Sentimente si trairi ale mamicilor aflate pe ultima suta de metri
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Monday, September 29, 2008 9:43 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Dalelutza, suntem cu gandul alaturi de tine! grup coeur coeur O sa fie bine pana la urma, o sa vezi. Nu te mai stresa acum. pupici pupici angel Multi, multi pupici dulci de incurajare! coeur coeur coeur
ninetem
Scris: Monday, September 29, 2008 9:53 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/19/2007
Dalelutza, stai linistita. Daca e mai bine pentru tine si pentru bebe sa faci cezariana, atunci asa sa faci. Eu am nascut ambii baieti la 38 de saptamani, prin cezariana, si multumesc lui D-zeu, toti suntem bine. La primul am zis ca nasc natural pana in seara dinainte de a naste, si atunci medicul mi-a recomandat sa nasc prin cezariana si asa am facut, dar nu-mi pare rau. Sa fiti sanatosi amandoi si abia asteptam sa vedem poze. Iti tinem pumnii! pupici pupici pupici
ingerash
Scris: Monday, September 29, 2008 9:55 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
dalelutza wrote:
dragele mele,
asa cum va spuneam astazi am mers la dr.
Ne-a vazut dl dr Gherasie si vreau sa va spun ca din prima mi-a dat totul peste cap..in sensul ca m-a programat joi,02.10.2008 la cezariana.
Sa va spun si cum a argumentat: bb are acum 4000 g, eu am un pic tensiune, am "achizitionat" destul de multe kg in sarcina
banghead , ai mai am si retentie de lichide.
El mi-a zis ca nu se baga sa ma nasca natural avand in vedere greutatea lu bb....
Asa ca...sunt tare dezorientata....
Acum tre sa ma documentez cum e cu cezariana: cat sa dau si cand, la dr si anestezist, inainte/ dupoa nastere...plus ca mi-e frica de operatie....
Voi ce ziceti?

Sant alaturi de tineangel pupici O prietena a nascut un baiat de 4,200kg natural,in cazul ei nu avea tensiune....
Nu te stresa ,gandeste-te ca vei fi cu bebe in brate in curand,ori ca nasti natural ori cu cezariana,iti doresc numai bine computerlove computerlove computerlove
Pentru cezariana trebuie sa scoti ceva bani din buzunar.
lucy_katerina
Scris: Monday, September 29, 2008 11:21 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/9/2008
Dalelutza,hai ca scapi inaintea mea pupici E mare bebe angel
Am emotii pentru tine,dar stiu ca vei trece cu bine.Oricum va fi o experienta minunata.Eu cred ca e mai bine sa stii inainte ce fel de nastere vei avea.
Pe mine incertitudinea ma afecteaza mai mult.Eu nu voi sti pana in ultimul moment cum va fi.
Vei merge linistita la spital, fara dureri, faci operatia, nu simti nimic,apoi iti tii minunea in brate. Ce poate fi mai frumos.
Doamne ajuta! hearts
Miri
Scris: Monday, September 29, 2008 4:40 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2006
Dalelutza, va fi bine, stai linistita!Eu am nascut prin cezariana- pe nepregatite!- si totul a mers ca pe roate!Multa sanatate si....asteptam vesti bune!angel
shirel
Scris: Tuesday, September 30, 2008 12:23 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Eu care am nascut nu de mult cit de mult va inteleg si va doresc nastere usoara si....ieftina(ce sunt tarifele astea in Romania,m-am speriatnervi nervi ,la noi se naste pe gratis sic .
dalelutza
Scris: Tuesday, September 30, 2008 7:27 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/24/2008
Miri wrote:
Dalelutza, va fi bine, stai linistita!Eu am nascut prin cezariana- pe nepregatite!- si totul a mers ca pe roate!Multa sanatate si....asteptam vesti bune!angel

Drafa Miri,

Ai facut anestezie totala sau partiala?
Pe mine asta ma sperie rau, cat va dura pana ma trezesc, daca atunci cand ma trezesc nu pot sa ma ridic pt a avea grija de bb, daca poate sa stea sotul in camera cu mine, etc
Si sa va mai zic una, mi-e frica de faptul ca nu o sa o vad pe printesa dupa ce o scoate....daca mi-o schimbapale hohot
oana_nicole
Scris: Tuesday, September 30, 2008 9:10 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Cred ca la CFR2 opteaza pentru rahianestezie... Deci vei fi treaza in timpul operatiei si il vei vedea pe bebe imediat. Sotul nu va avea voie sa stea in sala de operatie si nici in salon dupa operatie, doar vizite scurte, de mai multe ori pe zi... o sa te orientezi tu in functie de asistente cand anume poate veni. Stai linistita, nu schimba nimeni copiii... ras mai ales ca il veti vedea imediat si tu si tati.
lucy_katerina
Scris: Wednesday, October 1, 2008 10:48 PM
Nivel

Dalelutza, maine e ziua cea mare?
Doamne ajutaa! suntem alaturi de tine.
te asteptam sa vii acasa si sa ne povestesti.
cu siguranta va fi o experienta minunata. firstprize majoreta majoreta
raly
Scris: Thursday, October 2, 2008 6:50 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Daleluta,doamne ajuta!majoreta majoreta majoreta
Anelise
Scris: Thursday, October 2, 2008 8:03 AM
Nivel

Inregistrat: 2/4/2008
Dalelutza, si eu pe aici cu galeria! majoreta majoreta majoreta Doamne ajuta si o sa vezi ca va fi totul bine! pupici pupici coeur Abia astept sa ne povestesti si sa vedem si noi copilas. love1 love1
marmita
Scris: Thursday, October 2, 2008 9:19 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/11/2007
Dalelutza Domane ajuta! sa fie bine totul, ma alatur si eu galerieimajoreta majoreta majoreta
oana_nicole
Scris: Thursday, October 2, 2008 9:51 AM
Nivel

Nastere usoara, Dalelutza! Te asteptam sa revii cat mai repede! angel pupici
lucy_katerina
Scris: Thursday, October 2, 2008 1:41 PM
Nivel

Micuta mea se misca incontinuu de vreo 2 ore. O simt agitata. Ar trebui sa sun medicul?
oana_nicole
Scris: Thursday, October 2, 2008 1:44 PM
Nivel

Nu cred ca asta e neaparat vreun semn... Incearca sa te odihnesti putin, poate ai facut efort sau ai stat intr-o pozitie care nu i-a placut. pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.