Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Shire,Anabella,Csilla! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Raul tare frumos la tine la gradi,tu esti un scump elegant si se pare ca si cuminte ca vad ca a venit si mosul . |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 971
| Pupici pentru toate mamicile si toti copilasii |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Raul, ce cavaler dragalas esti tu! Si cadouri ai primit de la Mosul!Nu-i asa ca a fost darnic?
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Ce serbari frumoase ati avut copilasi! Va pupacim pe toti cu drag! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Frumoase serbari! Frumosi copilasi!
Miha, nota 10 pt. atitudine! Nu le poti rapi copiilor bucuria!
Leea nu a avut niciun fel de serbare! Pacat! Cele mai frumoase aminiri ale copilariei sunt din perioada gradinitei! Andrei si Leea au fost cu tati la serviciu si au colindat, au primit si daruri. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Fetelor, trebuie sa laud si eu gradinita Karinei, care ne-a facut o surpriza foarte frumoasa de Craciun, atat copiilor, cat si parintilor. Sunt foarte mandra si le multumesc pentru ceea ce fac pentru copii! Nu aveam idee ca fii-mea stie atatea cantecele de Craciun, ca acasa nu spune nimic! Intai au venit Santa si Mrs. Clause in fiecare clasa si le-au oferit copiilor cate o carticica si candy canes din partea gradinitei. A urmat un mini-concert in sala de joaca sustinut de clasele de preschool I (3 ani), preschool II (4 ani si kindergarden (5 ani) care-au cantat cateva cantecele de Craciun ("Santa Clause is coming to town", "Jingle bells", "Rudolph, de red-nose reindeer", "O, Christmas tree", "We wish you a merry christmas") sub indrumarea Ms. Lisa, una din educatoarele Karinei, apoi au avut magic show cu Mrs. Clause care ne-a binedispus pe toti, dupa care a urmat un lunch festiv impreuna cu noi parintii, lunch la care-am contribuit si noi cu cate ceva, dar si gradinita a fost generoasa. Ne-am simtit toata lumea excelent, iar noi parintii am fost foarte mandrii de copiii nostrii mari si talentati . delfinasa attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Foarte frumos DELFINASA,la voi,iar KARINA, afost o frumoasa si o dulce,...Felicitari pt.serbarea minunata.La noi,dupa cum am mai spus nu s-a tinut serbare cu parintii caci nu am avut voie sa facem.Am facut cateva poze la grupa pe care o conduc ,la grupa mica,iar la Victor la clasa nu am avut cum sa ma impart si sa ajung,..... Postez cateva pozici cu colega mea,caci eu eram pe post de cameraman si fotograf si filmam si fotografiam:
Iar aici Victor facea repetitie la el la grupa
Iar aici,este eserbarea pe toata gradinita,...
Imi pare atat de rau ca nu am facut serbarea cu parintii,... de abia asteptam,.... |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Karinutza,pupam renul mosului cel cu nasucul rosu!
Victor,lasa ca pana la anul se ridica restrictiile si veti putea face si voi! |
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Nici noi n-am participat la serbarea lui Cristian,dar am fost foarte fericiti cand am auzit ca nu i-a fost frica de mos si a stiut toata poezia |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Ce serbari frumoase ati avut, copilasi dragi! Felicitari tuturor piticutilor! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Multumim pentru cuvintele frumoase! Sunt tare incantata ca si aici in America, unde sunt atatea religii si se respecta mult convingerile religioase ale celor din jur, totusi se fac serbari de anumite sarbatori. Nu asa frumoase si elaborate ca-n Romania, dar ownerii si educatoarele au pus suflet sa le organizeze, lucru deosebit fata de normalul de aici, copiii au fost incantati si pe mine nu mai spun ce mult m-au bucurat .
Maria, ce frumosi sunt craciuneii de la voi de la gradi! Foarte frumoasa serbarea ! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Felicitari frumosilor!! Karina Victoras |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Multumim,fetelor,....simpla dar frumusica.Era si mai frumoasa daca tot efortul nostru de ai auzii parintii se si realiza.Asa a trebuit sa-i filmez pe fiecare si le voi face la fiecare CD-ul corespunzator.Era altceva sa-i auda live. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/12/2009 Mesaje: 2207
| Karina, Victor |
|
|