Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| la gradinita faceau cate o serbare despre mos craciun , dar nu se pomenea nimic de nasterea lui Isus si asta pentru ca plateam cursuri cu un anumit profesor care se ocupa special.Anul acesta n-au facut absolut nimic. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Dar la voi nu sunt colinzi?Pe italiana bineinteles! |
|
| eu n-am auzit nici una |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Bereea, nepotica mea e la gradinita in Italia (familia ei locuieste in Padova) si au facut la biserica o serbare cu cateva colinde si poezii, dar pt nivelul 3 ani (cat are si nepotica). Nu stiu cum e la alte gradinite private, dar la stat au facut serbari simple, cu copiii asezati in semicerc si au spus poezia fiecare, au cantat colindele clasice. Fiind multi copii in grupe nu se prea pot organiza scenete. |
|
| Danab, la biserica a avut si Ale serbare, dar la scoala nimic.Sunt doar 22 de copii in clasa, dar e scoala de stat si , probabil, intersul este mai mic. Baietelul verisoarei mele, care fecventeaza o gradinita particulara , a avut in schimb parte de o serbare mai frumoasa.Si totusi mamam lui imi spunea ca nu se compara nici pe departe cu ceea ce facea in tara. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| colinde ma gandesc ca tot sunt si pe la voi,desi nu ca in tara.si acolo e cu regii?aici cadoul e primit de la regi nu de la mos craciun,cum observati si in poze.si in colinde se canta despre ei,mai putin de nasterea domnului isus.iar serbarea...o cantare,si aia de la casetofon si mai canta si copii si dans...atata tot pun 2 filmulete,unu de la darius si unu de la karina.scuzati claritatea dar nu am stat intr-un loc prea bun si nu s-a vazut bine
|
|
| la noi cadoul e primit de la mos craciun, iar cantecele care se canta sunt despre el, nasterea Domnului nici macar nu este amintita. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Pai ei ce serbeaza pe mos craciun sau Nasterea Domnului?
inca nu stiu cum e aici ca nu l-am dat inca pe Riki la gradi abia din toamna.. |
|
| La noi au fost scenete si cu nasterea Domnului (grupa mijlocie) si cu Mos Craciun (grupa mare). Helga, din filmulete se vede ca le-a placut mult copiilor scena, sunt sigura ca s-ar fi descurcat cu mai multe roluri, dar trebuie si educatoarele stimulate sau sa li se ceara special. Noi deja ne pregatim pentru 8 martie, asta pe langa lectiile obligatorii (au orar ca la scoala in prima parte a zilei). |
|
| Anabella wrote:Pai ei ce serbeaza pe mos craciun sau Nasterea Domnului?
inca nu stiu cum e aici ca nu l-am dat inca pe Riki la gradi abia din toamna..
ghici? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| S-ar putea sa existe o explicatie legata de religie.Cred ca la gradinitele de stat se aduna copilasi de toate religiile,cu educatie religioasa diferita din familie.Probabil e greu sa explici(si cam inutil) la gradi despre D-zeu,Iisus,Maica Domnului etc.Mos Craciun in schimb e universal si aduce copiilor cuminti cadouri.Chestia asta e usor de perceput la varsta lor,mult mai usor decat partea religioasa.Probabil de asta se ramane la Moshu. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| pai dupa cum ai scris babbo natale dar in nici un caz Nasterea Domnului.
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| DACA VA ROG....MA POATE AJUTA CINEVA....SA IMI SPUNA UNDE GASESC O GRADINITA PT COPIL DE 4 ANISORI....IN ITALIA IN PADOVA....CA AM CAUTAT PESTE TOT SI NU AM DAT DE NICI UNA:(....MULTUMESC PT INTELEGERE.......GRADINITA PADOVA ITALIA....SAU IN PONTE SAN NICOLA(LA UN KM DE PADOVA...italia)....multumesk mult de intelegere :018: |
|
| ne prezentam si noi cu serbarea de Craciun din acest an:
|
|
| Partea a 3-a de la sceneta nu am mai reusit sa o filmez |
|
|