Semnele si simptomele de sarcina
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stele_pe_cer
Scris: Saturday, September 15, 2007 3:54 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Dar la serviciu cand ati spus?Cand s-a vazut burtica sau de la inceput?
Kiki
Scris: Saturday, September 15, 2007 3:58 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
stele_pe_cer wrote:

De cand am aflat. M-am gandit eu ca asa e mai bine. Am beneficiat de muuuulta ingaduinta sic si scutiri de treburi sic sic
sousourel
Scris: Saturday, September 15, 2007 4:05 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
stele_pe_cer wrote:

Dupa vacanta de primavara, cand deja aveam vreo 4-5 luni si se vedea burta bine-bine.
stele_pe_cer
Scris: Saturday, September 15, 2007 10:03 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Eu am spus din a doua luna si asa m-au calarit sefele, parca in ciuda!
Alina
Scris: Sunday, September 16, 2007 8:37 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
La ambii copii, am spus imediat, familiei, prietenilor, la serviciu, multor persoane, eram atat de bucuroasa incat spuneam tuturor. yes yes yes
cleopatra
Scris: Sunday, September 16, 2007 8:38 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
acum imi pare rau ca l-am facut. ca am citit ca sunt 20-30 la suta sanse sa nu treaca de data urmatoarei mestruatii. daca il faceam dupa zile bune de la intarziere era altceva. dar uite ca cm trebuia sa imi vina ieri si nu a venit si intotdeauna vine la fix. nu mai stiu ce sa zic. si sotul meu este f fericit. e un scump si vb cu mine la plural genul ati ajuns acasa? si mi-a facut cadou un iepuras cu un pui iepuras in spate.
eu l-am facut asa de repede pt ca sunt fumatoare si a trebuit sa ma las.
ce sa fac sa fiu sigura? sa merg la medic? nu e prea repede?
Alina
Scris: Sunday, September 16, 2007 8:43 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Eu cred ca medicul ginecolog ti-ar putea da un raspuns, poate chiar si ecograful. Multa bafta si relaxeaza-te.
cleopatra
Scris: Sunday, September 16, 2007 9:30 AM

multumesc mult! asa o sa fac. si in privinta relaxarii si o sa merg si la medic. daca se vede se vede si stiu si eu mai multe, iar daca nu se vede asta este, macar o sa imi dea ceva pt tensiune ca e f joasa si daca beau o cafea pe zi nu am treaba dar daca nu, si am incetat de cateva zile, ma doare capul toata dupa masa pana seara.
misi
Scris: Tuesday, September 18, 2007 12:57 PM

Niatza fetelor!

Observ ca v-ati mutat aici si pe mine m-ati lasat singurica pe alt topic cry
Dar ma bucur ca v-am gasit!
Cleopatra, nu dispera! Si eu am incercat toate simptomele de sarcina (de la greturi, pofte, pana la urinari dese) de 3 ani de cand tot incerc sa am BB. Cred a sunt mai mult induse si...acum incerc sa ma abtin sa mai observ vre-un simptom.

Acum stai linistita, inca un pic...si poate e cu ochi! nu se stie niciodata! Stiu ca e groaznica asteptarea si incertitudinea, dar...finaul va fi unul fericit pana la urma, ai sa vezi!

Si eu astept acum sa aflu daca luna asta am reusit sau nu. Pana pe 25 astept (atnci ar trebui sa imi vina cm) si dupa aia fac teeeeest bounce si poate-poate-poate...
Luna asta am avut un folicul de 26mm si endometru de 8 ceea ce se spune ca ar fi suuuuuper! Sper din tot sufletul sa se finalizeze cu succes.

Mult noroc tuturor, sa sa iasa teste pozitive aspirantelor la burtici!

Pupici!
Tzontzonica
Scris: Tuesday, September 18, 2007 1:24 PM

Buna fetelor,

AM lipsit o perioada de pe site, am fost in concediu, apoi niste deplasari in interes de servici si uite asa nu am mai participat la discutii. Intre timp am mai avut o deziluzie cu un BB ratat si luna asta muncim din nou.

Cleopatra, eu cred ca totusi esti insarcinata, liniutele de pe test spun asta. Asteptam cu interes noutatile dupa vizita la doctor.

Spor la treaba celor care au de "muncit" in perioada asta si ... sa se lipeascayes yes yes !

Pupici
fdianamaria
Scris: Tuesday, September 18, 2007 6:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
Raspuns la ridicatul din umeri: e o superstitie. Eu am tinut cont doar pentru ca nu vroiam sa dau explicatii in caz ca pierd sarcina sau ceva nu e bine.
La servici am spus tarziu pentru ca oricum nu interesa pe nimeni. Firma s-a desfintat cam pe cand am nascut, asa ca am preferat sa-mi dau demisia si sa platesc eu cateva luni darile la stat. A fost cel mai relaxant si bine pentru starea mea psihica, fiindca falimentul a fost cu scandaluri si procese in tribunal intre partea romana si cea germana. rambo
kino
Scris: Saturday, May 10, 2008 3:07 PM

Buna fetelor
Imi ce scuze pentru deranj, sunt noua pe acest forum, dar va urmaresc de mult timp. Sunt nelinistita si as dori sa imi dati cateva sfaturi daca se poate. Eu si sotul meu ne dorim tare mult un bebe.... ultimul CM l-am avut luna trecuta pe 11, ieri mi-am facut un test barza si mi-a iesit o liniuta vizibila si a doua mai pala(dar vizibila..) Azi de dimineata am fost la farmacie si mi-am luat lat test clearblue si mi-au iesit 2 liniute.....bounce Imi este teama sa ma bucur....Voi ce ziceti?
kali
Scris: Saturday, May 10, 2008 7:25 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Eu zic ca e de bineyes
Felicitari!
bulinutza
Scris: Saturday, May 10, 2008 8:45 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
Si eu zic ca e de bineee.....am inteles ca Testele clear blue sunt cele mai buneee...
Mult noroc, sa fie totul bine!!!!
dance
kino
Scris: Wednesday, May 14, 2008 12:09 PM

Buna fetelor! Am fost aseara la un medic renumit aici la noi in oras sa- mi confirme ceva....Sunt tare dezamagita m-a zis ca el nu simte nimic , ca este prea devreme,daca ultimul ciclu menstrual l-a avut pe data de 11.04, dar daca am facut 3 teste de sarcina....cine stiefool
M-a programat pentru data de 22 la o ecografie transvaginala....Voi ce parere aveti?
fool
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.