Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Nu trebuie sa te descurajezi, bebe vine cand vrea el! Oricum poate ar fi bine sa mergi sa faci si un control, s-a mai vazut cazuri cu ciclu peste sarcina! Eu iti tin pumnii sa fie cu ochisori. Daca nu luna asta, luna viitoare poate ne sincronizam, ce zici? |
|
| salu fetelor! am revenit. am incercat sa imi iau gandul si sa nu mai accesez nici un site cu copii c a ajunsesem de visam si noaptea urat. sunt in ziua 27. incepand din ziua 25 mi-a iesit o a doua liniuta fff vaga. cu un test de 50 de mii. in ziua 26 mi-a iesit liniuta mult mai vizibila dar in comparatie cu prima totusi era palida cu un test de 120 de mii, iar azi dimineata iar cu un test de 50 de mii mi-a iesit tot stearsa dar mai pronuntata ca la primul test. sunt foarte fericita. sa aper. nici nu stiu ce sa fac. din ce am citit asta e un semn bun. dar ma gandesc ca am incercat asa de tare sa ma detasez incat am reusit si am prestat doar inainte si dupa perioada fertila. nu stiu cum de s/a intamplat. nu pot sa cred. voi ce ziceti. sa fie oare. maine ar trebui sa imi vina CM. sfarcurile mi s-au marit si s-au facut asa de mama si daca strang de ele iasa ceva alb. sanii mei sunt cam mari si nu i-am simtit in viata mea inflamati sau schimbati in vreun fel asa ca nu ma astept acum. deci... spuneti-mi ceva, orice. pupici |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| cleopatra wrote:salu fetelor! am revenit. am incercat sa imi iau gandul si sa nu mai accesez nici un site cu copii c a ajunsesem de visam si noaptea urat. sunt in ziua 27. incepand din ziua 25 mi-a iesit o a doua liniuta fff vaga. cu un test de 50 de mii. in ziua 26 mi-a iesit liniuta mult mai vizibila dar in comparatie cu prima totusi era palida cu un test de 120 de mii, iar azi dimineata iar cu un test de 50 de mii mi-a iesit tot stearsa dar mai pronuntata ca la primul test. sunt foarte fericita. sa aper. nici nu stiu ce sa fac. din ce am citit asta e un semn bun. dar ma gandesc ca am incercat asa de tare sa ma detasez incat am reusit si am prestat doar inainte si dupa perioada fertila. nu stiu cum de s/a intamplat. nu pot sa cred. voi ce ziceti. sa fie oare. maine ar trebui sa imi vina CM. sfarcurile mi s-au marit si s-au facut asa de mama si daca strang de ele iasa ceva alb. sanii mei sunt cam mari si nu i-am simtit in viata mea inflamati sau schimbati in vreun fel asa ca nu ma astept acum. deci... spuneti-mi ceva, orice. pupici
cleopatra,daca a iesit a doua liniuta,oricat de slab vizibila,e clar ca e bb.chestia ca iasa din san ceva alb (colostru) atat de devreme....  .inca nu am auzit,la mine abea dupa 20 de sapt a inceput sa curga,dar cine stie...poate nu stiu eu bine sa fie intr=un ceas bun daca e bb,si sa ai o sarcina usoara.felicitari |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| cleopatra wrote:salu fetelor! am revenit. am incercat sa imi iau gandul si sa nu mai accesez nici un site cu copii c a ajunsesem de visam si noaptea urat. sunt in ziua 27. incepand din ziua 25 mi-a iesit o a doua liniuta fff vaga. cu un test de 50 de mii. in ziua 26 mi-a iesit liniuta mult mai vizibila dar in comparatie cu prima totusi era palida cu un test de 120 de mii, iar azi dimineata iar cu un test de 50 de mii mi-a iesit tot stearsa dar mai pronuntata ca la primul test. sunt foarte fericita. sa aper. nici nu stiu ce sa fac. din ce am citit asta e un semn bun. dar ma gandesc ca am incercat asa de tare sa ma detasez incat am reusit si am prestat doar inainte si dupa perioada fertila. nu stiu cum de s/a intamplat. nu pot sa cred. voi ce ziceti. sa fie oare. maine ar trebui sa imi vina CM. sfarcurile mi s-au marit si s-au facut asa de mama si daca strang de ele iasa ceva alb. sanii mei sunt cam mari si nu i-am simtit in viata mea inflamati sau schimbati in vreun fel asa ca nu ma astept acum. deci... spuneti-mi ceva, orice. pupici Daca a iesit a doua liniuta putin vizibila:e bebe.La mine a iesit putin vizibila la doua sau trei zile de intarziere si este bebe in burtica ! Ca sa fii mai sigura mai asteapta cateva zile si mai faci un test,si daca este tot pozitiv fuguta la medic! Daca este bebe sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara!Asteptam vestile bune! |
|
| merci de raspuns fetelor. asa m-am gandit si eu in legatura cu siguranta testelor. tre sa fie daca este catusi de putin. in legatura cu secretia, nu stiu ce sa zic....uitati-va in poza sa vedeti ce sani am. poate pt ca sunt mari (si incomozi ) am acea secretie. nu stiu ce sa cred. ca pana azi nu i-am prea bagat in seama. mi-a trecut prin cap si posibilitatea de a fi ramas luna trecuta dar mi-am facut un betahcg si a fost negativ. oricum am niste dureri pe la ovare care ma cam ingrijoreaza. ma tot gandesc daca asa este normal sa doara si in acelasi timp nici nu stiu cum sa descriu durerea exact. la medic fuguta m-as duce maine dar am inteles ca nu te baga in seama si te trimit acasa si te cheama dupa ce faci cel putin o luna si ceva. voi stiti altceva? pot sa merg la medic deja daca am doar doua/trei saptamani? |
|
| oricum sunt ffff fericita si am inceput sa ma interesez cand se naste si toate calculatoarele imi spun ca am 3,5 sapt dar ultima menstruatie am avut/o in 19.08.2007 si din cate stiu eu se intampla in ziua a 14/a de cele mai multe ori. si atunci ar fi doar 2 sapt. nici cu asta nu m-am lamurit inca. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Cleopatra, stiu ce inseamna sa-ti doresti atat de mult un copil...dar trebuie sa mai ai un pic rabdare, o zi sau doua.Daca pe teste se vede o a doua linie, sigur e ceva, pentru ca atunci cand nu esti gravida, pioti sa intorci testul pe toate fetele, indiferent cati bani ai dat pe el nu apare nimic in afara de o singura linie!Si-ti vine sa te urci pe pereti! Mult succes si sper sa fie asa cum vrei tu.... Iar in privinta calcularii DPN-ului, la prima zi a ultimei menstruatii adaugi 10 zile si apoi calculezi 9 luni, de la acea data.Asa poti sa afli data aproximativa a nasterii. |
|
| deci zici ca se poate totusi sa nu fie sarcina? am al patrulea test pozitiv si se vede tot mai bine. cum se poate? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Cred ca ar trebui sa ai rabdare. Oricum se zice ca nu e bine sa spui la nimeni pana nu are cateva luni sarcina. Nu te grabi, ca ai timp destul. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| fdianamaria wrote: Oricum se zice ca nu e bine sa spui la nimeni pana nu are cateva luni sarcina.
De ce? |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| fdianamaria wrote:Cred ca ar trebui sa ai rabdare. Oricum se zice ca nu e bine sa spui la nimeni pana nu are cateva luni sarcina. Nu te grabi, ca ai timp destul.
Asa am procedat si eu...am asteptat aproape pana in luna a 2-a, inainte sa spun familiei...de frica sa nu pierd sarcina si apoi sa am de dat explicatii!?! |
|

| Dar de ce e bine sa nu stie nimeni in primele luni de sarcina?Si eu la Matei tot dupa 2 luni am spus...dar...a fost ceva intamplator, nu ca am vrut noi " ca asa e bine"... |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| N-am si eu un icon cu ridicat din umeri |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu am spus imediat ce s-a uscat, vorba aia, testul de sarcina. dar numai la apropiati (parinti, socrii, bunici). La restul le-am spus cand am avut eu chef...Dupa amenintarea de avort nu am mai zis nimanui nimic. Cine a avut ochi sa vada, a vazut. |
|

| sousourel wrote:N-am si eu un icon cu ridicat din umeri
Nici eu n-am sa-ti dau ! |
|
|