Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Eu zic ca e doar muuuuult prea devreme sa se vada ceva...teoretic bebe ar avea 2-3 sapt, nu? asa ca....rabdare....oricum daca ai teste pozitive, eu zic sa stai linistita...intr-o sapt-doua se va si vedea punctuletzul... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Multumesc bulinutza! Sa te auda Dumnezeu... |
|
| Si eu zic ca e sarcina, dar as mai astepta vreo 2-3 saptamani si as face eco normala, in niciun caz intravaginala. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Parerea mea este sa nu te duci inca la echo intravaginala mai asteapta un pic. |
|

Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| dya wrote:Parerea mea este sa nu te duci inca la echo intravaginala mai asteapta un pic. subscriu |
|

Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| fetele..eu sunt intr-o situatie mai ciudata.. ne dorim sa ramanem iar cat mai curand..chiar am inceput sa am iar greturi cand merg cu masina..poate are legatura..poate nu..cert e ca mie inca nu mi-a revenit menstruatia dupa ce am nascut (alaptez exclusiv)..deci n-am dupa ce altceva sa ma iau.. acum sunt racita si iau paracetamol..si mi-e frica..culmea e ca sper sa nu fiu gravida..ca sa nu cumva sa-l afecteze pe bebe..sau macar, daca sunt, sa nu se intample nimic rau.. o sa iau un test..si vom vedea..oricum, pana acum nu am facut febra..ceea ce e bine, chiar daca e bebe in orice caz..ma simt f ingrijorata.. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| kino wrote:Sunt tare dezamagita m-a zis ca el nu simte nimic
What ?
Scuza-mi indiscretia... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Sfefania_Johansson wrote:fetele..eu sunt intr-o situatie mai ciudata.. ne dorim sa ramanem iar cat mai curand..chiar am inceput sa am iar greturi cand merg cu masina..poate are legatura..poate nu..cert e ca mie inca nu mi-a revenit menstruatia dupa ce am nascut (alaptez exclusiv)..deci n-am dupa ce altceva sa ma iau.. acum sunt racita si iau paracetamol..si mi-e frica..culmea e ca sper sa nu fiu gravida..ca sa nu cumva sa-l afecteze pe bebe..sau macar, daca sunt, sa nu se intample nimic rau.. o sa iau un test..si vom vedea..oricum, pana acum nu am facut febra..ceea ce e bine, chiar daca e bebe in orice caz..ma simt f ingrijorata..
Paracetamolul nu afecteaza sarcina...Insa nu stiu in primul trimestru.Eu parca am luat din al doilea... |
|
| stele_pe_cer wrote:Dar la serviciu cand ati spus?Cand s-a vazut burtica sau de la inceput? eu am spus in saptamana 16. eram pe contract pe perioada determinata si nu am vrut sa risc. dupa ce mi-am innoit contractul, pe termen nedeterminat le-am spus si bine am facut. nu se stie niciodata... |
|
| buna fetelor sunt noua pe aici si am cam citit ce ati scris pe aici ... vroiam sa va intreb ce simptome ati avut in primele 2 luni de sarcina? mie mi`a intarziat deja aproape o luna am facut 3 teste toate pozitive dar nu am avut timp sa ajung la doctor deoarece am calatorit cu serv mereu si am ajuns acasa ptr o zi maxim 2 si niciodata in timpul sapt ... am doar niste usoare crampe din cand in cand ... e cv rau? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Creatza la mine simptomele au aparut dupa 4 saptamani. Greturi, vomitat... brr.. am fost si internata din cauza ca nu mancasem si bausem nimic aproape 10 zile. Am fost foarte dezhidratata din cauza asta si slabisem in jur de 8 kg. Acum incep sa-mi revin, dar sunt zile cand nu ma simt rau. In legatura cu crampele, nu stiu ce sa-ti spun, daca sunt usoare ma gandesc ca sunt normale.. Nu stiu sigur, dar totusi ar fi indicat sa faci un control. Sanatate si numai bine!
|
|
| speram k voi ajunge luni dar e posibil sa plec iar maine cu serv ... ,multumesc ptr raspuns |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| crampele astea nu prea sunt bune, ia no-spa la nevoie si incearca sa ajungi la medic... |
|
| Nu sunt atat de puternice ... Sunt f usoare si de 2 zile nu prea am mai avut ... Voi merge azi la medic ... |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Creatzaa wrote:Nu sunt atat de puternice ... Sunt f usoare si de 2 zile nu prea am mai avut ... Voi merge azi la medic ...
Asteptam vesti |
|
|