Semnele si simptomele de sarcina
Subiectul anterior · Subiectul urmator
giulia_mamik
Scris: Monday, October 24, 2011 11:39 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Creatza,in primul rand felicitari pt burtica.
Eu am avut dureri din primele luni.La doctor cand am mers mi au zis ca am uterul mic si ca se maresc peretii uterului.Dureri am avut pana am nascut.Sper la tine sa fie ceva pe momentcomputerlove
Creatzaa
Scris: Monday, October 24, 2011 4:24 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
buna fetelor, doar ce am ajuns de la doctor, mi`a zis k am sarcina de 4 sapt dar bebe are deja 1cm si k va fi un bebe mare (la fel k parintii) de maine facem analize sa vedem dak el e bine ... incerc sa ma bucur dar bebele acesta m`a cam luat pe nepregatite inca sunt in stadiul de speriata :P
bulibuli
Scris: Monday, October 24, 2011 5:00 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
felicitari si sarcina usoara!
Anelise
Scris: Monday, October 24, 2011 6:11 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Felicitari, scumpa si sarcina cat mai usoara! pupici Poate vii si in clubul gravidutzelor, adica aici! gravida
andra
Scris: Friday, June 15, 2012 12:13 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/15/2012

Buna fetelor sunt nopupici ua pe aiki bine v am gasit .Am si eu o intrebare poate ma puteti lamuri ,am trompele legate si de cateva zile nu mi-a venit cm oare sunt insarcinata si daca da e posibil sa fie sarcina extrauterina
andra
Scris: Friday, June 15, 2012 12:19 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2012
Felicitari creatza ptr bebe. Sa. Fie totul bine avety grija d voi
CasandraE
Scris: Friday, June 15, 2012 12:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/17/2012
andra:
Nu ai cum sa ramai insarcinata daca ai facut operatie de legare a trompelor (Doar daca ligatura trompelor nu a fost facute cum trebuie).

Trebuie sa ai mare grija, pentru ca :

Daca ligatura nu a fost bine facuta si exista suficient spatiu cat sa treaca spermatozoidul, acesta va fecunda ovulul, dar acesta la randul lui (ovulul fecundat) nu va mai avea loc sa treaca si se va fixa pe trompa, rezultand o sarcina extrauterina.

Nu sunt cazuri care se intampla des, dar este posibil.

Ce fel de operatie de legare a trompelor ai facut ?

Anelise
Scris: Sunday, August 19, 2012 10:00 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
rusugeorgiana wrote:
Buna,sunt noua pe acest forum!am 24 de ani,dar din pacate pentru mine anul trecut am avut prima sarcina pe care am si pierdut-o,doctorii mi-au spus ca am avut avort menstrul,dupa o luna am descoperit ca am un chist de 4 cm,am luat tratament cu anticonceptionale vreo 6 luni dupa care le-am oprit dupa un control ginecologic la care docrorul a spus ca totul e in regula si putem incerca dinou sa!Au trecut in jur de 4-5 luni de atunci dar pana acum nu am ramas insarcinata!luna aceasta mi-a intarziat menstruatia 3 zile,am avut o menstrutie de 4 zile!dupa vreo 2-3 zile de cand sa oprit am niste sintome ciudate,ma doare burta cred ca la fiecare miscare pe care o fac,ma doare uneori in partea stanga,am o stare de greata intruna!inca nu mi-am luat test de sarcina,ca nu vreau sa fiu dezamagita cu am fost de vreo 2 ori in aceste luni,eu si sotul meu ne dorim ft mult un bebe,mi-e teama sa fie vreo problema,daca in aceste 4-5 luni nu am ramsa inca insarcinata,maine am zis k imi iau inima in dinti si imi iau un test de sarcina,dar nush....nu imi fac prea multe sperante,am fost destul de dezamagita in ultima perioada!
Anastasia
Scris: Saturday, December 21, 2013 12:43 AM
Nivel

Inregistrat: 12/18/2013
buna.ma numesk anastasia zilele trekute mam inregistrat aici.as vrea sa intreb,de kiteva zile am dureri de rinichi si am greturi nu am gust de minkare si debia azi am inceput sa manink.este posibil sa fiu insarcinata?kum kredeti?gravida
aurishta
Scris: Saturday, December 21, 2013 1:31 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Ti-a intarziat CM?
deearox
Scris: Wednesday, January 22, 2014 11:44 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2014
buna,
nu stiu daca mai este activ topicul asta dar zic sa imi incerc si eu sansele cu o intrebare... incerc sa am un bebe din august 2013, am renuntat la pastile din aprilie acelasi an, sunt destul de tanara, aproape 23 de ani, si eu si sotul meu ne dorim foarte mult un copil...
am facut cateva investigatii, dar totul este foarte bine, nu am problems, sotul meu insa nu a facut nicio investigatie, am si eu o intrebare despre acest SPERMCHECK FERTILITY, este un kit, care se gaseste si la noi dar si in afara mai ales, care tine loc de spermograma facuta la doctor, este un fel de test de sarcina pt barbati :)) a incercat cineva? stiti despre el? este bun? pt ca nu prea imi pot convinge sotul sa mearga la doctor pt spermograma...

a doua intrebare ar fi despre testele de ovulatie, eu am facut cateva luna asta, prima luna cand fac, au iesit pozitive imediat dupa menstruatie...intrebarea mea este..cat de sigure sunt testele?
am fiost la eco in a 16 a zi a cm si doctora a zis ca nu este semn de ovulatie, ceea ce inseman ca nu a fost in jurul celei de-a 14 a zi, desi am un cm de 27-29 maxim...
ma cam deruteaza ovulatia asta pt ca nici vreun semn nu am...
cum as putea stii exact?

nu stiu cat de coeerent am fost si daca am explicat destul de clar, dar am incercat sa sintetizez putin :P
multumesc anticipat
Nanny
Scris: Thursday, January 23, 2014 10:18 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2012
deearox wrote:
buna,
nu stiu daca mai este activ topicul asta dar zic sa imi incerc si eu sansele cu o intrebare... incerc sa am un bebe din august 2013, am renuntat la pastile din aprilie acelasi an, sunt destul de tanara, aproape 23 de ani, si eu si sotul meu ne dorim foarte mult un copil...
am facut cateva investigatii, dar totul este foarte bine, nu am problems, sotul meu insa nu a facut nicio investigatie, am si eu o intrebare despre acest SPERMCHECK FERTILITY, este un kit, care se gaseste si la noi dar si in afara mai ales, care tine loc de spermograma facuta la doctor, este un fel de test de sarcina pt barbati :)) a incercat cineva? stiti despre el? este bun? pt ca nu prea imi pot convinge sotul sa mearga la doctor pt spermograma...
a doua intrebare ar fi despre testele de ovulatie, eu am facut cateva luna asta, prima luna cand fac, au iesit pozitive imediat dupa menstruatie...intrebarea mea este..cat de sigure sunt testele?
am fiost la eco in a 16 a zi a cm si doctora a zis ca nu este semn de ovulatie, ceea ce inseman ca nu a fost in jurul celei de-a 14 a zi, desi am un cm de 27-29 maxim...
ma cam deruteaza ovulatia asta pt ca nici vreun semn nu am...
cum as putea stii exact?
nu stiu cat de coeerent am fost si daca am explicat destul de clar, dar am incercat sa sintetizez putin :P
multumesc anticipat

Draga mea..bine ai venit viziteaza-ne la Aspirante..ok!
http://forum.7p.ro/clubul-aspirantelor---26.aspx?g=posts&t=16054
Eileen
Scris: Thursday, January 23, 2014 12:20 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
Buna Dearox , Nanny te-a invitat la aspirante ,dar eu iti raspund si aici . Nu stiu despre kitul ala , dar stiu ca unele laboratoare accepta prelevarea acasa . Cauta un laborator cat mai aproape de casa ta . Daca respecti instructiunile date de ei ( cred ca in maxim 30 minute trebuie sa ajungi la ei ...preferabil cat mai putin ) si sa incerci sa nu ii schimbi temperatura in acest timp .
Cat despre testele de ovulatie banuiesc ca stii ca linia a doua trebuie sa iasa mai intensa decat linia de control, nu e ca la testul de sarcina . Si trebuie facute mai multe zile consecutiv . In al doilea rand ele arata o valoare a Lh-ului ridicat dar nu garanteaza ruperea folicului , daca acesta nu se rupe , ovului nu este eliberat , deci nici nu poti ramane luna respectiva . Poti asocia testele de ovulatie cu temperatura bazala sa vezi sigur daca ai ovulat sau nu !
Te asteptam la aspirante DistanceKiss DistanceKiss
deearox
Scris: Thursday, January 23, 2014 4:16 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2014
multumesc pt raspuns, am sa ma alutar aspirantelor :)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.