Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Lucy,cum te mai simti?
daca se apropie momentul ar trebui sa ai contractii regulate,daca nu le ai atunci micuta ta poate are doar chef de joaca.
inainte sa nasc eu nici nu-i mai simteam pe ai mei miscandu-se,asa tare era burtica. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Fetelor suntem alaturi de voi si va dorim nastere usoara .Daleluta asteptam vesti . Lucy nu te stressa este bine ca misca ;ca este activa ,daca si tu te simti bine atunci nu ai de ce sa suni medicul. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 6/24/2008 Mesaje: 36
| am revenit..de data asta si cu printesa Vreau sa va multumesc pentru gandurile bune, undeva ma gandesc ca in momentele grele prin care am trecut m-au ajutat sa merg mai departe. In primul rand sa va povestesc partea frumoasa: ca am o printesa de 3.620 g si 49 cm, ff frumoasa si ff cuminte care papa si doarme si nu o supara pe mami..si ca acum venite acasa, e totul bine si frumos partea urata este ca operatia prin care am trecut a fost un iad: dr gherasie un nenorocit...sa ma ierte toate cele care sunt multumite de le, asta e parerea mea. Sa va povestesc. Pe 01.10 ma p;rezint la analize pt ca a doua zi,.02.10.2008 sa ma opereze: imi ia sange si toate cele si ce zice dr: hai sa facem o eco sa vedem cum e bb. Bun: bb pozitionat corect, bine, greutate 4600 g, fff mare, vai ce mare, pacineta tensiune mare, desi nu simteam nimik. bun...maine opertaia... la 7.30 sa fiti la mine ca la 8.30 intram in operatie. bun..a doua zi dim, ne prezentam frumos, pregatiti, vine sa vb, ii dam darul, pe romaneste, mai mult decat am auzit ca merge, ca am zis las sa fie bine, sa fie mutumit:1500 lei, in conditiile in care auzisem ceva de 1000 lei. imi zice sa ma schimb ca trimite anestezista. Bun pana aici..... vine si anestezista...cotizam si acolo...300 lei, cum am auzit ca merge....imi zice asta ca o sa trimita o asistenta, Alina, sa imi puna branula si sa am grija sa cotizez..exact asa mi-a zis...bine ininte sa ma faca grasa ca purcica
.
Si astept, si astept si astept.....pana la 11.15, cand a venit o infirmiera si m-a luat. M-a dus langa sala de operatie, m-a pus pe un scaun, dupa acre a venit asistenta si am intrat in sala. In sala dr Gherasie injura de mama focului, cu baga-mi-as si sucea-mi-asi, nevoie mare, ma pune sa ma urc pe masa, imi face anestezia si ma pune sa ma intind anestezista m-a injurat ca am spatele tare si nu poate sa imi faca injectia( mi-a facut rahie). N-am zis nimik ce sa mai fac, dar eram cu inim cat puricele Nu am simtit nimik, decat cand a scos pe bb, parca m-a tragea un pik Ac um sa va spun de ce conseder ca dr este un nenorocit: nu mi-a zis ca o ia si pe nevasta-sa cu el, si cred ca s-a suparat ca nu i-am dat si ei, dar nu stiam, am vazut-o cand deja eram pe masa, nici nu stiam ca e ea, daca nu zicea o asistenta. Nu m-au bagat in seama deloc, iar cand au scos pe bb, mi-a aratat-o un pik, in treacat, iar pe dr l-am auzit....e mik, prea mik si a iesit din operatie, a ramas doar nevasta-sa. vreau sa va spun ca nici macar asa nu am facut tensiune mare, cum zicea el ca am tendinta, si m-au culcat m-am trezit cand ma dadeau jos dupa masa de operatie si m-au dus direct in salon, singura m-au lasat acolo iar de atunci nu am vazut decat asistentele si sa ii dea Dumnezeu sanatate doamnei Doine, asistenta care a avut grija de mine ca altfel innebuneam..... Dr nu a mai trecut pe la mine, nu mi-a raspuns la tel, nimik a doua zis a venit sotia lui s-a uita la operatie, a apasat pe ea de am zis ca innebunesc si asta a fost tot. Dum am plecat acasa, domane ajuta! Acum am o problema: la cine sa ma duc sa imi scoata firele, ca la ei e clar ca nu ma duc. oare pot merge la orice medic? ajutati-ma
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Dalelutza, ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe. Asta e tot ce conteaza acum. Sa fiti sanatoase si sa aveti laptic mult... restul se uita, pe cuvant! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| dalelutza,eu zic sa te duci la spitalul unde ai nascut,sa spui asistentei de la primire ca ai nascut acolo in spital si ai venit sa iti scoata firele,ar trebui sa o faca medicul de garda,nu-ti fie frica,nu cred sa doara. cat despre medic,imi vine sa vars,cred ca ti-a facut operatia ca sa ia ceva bani in plus.cum poate spune ca bb are 4.600 iar fata sa iasa doar cu 3.600?
bine ca sunteti sanatoase tu si bebelusa
ii urez bun venit pe lume,sa fie sanatoasa,sa creasca mare si inteleapta |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| daleluta, feicitari pentru bebelina sa fie sanatoása si sa fiti toti 3 fericiti impreuna
cat despre experienta cu cadrele medicale..mi-a urcat mie tensiunea niste nenorociti, ce sa mai spun.. bine ca s-a terminat cu bine |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| dalelutza, sa-ti traiasca mica printesa  Va doresc multa sanatate si imi pare rau ca ai dat peste un asa medic. |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| dalelutza, felicitari Bine ca sunteti bine si acasa.
Firele, pt. ca si eu am plecat cu ele acasa dupa ce am nascut-o pe Deea, mi le-a scos dr. de familie.... foarte repede si usor. |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| brrr ... mi s-a facut pielea de gaina, dar felicitari pr bebelina si sa fiti sanatoase, ca restul trece |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Daleluta, felicitari ! Recuperare rapida , laptic la susrsa si .... bine ca a trecut ! Pupam printesa ( care nu e mica deloc ) ! Uita experinta nefericita ! Mergi la orice alt medic pentru fire ! |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Dalelutza, ce nenorocit! Imi pare au... Eu inca nu inteleg medicii care injura de fata cu pacientii! In alta ordine de idei, sa dea Dumnezeu sa te recuperezi cat mai repede, ca vei uita curand de experientele din spital! Asteptam poze cu voi doua! |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Nenorocit ce este Eu il dadeam in judecata Felicitari pt bebelina  OARE CAND SE VA SCHIMLBA ROMANIA?????????????????????? |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Rody wrote: OARE CAND SE VA SCHIMLBA ROMANIA??????????????????????
Eu nu mai cred in nicio schimbare, in bine, din cauza asta plec. |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| TeosOf wrote:
Eu nu mai cred in nicio schimbare, in bine, din cauza asta plec.
Ai dreptate,ma gandesc cu groaza ca,daca eram in Romania Sole,poate era moarta,sa-u poate nu dar eram obligata sa mananc numai cartofi sa dau bani in stanga in dreapta.brrrrrrrrrr....mi se face pialea deja de gaina cand ma gandesc.Multumesc lui Dumnezeu pt tot! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Daleluta felicitari pentru bebelina! |
|
|