Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Multumesc mult, tare mult! Imi e atat de drag, puiutul meu... Il iubesc pentru felul lui de a fi, pentru atentiile cu care ne copleseste pe toti, pentru iubirea neconditionata ce ne-o ofera, il iubesc pentru ca e cel mai minunat fratior si tot asa... |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| cute_babies_of_mine wrote: Ai multe motive sa il iubesti-......a al tau |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/16/2007 Mesaje: 1610
| Si la noi la scoala am primit " ordin " sa nu facem serbare , dar eu am incalcat restrictiile .Mi s-a parut inadmisibil sa le rapesc aceasta bucurie elevilor mei...mai ales ca sunt clasa a IV-a si e ultima serbare de "Mos Craciun" .
Mosul le-a adus si diplome elevilor care au participat la concursuri nationale si internationale....
Avem pozici si de la serbarea lui Sergiu.
Mos Craciun a sunat-o pe d-na invatatoare in timpul serbarii ...Mosul era la poarta scolii si nu nimerea clasa Priviti ce fetze au copiii
|
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Miha, esti o mamica fericita, si nu doar mami de Sergiu si Simona ci de atatia alti copilasi! Sunteti frumosi cu totii! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Miha,ce frumos! |
|
Inregistrat: 8/12/2009 Mesaje: 2207
| Ooo ce Mos modern, are telefon mobil Miha ce frumos iti sta intre copilasi! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 971
| Roxi la prima ei serbare. Sunt un mic fulg de nea. solomon gabriela attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Heeeei, frumusico! De mult nu te-am mai vazut! Tu esti un mic fulg de nea si ai adus toata zapada cu tine, asa-i? Te pupam cu drag! |
|
| Roxi ce frumusica esti |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Mihaela felicitari pentru gestul frumos.Serbarea a fost frumoasa si se vede pe chipurile copiilor ca s-au bucurat tare . Roxi ce mare ai crescut esti un ingeras tare dragalas. Si Karina a avut azi serbare ,poze am facut cateva ,dar nu le-am descarcat.Dupa mica serbare ,toti parintii impreuna cu cu copii am fost invitati intr-o sala amenajata la un pahar de suc si tapas si ne-au dat cate un mic cadou si bineanteles copiilor. |
|
| Nu sunt ele prea clare da va -prezentam si serbarea noastra!
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Vai ce frumoase serbarii!Raul esti asa de frumosss ,ti-a placut cadoul MOsului?
Roxi ,ce fulg frumos ai fost!Esti o dulce!
Mihaela,felicitarii pentru serbarea organizata clasei tale!Ai slabit enormmmm!Sergiu,un adevarat !cavaler .Pupicii si la cat mai multe cadouri! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce pozici frumoaasse!!!felicitari tuturor!! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| Superbe serbarile !
Noi la Alice nu am avut acces, caci a venit ordin ca se face fara parinti si fara Mos Craciun , iar pe Andrei nu l-am mai dus la gradi de cand cu ultimele boli ale lui, asa ca a mers doar Pusa si i-a luat cadoul primit. Copiii au avut parte doar de serbarea de Mos Craciun de la mine de la birou, dar tot e bine ca l-au vazut pe mosul si au stat de vorba cu el. |
|
Inregistrat: 8/12/2009 Mesaje: 2207
| Raul esti un scump, foarte faina ii filmarea!!!! |
|
|