intrat in scena pe colinda "Pe podele de nuiele", cu felinare aprinse.
Am sa incerc sa incarc si filmulete.

Intrarea in sala, pe colindul lui ducu Bertzi, urmat de alte doua cantecele romanesti, de iarna:

Preselectia de mos Craciun

Sceneta in limba engleza - pe tema Mos Craciun

Grupa mijlocie a venit cu steaua (ursuletii nu i-am pozat, ca ne pregateam de sceneta calutilor)

Vin calutii de la Iasi (copii au fost extrem de incantati de momentul asta)

Dansuri

Mos Craciun - Miruna era incantata ca l-a vazut si ca nu s-a speriat de el ras (pana acum sa temut de personaj)

mirela74chris
Scris: Tuesday, December 21, 2010 9:35 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Asta da serbare!Felicitari Miruna!!! si felicitari si educatoarelor pentru straduinta.Cred ca au avut si copii deosebiti cu care sa puna in practica totul!
danab
Scris: Tuesday, December 21, 2010 9:37 AM
Nivel

Si un mic filmulet, cu valsul lent, ca celelalte sunt prea mari si nu merg (mai am pe facebook):

img
danab
Scris: Tuesday, December 21, 2010 9:38 AM
Nivel

Mirela, multumesc! Educatoarele sunt superbe, stiu sa lucreze cu copiii si se vede efortul lor!hearts
raly
Scris: Tuesday, December 21, 2010 12:01 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Vai ce frumos!E super ideea asta sa adune asa toate clasele la un loc si sa faca serbare!La noi fiecare clasa face serbarea ei astfel incat ultimele 2 sapt dupa 3 jumate sunt programate toate serbarile!E mai fain ca o data scapi cu toate si gata!Si coregraful care i-a pregatit de unde e?Tot de la gradi?Mirunica nu are rost sa mai zic ca este o scumpica si jumatate!pupici pupici
oanamaria
Scris: Tuesday, December 21, 2010 3:58 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Ce frumos si cata munca !FELICITARI educatoarelor care muncesc atat si felicitari si celor mici.
roxanik
Scris: Tuesday, December 21, 2010 6:37 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/11/2010
Superb e putin spus, incredibil de frumos, se vede cata munca s-a depus.
Astea-s costumasele noastre pentru serbare:

img

raly
Scris: Tuesday, December 21, 2010 7:13 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Ce dulci sunt gemenele!hearts hearts
danab
Scris: Wednesday, December 22, 2010 7:23 AM
Nivel

Oanamaria,Raly, roxanika, multumim mult!pupici
Raly, la serbare au fost cate doua grupe pe serie, de la 9,30 - 11,30 grupele mijlocie si mare, de la 12 - 14 grupa pregatitoare si scoala. (este si scoala primara privata). Grupele bebe si mica au avut "atelierul surprizelor" cu parintii la gradinita, pentru ca ei ar fi plans pe tot parcursul spectacolului ras

Coregraful e profesorul lor de dans, e cu contract, probabil, ca vine si face dans cu ei la gradinita. Scenografia spectacolului a fost facuta de educatoare, si au imbinat foarte frumos temele.

Ana
Scris: Wednesday, December 22, 2010 8:40 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Ce copilasi frumosihearts hearts
roxanik
Scris: Wednesday, December 22, 2010 11:44 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/11/2010
Raly, Anabela, multumim frumos pupici
Lilly of the valley
Scris: Sunday, December 26, 2010 9:22 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
danab wrote:
Oanamaria,Raly, roxanika, multumim mult!pupici
Raly, la serbare au fost cate doua grupe pe serie, de la 9,30 - 11,30 grupele mijlocie si mare, de la 12 - 14 grupa pregatitoare si scoala. (este si scoala primara privata). Grupele bebe si mica au avut "atelierul surprizelor" cu parintii la gradinita, pentru ca ei ar fi plans pe tot parcursul spectacolului ras

Coregraful e profesorul lor de dans, e cu contract, probabil, ca vine si face dans cu ei la gradinita. Scenografia spectacolului a fost facuta de educatoare, si au imbinat foarte frumos temele.

simtim si noi lipsa acestor serbari. cu adevarat e sarbatoare pt. copiii.newclap firstprize
Fluturas
Scris: Monday, December 27, 2010 12:38 PM

Inregistrat: 11/22/2006
miruna,ce serbare frumoasa ai avut.minunat

si cateva poze de la "serbarea" noastra
de acasa

si darius,si karina

bereea
Scris: Monday, December 27, 2010 3:44 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Cand vad ce serbari frumoase se fac in Romania imi dau lacrimile de emotii.Din pacate, aici nu se intampla asa ceva.Desi copiii stau 8 ore la gradinita/ scoala n-au timp sa pregateasca o serbare.Sau o fi vorba de nepasare?
Fluturas
Scris: Monday, December 27, 2010 4:11 PM

Inregistrat: 11/22/2006
bereea wrote:
Cand vad ce serbari frumoase se fac in Romania imi dau lacrimile de emotii.Din pacate, aici nu se intampla asa ceva.Desi copiii stau 8 ore la gradinita/ scoala n-au timp sa pregateasca o serbare.Sau o fi vorba de nepasare?

dar la voi cum e?intreb pentru ca si aici,doar danseaza pe o colinda
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.