|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Dalelutza, suntem cu gandul alaturi de tine! O sa fie bine pana la urma, o sa vezi. Nu te mai stresa acum. Multi, multi pupici dulci de incurajare! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Dalelutza, stai linistita. Daca e mai bine pentru tine si pentru bebe sa faci cezariana, atunci asa sa faci. Eu am nascut ambii baieti la 38 de saptamani, prin cezariana, si multumesc lui D-zeu, toti suntem bine. La primul am zis ca nasc natural pana in seara dinainte de a naste, si atunci medicul mi-a recomandat sa nasc prin cezariana si asa am facut, dar nu-mi pare rau. Sa fiti sanatosi amandoi si abia asteptam sa vedem poze. Iti tinem pumnii! |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| dalelutza wrote:dragele mele, asa cum va spuneam astazi am mers la dr. Ne-a vazut dl dr Gherasie si vreau sa va spun ca din prima mi-a dat totul peste cap..in sensul ca m-a programat joi,02.10.2008 la cezariana. Sa va spun si cum a argumentat: bb are acum 4000 g, eu am un pic tensiune, am "achizitionat" destul de multe kg in sarcina  , ai mai am si retentie de lichide. El mi-a zis ca nu se baga sa ma nasca natural avand in vedere greutatea lu bb.... Asa ca...sunt tare dezorientata.... Acum tre sa ma documentez cum e cu cezariana: cat sa dau si cand, la dr si anestezist, inainte/ dupoa nastere...plus ca mi-e frica de operatie.... Voi ce ziceti?
Sant alaturi de tine O prietena a nascut un baiat de 4,200kg natural,in cazul ei nu avea tensiune.... Nu te stresa ,gandeste-te ca vei fi cu bebe in brate in curand,ori ca nasti natural ori cu cezariana,iti doresc numai bine Pentru cezariana trebuie sa scoti ceva bani din buzunar. |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2008 Mesaje: 217
| Dalelutza,hai ca scapi inaintea mea E mare bebe Am emotii pentru tine,dar stiu ca vei trece cu bine.Oricum va fi o experienta minunata.Eu cred ca e mai bine sa stii inainte ce fel de nastere vei avea. Pe mine incertitudinea ma afecteaza mai mult.Eu nu voi sti pana in ultimul moment cum va fi. Vei merge linistita la spital, fara dureri, faci operatia, nu simti nimic,apoi iti tii minunea in brate. Ce poate fi mai frumos. Doamne ajuta! |

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Dalelutza, va fi bine, stai linistita!Eu am nascut prin cezariana- pe nepregatite!- si totul a mers ca pe roate!Multa sanatate si....asteptam vesti bune! |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11815
| Eu care am nascut nu de mult cit de mult va inteleg si va doresc nastere usoara si....ieftina(ce sunt tarifele astea in Romania,m-am speriat ,la noi se naste pe gratis . |

Nivel: Membru
Inregistrat: 6/24/2008 Mesaje: 36
| Miri wrote:Dalelutza, va fi bine, stai linistita!Eu am nascut prin cezariana- pe nepregatite!- si totul a mers ca pe roate!Multa sanatate si....asteptam vesti bune! Drafa Miri,
Ai facut anestezie totala sau partiala? Pe mine asta ma sperie rau, cat va dura pana ma trezesc, daca atunci cand ma trezesc nu pot sa ma ridic pt a avea grija de bb, daca poate sa stea sotul in camera cu mine, etc Si sa va mai zic una, mi-e frica de faptul ca nu o sa o vad pe printesa dupa ce o scoate....daca mi-o schimba |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Cred ca la CFR2 opteaza pentru rahianestezie... Deci vei fi treaza in timpul operatiei si il vei vedea pe bebe imediat. Sotul nu va avea voie sa stea in sala de operatie si nici in salon dupa operatie, doar vizite scurte, de mai multe ori pe zi... o sa te orientezi tu in functie de asistente cand anume poate veni. Stai linistita, nu schimba nimeni copiii... mai ales ca il veti vedea imediat si tu si tati. |

| Dalelutza, maine e ziua cea mare? Doamne ajutaa! suntem alaturi de tine. te asteptam sa vii acasa si sa ne povestesti. cu siguranta va fi o experienta minunata. |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Daleluta,doamne ajuta! |

Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Dalelutza, si eu pe aici cu galeria! Doamne ajuta si o sa vezi ca va fi totul bine! Abia astept sa ne povestesti si sa vedem si noi . |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| Dalelutza Domane ajuta! sa fie bine totul, ma alatur si eu galeriei |

| Nastere usoara, Dalelutza! Te asteptam sa revii cat mai repede! |
|

| Micuta mea se misca incontinuu de vreo 2 ore. O simt agitata. Ar trebui sa sun medicul? |
|

| Nu cred ca asta e neaparat vreun semn... Incearca sa te odihnesti putin, poate ai facut efort sau ai stat intr-o pozitie care nu i-a placut. |
|
|
|