Sentimente si trairi ale mamicilor aflate pe ultima suta de metri
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mela
Scris: Wednesday, September 24, 2008 5:04 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Dalelutza,vine bebe yes

avand in vedere ca mai ai putin si nasti,nu ai unde sa stai mai aproape de spital,sa nu faci atata drum in ziua cand ti-o veni sorocul?
oana_nicole
Scris: Wednesday, September 24, 2008 6:07 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
dalelutza wrote:
buna ziua si bine v-am gasit!
Si noi suntem aproape de finalras si ne incearca o multime de sentimente.
Primul si cel mai persistent este de nerabdare sa imi vad comoara si sa o tin in brate.
Dupa care vin mai multe, cam incerte, insa pot spune ca sunt destul de optimista, increzatoare si nu prea mi-e teama, desi locuiesc la 60 km de spital (voi naste la CFR 2, in Buc iar eu locuiesc in Dambovita) si sotul lucreaza in tura de 12 cu 24 12 cu 48ras
Pe mine ma dor ff tare oasele pelviene, am impresia uneori ca mi le-ar intinde cineca, si simt o presiune aproape constanta.
Asta de vreo saptamana
Vineri mergem la dr sa vedem ce ne mai zice si cum prezinta bebita.
Va pup pe toate si va tin la curent

Bine ai venit la noi. Nastere usoara si bebe sanatos! Si sa fii optimista pana la capat! angel flower

Si eu tot la CFR2 am nascut. Sunt conditii foarte bune in maternitate. Am inteles ca, de curand, a fost data in folosinta aripa noua, iar maternitatea s-a mutat acolo. copilas
dalelutza
Scris: Wednesday, September 24, 2008 6:39 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/24/2008
draga oana)nicole, imi poti spune cu ce dr ai nascut?

Eu nasc cu dr Gherasie Cristian. Mi se pare competent insa nu prea este vorbaret sa iti explice ce si cum.
Vedem
Optimista sunt in continuare si tare nerabdatoarenewclap
lucy_katerina
Scris: Wednesday, September 24, 2008 10:20 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/9/2008
Dalelutza,ai mai putin decat mine. Iti tin pumnii. Doamne ajuta! angel
carla
Scris: Wednesday, September 24, 2008 10:56 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
Dalelutza,Lucy Katerina,va tin pumnii.Mai e putin si va tineti comorile in brate.majoreta
oana_nicole
Scris: Thursday, September 25, 2008 11:24 AM
Nivel

dalelutza wrote:
draga oana)nicole, imi poti spune cu ce dr ai nascut?

Eu nasc cu dr Gherasie Cristian. Mi se pare competent insa nu prea este vorbaret sa iti explice ce si cum.
Vedem
Optimista sunt in continuare si tare nerabdatoarenewclap

Tot cu dr. Gherasie am nascut si eu!!! De fapt, sotia lui mi-a urmarit sarcina, dar la cezariana au participat amandoi. Nu cred ca trebuie sa iti faci probleme in privinta lui, esti pe maini bune. Vei naste natural? Eu am avut ceva probleme cu anestezia, dar asta nu a fost din vina doctorului ginecolog. Am ramas cu o singura strangere de inima in ceea ce il priveste. In seara in care s-a declansat nasterea, am mers la spital pentru ca eliminasem dopul gelatinos. Mi-a spus ca intr-adevar nu voi mai duce sarcina la termen (eu am nascut prematur, la 35 saptamani si 3 zile), insa pot sa mai stau linistita cateva zile bune. Eu in situatia asta nu as fi trimis pacienta acasa, ci as fi retinut-o in spital, sub supraveghere si monitorizare. In fine, la 1 si ceva noaptea s-a declansat nasterea si a doua zi dimineata am nascut. La echo din seara respectiva a apreciat greutatea copilului la 2450g, aspect asupra caruia a fost foarte precis, Rux avand la nastere 2500g.

Daca mai ai intrebari, cu placere iti raspund. pupici
dalelutza
Scris: Thursday, September 25, 2008 11:32 AM
Nivel

draga oana nicole,
multumesc pt raspuns.
Voi naste natural...cel putin asa imi doresc...sper sa se si poata. Spun asta deoarece daca bebita are greutate mare e posibil sa facem cezariana( asa mi-a zis dr) dar doar daca nu o sa pot naste natural.
Ultima data cand am fost la el, adik acum 3 sapt mi-a zis ca bb are 3100 gras ras
Ce as fi vrut eu sa te mai intreb: dac astii ceva tarife, cam cat sa ii dau. Ca nu prea am aflat si nici nu prea stiu
Cu asistentele deasemenea....am mari dileme
Vreau sa fie bine si sa aiba grija de bb, dar nici nu imi permit sume exorbitante
cum am mai auzit...35-40 mil nasterea cu totulpale uff
oana_nicole
Scris: Thursday, September 25, 2008 11:37 AM
Nivel

E mult prea mare suma de care vorbesti tu. In niciun caz! Crede-ma, stiu ce spun, mai ales ca soacra mea este asistenta medicala acolo. Am o prietena care a nascut acum 2 saptamani tot la CFR2, o sa o intreb despre tarife cat pot de repede si revin cu raspuns. pupici
ingerash
Scris: Thursday, September 25, 2008 11:39 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
dalelutza wrote:
..35-40 mil nasterea cu totulpale uff

Doamne angel plans plans plans a ajuns un lux sa nasti.Sincer eu nu am auzit de asa pret.uff

kali
Scris: Thursday, September 25, 2008 11:57 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
dalelutza wrote:

Vreau sa fie bine si sa aiba grija de bb, dar nici nu imi permit sume exorbitante
cum am mai auzit...35-40 mil nasterea cu totulpale uff

Nu e posibil asa ceva... aici nu costa atat nici macar nasterea la un spital particular, deci sigur informatiile tale sunt eronate.

Ce stiu de la o prietena de-a mea (cu posibilitati materiale) care a nascut in spital de stat, in provincie: 1000 ron- medic, 350- anestezist, 350- neonatolog + ce a mai impartit la asistente, dupa cum a crezut de cuviinta... face in jur de 1700 ron. Bineinteles ca se poate si mai putin, in functie si de cat de multumita esti de tratament si de atentia pe care ti-a acordat-o in timpul sarcinii.

Nastere usoara!
oana_nicole
Scris: Thursday, September 25, 2008 12:06 PM
Nivel

Revin cu informatiile promise. Precizez ca prietena mea a nascut natural, cu epidurala si cu un alt medic. Si a dat dupa cum urmeaza:
- medic ginecolog: 6 mil.
- moasa (ea a nascut cu Nicolae Nicoleta si spune ca e foarte buna): 2 mil.
- medic anestezist: 1 mil.
- medic neonatolog: 1 mil.
- asistente neonatologie: 10 ron
- asistenta la baita: 5 ron
- la spalat - 5 ron

Si inca o precizare, nu vorbim de tarife "fixe". Sunt persoane care dau mult mai putin, sau chiar deloc, nu toata lumea are de unde plati atatia bani. Sa fim seriosi... Eu cand am nascut, in salon era o femeie de la tara, care stiu ca nu a dat nimic... Era la al treilea copil, nu stia ce sunt aia pampersi, ea saraca zicea mersi ca ajunsese in timp la spital... Al doilea copil il nascuse acasa... uff pale
dalelutza
Scris: Thursday, September 25, 2008 12:23 PM
Nivel

Dragele mele, multumesc pentru informatii
Sincera sa fiu si mie mi s-a parut suma de care va spuneam nesimtit de mare, dar stiti ce cred: ca pers de la care am aflat acest tarif, o cunostinta de-a mea care a nascut de curand la Sp Municipal, fie a vrut sa ma induca in eroare, fie a vrut " sa se dea mare" cu cat si-a "permis" sa dea la medic si asistente. Imi spunea ca fara 20 lei nici nu se uitau asistentele la bb.
Chiar si asa, nu as fi avut de gand, si nici nu mi-as fi permis sa dau suma aia.
Vroiam sa aud si alate pareri, mai avizatepupici
Va pupam pe toate, eu si bebita, care acum are program de "balet"ras ai va tinem la curent
Mela
Scris: Thursday, September 25, 2008 12:27 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
vai de mine,ce tarife pale pale pale
dalelutza
Scris: Friday, September 26, 2008 6:56 PM
Nivel

dragele mele,
asa cum va spuneam astazi am mers la dr.
Ne-a vazut dl dr Gherasie si vreau sa va spun ca din prima mi-a dat totul peste cap..in sensul ca m-a programat joi,02.10.2008 la cezariana.
Sa va spun si cum a argumentat: bb are acum 4000 g, eu am un pic tensiune, am "achizitionat" destul de multe kg in sarcina
banghead , ai mai am si retentie de lichide.
El mi-a zis ca nu se baga sa ma nasca natural avand in vedere greutatea lu bb....
Asa ca...sunt tare dezorientata....
Acum tre sa ma documentez cum e cu cezariana: cat sa dau si cand, la dr si anestezist, inainte/ dupoa nastere...plus ca mi-e frica de operatie....
Voi ce ziceti?
oana_nicole
Scris: Monday, September 29, 2008 9:17 AM
Nivel

Chiar nu stiu ce sfat sa iti dau in acest moment... trebuia sa ii fi spus pe loc ca ai vrea sa incerci sa nasti natural. Despre tarifele pentru cezariana, e clar ca sunt mai mari. Si mai multe persoane de platit... Eu zic sa te ocupi de cei "din sala" inainte de operatie, pe cat posibil, iar de cei de la salon si de la neonatologie ulterior. Si o sa fie bine, dai si tu cat poti, nu te mai stresa din cauza asta, important e sa decurga operatia bine si sa fiti sanatosi tu si bebe. Doamne ajuta! angel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.