Serbarea de Craciun
Subiectul anterior · Subiectul urmator
raly
Scris: Saturday, December 19, 2009 8:26 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Shire,Anabella,Csilla!computerlove computerlove computerlove
Ely
Scris: Saturday, December 19, 2009 10:13 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Raul tare frumos la tine la gradi,tu esti un scump elegant si se pare ca si cuminte ca vad ca a venit si mosul .pupici hearts
solomon gabriela
Scris: Sunday, December 20, 2009 10:27 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/12/2006
Pupici pentru toate mamicile si toti copilasiipupici pupici
misha
Scris: Sunday, December 20, 2009 10:45 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Raul, ce cavaler dragalas esti tu! Si cadouri ai primit de la Mosul!Nu-i asa ca a fost darnic?pupici

Anelise
Scris: Sunday, December 20, 2009 11:27 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Ce serbari frumoase ati avut copilasi! dance Va pupacim pe toti cu drag! computerlove pupici pupici
Lilly of the valley
Scris: Sunday, December 27, 2009 6:31 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Frumoase serbari!dance Frumosi copilasi!love love love

Miha, nota 10 pt. atitudine!firstprize firstprize firstprize Nu le poti rapi copiilor bucuria!

Leea nu a avut niciun fel de serbare! uff uff uff Pacat! Cele mai frumoase aminiri ale copilariei sunt din perioada gradinitei!
Andrei si Leea au fost cu tati la serviciu si au colindat, au primit si daruri.
delfinasa
Scris: Monday, December 28, 2009 8:14 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Fetelor, trebuie sa laud si eu gradinita Karinei, care ne-a facut o surpriza foarte frumoasa de Craciun, atat copiilor, cat si parintilor. Sunt foarte mandra si le multumesc pentru ceea ce fac pentru copii! Nu aveam idee ca fii-mea stie atatea cantecele de Craciun, ca acasa nu spune nimic!
Intai au venit santa Santa si Mrs. Clause in fiecare clasa si le-au oferit copiilor cate o carticica si candy canes din partea gradinitei. A urmat un mini-concert in sala de joaca sustinut de clasele de preschool I (3 ani), preschool II (4 ani si kindergarden (5 ani) care-au cantat cateva cantecele de Craciun ("Santa Clause is coming to town", "Jingle bells", "Rudolph, de red-nose reindeer", "O, Christmas tree", "We wish you a merry christmas") sub indrumarea Ms. Lisa, una din educatoarele Karinei, apoi au avut magic show clown cu Mrs. Clause care ne-a binedispus pe toti, dupa care a urmat un lunch festiv impreuna cu noi parintii, lunch la care-am contribuit si noi cu cate ceva, dar si gradinita a fost generoasa. Ne-am simtit toata lumea excelent, iar noi parintii am fost foarte mandrii de copiii nostrii mari si talentati love coeur sic wav.

delfinasa attached the following image(s):
santa clause and mrs. clause.jpgsanta le da cadouri.jpgconcertul.jpgred-nose magic show.jpgmrs. clause magic show.jpgfestive lunch.jpg

marivic
Scris: Monday, December 28, 2009 9:30 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Foarte frumos DELFINASA,la voi,iar KARINA, afost o frumoasa si o dulce,...Felicitari pt.serbarea minunata.La noi,dupa cum am mai spus nu s-a tinut serbare cu parintii caci nu am avut voie sa facem.Am facut cateva poze la grupa pe care o conduc ,la grupa mica,iar la Victor la clasa nu am avut cum sa ma impart si sa ajung,.....uff uff uff
Postez cateva pozici cu colega mea,caci eu eram pe post de cameraman si fotografras ras si filmam si fotografiam:

Iar aici Victor facea repetitie la el la grupa

Iar aici,este eserbarea pe toata gradinita,...

Imi pare atat de rau ca nu am facut serbarea cu parintii,...sorry nervi nervi de abia asteptam,....
raly
Scris: Monday, December 28, 2009 9:37 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Karinutza,pupam renul mosului cel cu nasucul rosu!pupici pupici

Victor,lasa ca pana la anul se ridica restrictiile si veti putea face si voi!pupici pupici
carla
Scris: Monday, December 28, 2009 10:00 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
Nici noi n-am participat la serbarea lui Cristian,dar am fost foarte fericiti cand am auzit ca nu i-a fost frica de mos si a stiut toata poeziayes
TeosOf
Scris: Monday, December 28, 2009 10:05 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Ce serbari frumoase ati avut, copilasi dragi!newclap newclap Felicitari tuturor piticutilor!angel hearts
delfinasa
Scris: Monday, December 28, 2009 10:29 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Multumim pentru cuvintele frumoase!pupici Sunt tare incantata ca si aici in America, unde sunt atatea religii si se respecta mult convingerile religioase ale celor din jur, totusi se fac serbari de anumite sarbatori. Nu asa frumoase si elaborate ca-n Romania, dar ownerii si educatoarele au pus suflet sa le organizeze, lucru deosebit fata de normalul de aici, copiii au fost incantati si pe mine nu mai spun ce mult m-au bucurat coeur.

Maria, ce frumosi sunt craciuneii de la voi de la gradi!love Foarte frumoasa serbarea bravo!
Ana
Scris: Tuesday, December 29, 2009 7:34 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Felicitari frumosilor!!
Karina pupici Victoraspupici
marivic
Scris: Tuesday, December 29, 2009 8:16 AM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Multumim,fetelor,....simpla dar frumusica.Era si mai frumoasa daca tot efortul nostru de ai auzii parintii se si realiza.Asa a trebuit sa-i filmez pe fiecare si le voi face la fiecare CD-ul corespunzator.Era altceva sa-i auda live.uff
milicutza
Scris: Tuesday, December 29, 2009 10:02 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/12/2009
Karina, Victor pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.