Semnele si simptomele de sarcina
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulinutza
Scris: Wednesday, May 14, 2008 12:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
Eu zic ca e doar muuuuult prea devreme sa se vada ceva...teoretic bebe ar avea 2-3 sapt, nu? asa ca....rabdare....oricum daca ai teste pozitive, eu zic sa stai linistita...intr-o sapt-doua se va si vedea punctuletzul...
kino
Scris: Wednesday, May 14, 2008 1:09 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Multumesc bulinutza! Sa te auda Dumnezeu...
MNiko
Scris: Wednesday, May 14, 2008 1:11 PM

Si eu zic ca e sarcina, dar as mai astepta vreo 2-3 saptamani si as face eco normala, in niciun caz intravaginala.
dya
Scris: Wednesday, May 14, 2008 1:15 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Parerea mea este sa nu te duci inca la echo intravaginala mai asteapta un pic.
Sfefania_Johansson
Scris: Wednesday, May 14, 2008 1:24 PM
Nivel

Inregistrat: 10/24/2007
dya wrote:
Parerea mea este sa nu te duci inca la echo intravaginala mai asteapta un pic.

subscriuras
Sfefania_Johansson
Scris: Wednesday, May 14, 2008 1:28 PM
Nivel

Inregistrat: 10/24/2007
fetele..eu sunt intr-o situatie mai ciudata..
ne dorim sa ramanem iar cat mai curand..chiar am inceput sa am iar greturi cand merg cu masina..poate are legatura..poate nu..cert e ca mie inca nu mi-a revenit menstruatia dupa ce am nascut (alaptez exclusiv)..deci n-am dupa ce altceva sa ma iau..
acum sunt racita si iau paracetamol..si mi-e frica..culmea e ca sper sa nu fiu gravida..ca sa nu cumva sa-l afecteze pe bebe..sau macar, daca sunt, sa nu se intample nimic rau..
o sa iau un test..si vom vedea..oricum, pana acum nu am facut febra..ceea ce e bine, chiar daca e bebe
in orice caz..ma simt f ingrijorata..uff pale
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, May 14, 2008 3:17 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
kino wrote:
Sunt tare dezamagita m-a zis ca el nu simte nimic

Whatwhat what what ?

Scuza-mi indiscretia...
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, May 14, 2008 3:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Sfefania_Johansson wrote:
fetele..eu sunt intr-o situatie mai ciudata..
ne dorim sa ramanem iar cat mai curand..chiar am inceput sa am iar greturi cand merg cu masina..poate are legatura..poate nu..cert e ca mie inca nu mi-a revenit menstruatia dupa ce am nascut (alaptez exclusiv)..deci n-am dupa ce altceva sa ma iau..
acum sunt racita si iau paracetamol..si mi-e frica..culmea e ca sper sa nu fiu gravida..ca sa nu cumva sa-l afecteze pe bebe..sau macar, daca sunt, sa nu se intample nimic rau..
o sa iau un test..si vom vedea..oricum, pana acum nu am facut febra..ceea ce e bine, chiar daca e bebe
in orice caz..ma simt f ingrijorata..uff pale

Paracetamolul nu afecteaza sarcina...Insa nu stiu in primul trimestru.Eu parca am luat din al doilea...
andreea-sarcinamea
Scris: Thursday, December 2, 2010 3:17 PM

stele_pe_cer wrote:
Dar la serviciu cand ati spus?Cand s-a vazut burtica sau de la inceput?

eu am spus in saptamana 16. eram pe contract pe perioada determinata si nu am vrut sa risc. dupa ce mi-am innoit contractul, pe termen nedeterminat le-am spus si bine am facut. nu se stie niciodata...
Creatzaa
Scris: Saturday, October 22, 2011 10:03 PM

buna fetelor sunt noua pe aici si am cam citit ce ati scris pe aici ... vroiam sa va intreb ce simptome ati avut in primele 2 luni de sarcina? mie mi`a intarziat deja aproape o luna am facut 3 teste toate pozitive dar nu am avut timp sa ajung la doctor deoarece am calatorit cu serv mereu si am ajuns acasa ptr o zi maxim 2 si niciodata in timpul sapt ... am doar niste usoare crampe din cand in cand ... e cv rau?
Petronella
Scris: Sunday, October 23, 2011 12:00 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/14/2010
Creatza la mine simptomele au aparut dupa 4 saptamani. Greturi, vomitat... brr.. am fost si internata din cauza ca nu mancasem si bausem nimic aproape 10 zile. Am fost foarte dezhidratata din cauza asta si slabisem in jur de 8 kg. Acum incep sa-mi revin, dar sunt zile cand nu ma simt rau. In legatura cu crampele, nu stiu ce sa-ti spun, daca sunt usoare ma gandesc ca sunt normale.. Nu stiu sigur, dar totusi ar fi indicat sa faci un control. Sanatate si numai bine!
Creatzaa
Scris: Sunday, October 23, 2011 12:26 AM

speram k voi ajunge luni dar e posibil sa plec iar maine cu serv ... ,multumesc ptr raspuns
bulibuli
Scris: Sunday, October 23, 2011 10:00 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
crampele astea nu prea sunt bune, ia no-spa la nevoie si incearca sa ajungi la medic...
Creatzaa
Scris: Monday, October 24, 2011 7:56 AM

Nu sunt atat de puternice ... Sunt f usoare si de 2 zile nu prea am mai avut ... Voi merge azi la medic ...
ingerash
Scris: Monday, October 24, 2011 8:56 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Creatzaa wrote:
Nu sunt atat de puternice ... Sunt f usoare si de 2 zile nu prea am mai avut ... Voi merge azi la medic ...

Asteptam vestipupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.