Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Dalelutza, felicitari pentru printesa ta cea mica! MUlta sanatate, recuperare cat mai rapida si sa va bucurati de bebelina voastra! Cat despre povestea cu nasterea, nu as vrea sa mai spun nimic, ca innebunesc cand aud astfel de lucruri. Imi pare tare rau ca a fost asa, dar important e ca amandoua sunteti bine si acasa. Ai grija de voi doua! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Dalenutza,felicitari pentru ingerasul tau! sa fiti sanatoase
Cat despre cadrele medicale ,of !!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/17/2007 Mesaje: 1368
| Dalelutza, felicitari pentru printesa !!! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 6/24/2008 Mesaje: 36
| Va multumesc din suflet pentru incurajari si urari de bine!
Intr-adevar pe zi ce trece trauma daca ii pot spune asa se diminueaza si sunt ferm convinsa ca va si trece. nici nu ar avea cum, cand am o printesa care asteapta din partea mea toata atentia si energia. Ce pot sa va spun, este o scumpete de fata, fff frumoasa( pe principiul fiecare cioara isi lauda puiul) , ff cuminte, papa bine la san si nu ma tine treaza nopatea prea mult(deocamdata, sper deloc). Ma trezeste cam la 3-4 ore sa pape.Poze as posta dar nu stiu cum.astept sugestii. va pupam |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| dalelutza wrote:Va multumesc din suflet pentru incurajari si urari de bine! Intr-adevar pe zi ce trece trauma daca ii pot spune asa se diminueaza si sunt ferm convinsa ca va si trece. nici nu ar avea cum, cand am o printesa care asteapta din partea mea toata atentia si energia. Ce pot sa va spun, este o scumpete de fata, fff frumoasa( pe principiul fiecare cioara isi lauda puiul)  , ff cuminte, papa bine la san si nu ma tine treaza nopatea prea mult(deocamdata, sper deloc). Ma trezeste cam la 3-4 ore sa pape.Poze as posta dar nu stiu cum.astept sugestii. va pupam
Uite aici gasesti http://forum.7p.ro/Cum-pui-poze-la-mesaje-aici-pe-forum-.aspx?g=posts&t=4829 |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Dalelutza, sa a traiasca scumpetea de fata |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Dalelutza felicitarile noastre pt printesa.ami pare rau prin ce ai trecut.multa sanatate |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Dalelutza, e scumpica foc! O vedem in pozica de la avatar! Sa-ti traiasca si sa creasca mare, mare, sanatoasa si frumoasa! |
|
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| Dalelutza sa-ti traiasca printesa , eu nu o vad la avatar, dar astept cumintica sa postezi poze cu ea |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2008 Mesaje: 217
| Fetelor, am revenit. Va povestesc cum a fost nasterea la topicul potrivit. Dalelutza felicitari! |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Dalelutza, Lucy felicitari pentru printese!!!!! |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Dalelutza felicitari din tot sufletul pt bebelina! Sa-ti traiasca si sa fie la fel de cumnitzica ca si acum... Nu te mai gandi la ce a fost la spital....din pacate "traim in romania si asta ne manca zilele", dar important este ca voi doua sunteti bine, sanmatoase..restul...trebuie sa se uite!!!! Numai pupici, printzesei!
|
|

Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Felicitari Dalelutza si sa sa fiti sanatoase amandoua! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Dalelutza, felicitari!!! Sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa si fericita! Asteptam poze cu ea! Imi pare rau ca ai avut o experienta atat de nefericita. Pacat sa aud astfel de impresii despre medicul cu care am nascut si eu... Asta e Romania in care traim, unde si un moment atat de minunat devine un cosmar. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17859
| Mamici aflate pe ultima suta de metri (saptamanile 35 - 40), cum vi se par aceste ultime saptamani de sarcina? |
|
|