Sentimente si trairi ale mamicilor aflate pe ultima suta de metri
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Wednesday, October 8, 2008 9:25 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Dalelutza, felicitari pentru printesa ta cea mica! pupici coeur coeur computerlove MUlta sanatate, recuperare cat mai rapida si sa va bucurati de bebelina voastra! pupici pupici angel
Cat despre povestea cu nasterea, nu as vrea sa mai spun nimic, ca innebunesc cand aud astfel de lucruri. banghead banghead Imi pare tare rau ca a fost asa, dar important e ca amandoua sunteti bine si acasa. Ai grija de voi doua! pupici pupici coeur
ingerash
Scris: Wednesday, October 8, 2008 11:10 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Dalenutza,felicitari pentru ingerasul tau!angel firstprize firstprize firstprize newclap newclap newclap sa fiti sanatoase

Cat despre cadrele medicale guns guns guns boxing boxing boxing ,of !!!sorry1 sorry1 sorry1
adrianayo2003
Scris: Wednesday, October 8, 2008 11:21 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/17/2007
Dalelutza, felicitari pentru printesa !!!computerlove
dalelutza
Scris: Wednesday, October 8, 2008 2:48 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/24/2008
Va multumesc din suflet pentru incurajari si urari de bine!

Intr-adevar pe zi ce trece trauma daca ii pot spune asa se diminueaza si sunt ferm convinsa ca va si trece.
nici nu ar avea cum, cand am o printesa care asteapta din partea mea toata atentia si energia.
Ce pot sa va spun, este o scumpete de fata, fff frumoasa( pe principiul fiecare cioara isi lauda puiul)ras , ff cuminte, papa bine la san si nu ma tine treaza nopatea prea mult(deocamdata, sper deloc). Ma trezeste cam la 3-4 ore sa pape.Poze as posta dar nu stiu cum.astept sugestii.
va pupam
ingerash
Scris: Wednesday, October 8, 2008 2:55 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
dalelutza wrote:
Va multumesc din suflet pentru incurajari si urari de bine!

Intr-adevar pe zi ce trece trauma daca ii pot spune asa se diminueaza si sunt ferm convinsa ca va si trece.
nici nu ar avea cum, cand am o printesa care asteapta din partea mea toata atentia si energia.
Ce pot sa va spun, este o scumpete de fata, fff frumoasa( pe principiul fiecare cioara isi lauda puiul)ras , ff cuminte, papa bine la san si nu ma tine treaza nopatea prea mult(deocamdata, sper deloc). Ma trezeste cam la 3-4 ore sa pape.Poze as posta dar nu stiu cum.astept sugestii.
va pupam

Uite aici gasesti http://forum.7p.ro/Cum-pui-poze-la-mesaje-aici-pe-forum-.aspx?g=posts&t=4829 pupici
danab
Scris: Thursday, October 9, 2008 7:22 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Dalelutza, sa a traiasca scumpetea de fatahearts hearts
anda alexandra
Scris: Thursday, October 9, 2008 11:34 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Dalelutza felicitarile noastre pt printesa.ami pare rau prin ce ai trecut.multa sanatate pupici
Anelise
Scris: Thursday, October 9, 2008 11:39 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Dalelutza, e scumpica foc! coeur coeur computerlove O vedem in pozica de la avatar! hearts angel Sa-ti traiasca si sa creasca mare, mare, sanatoasa si frumoasa! coeur coeur
marmita
Scris: Thursday, October 9, 2008 12:16 PM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2007
Dalelutza sa-ti traiasca printesa hearts hearts , eu nu o vad la avatar, dar astept cumintica sa postezi poze cu ea
lucy_katerina
Scris: Friday, October 10, 2008 9:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/9/2008
Fetelor, am revenit. Va povestesc cum a fost nasterea la topicul potrivit.
Dalelutza felicitari! dance yes
S.ELENA
Scris: Friday, October 10, 2008 10:53 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Dalelutza, Lucy felicitari pentru printese!!!!!mami de fetita mami de fetita
bulinutza
Scris: Saturday, October 11, 2008 5:29 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Dalelutza felicitari din tot sufletul pt bebelina!
Sa-ti traiasca si sa fie la fel de cumnitzica ca si acum...
Nu te mai gandi la ce a fost la spital....din pacate "traim in romania si asta ne manca zilele", dar important este ca voi doua sunteti bine, sanmatoase..restul...trebuie sa se uite!!!!
Numai pupici, printzesei!
computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
ninetem
Scris: Saturday, October 11, 2008 6:04 PM
Nivel

Inregistrat: 10/19/2007
Felicitari Dalelutza si sa sa fiti sanatoase amandoua! pupici pupici pupici
oana_nicole
Scris: Tuesday, October 14, 2008 10:13 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Dalelutza, felicitari!!! Sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa si fericita! Asteptam poze cu ea! Imi pare rau ca ai avut o experienta atat de nefericita. Pacat sa aud astfel de impresii despre medicul cu care am nascut si eu... Asta e Romania in care traim, unde si un moment atat de minunat devine un cosmar. sorry1
AdrianaC
Scris: Thursday, February 9, 2012 7:06 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Mamici aflate pe ultima suta de metri (saptamanile 35 - 40), cum vi se par aceste ultime saptamani de sarcina?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.