Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| Toti copii de gradinita se pregatesc intens acum probabil pentru serbarea de Craciun.
Ce roluri au copiii vostri? Va trebui sa le faceti vreo costumatie, ceva?
Ce parere au de aceasta serbare? Sunt entuziasmati? Abia asteapta intalnirea cu Mos Craciun? |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Catinca va avea rolul unui povestitor, care anunta nasterea lui Isus, nimic special ca si costumatie. La ea la gradinita nu va avea intalnire cu Mosul (desi vor fi daruri oferite de gradinita), in schimb il va intalni de nenumarate ori (la Alin la serviciu, la bica la serviciu, posibil si acasa - sa vad, sa nu o derutez prea tare). E foarte entuziasmata.
Off topic, duminica viitoare avem specatcol pe scena Casei Culturii, unde va fi majoreta. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/13/2006 Mesaje: 422
| Si la Codrin la gradinita, la serbare, (21dec.) vor avea o sceneta tot ceva cu Isus, el va fi CRAI, trebuie sa-i fac costumatie dar nu prea am nici o inspiratie deocamdata, ei deja si-au invatat rolurile, am inteles ca vor fi imbracati si cu costume populare, vor canta colinde in romana si in engleza, cam asta stiu.
Nu stiu daca va veni Mos Craciun la serbare, stiu ca vor avea un clown, insa am sa ma gandesc la un Mos pentru acasa, Codrin i-a scris scrisoare Mosului, a si primit raspuns de la el si as vrea sa-l si vada. |
|
| Pe 22 decembrie are si Alice serbarea.
Tocmai ce am aflat ca ii trebuiesc vreo 2 tinute mai speciale, un costumas de salsa si unul de craciunita. Am umblat peste tot, dar nu am gasit, asa ca ii confectionez eu, drept pentru care imi cer scuze ca nu prea m-ati mai "vazut" pe aici .
Maine are spectacol in direct, de la ora 11, la casa radio, spectacol ce va fi transmis pe postul de radio. Vor canta colinde de craciun. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Adriana, spor la treaba!
Succes lui Alice la concert! |
|
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Asteptam poze de la serbarile piticilor! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Spor la treaba!..si succes. |
|
| Multumesc ! Sa fie !
Cam asa o sa arate poncho-ul lui Alice pentru serbarea de Craciun. Mai am ceva de lucru la el. Costumul ei de Craciunita va consta din helanca alba, fustita rosie larga, cu margine alba, tricotata de mami, dres si pantofiori albi, poncho rosu cu alb si pe cap, inca ma mai gandesc daca sa ii fac gluga la poncho sau sa ii fac doar o bentita rosu cu alb
|
|
| Super, Adriana, Mult succes!!! |
|
| AdrianaC wrote:... Maine are spectacol in direct, de la ora 11, la casa radio, spectacol ce va fi transmis pe postul de radio. Vor canta colinde de craciun.
Se pare ca totusi nu a fost in direct, ci au inregistrat si se va transmite saptamana viitoare
Cateva mici pozici, pentru ca nu am prea putut face mai multe ca au stat cu spatele la noi
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Bravo Alice ! Ai fost eleganta toata ! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Ce draguta esti Alice! |
|