Semnele si simptomele de sarcina
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alina
Scris: Monday, August 13, 2007 8:37 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
misi wrote:
Buna dimineata, am uitat sa va spun si o zi suuuuuuper tuturor!

Buna dimineata, o zi buna si tie si bine ai venit. Rezultatul testului sa fie asa cum iti doresti.
cleopatra
Scris: Wednesday, August 15, 2007 6:54 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
buna fetelor!
eu nu am vesti foarte bune. nu mi-a venit ciclul ca nu este timpul inca dar am toate semnele ca mi-ar veni uff . Sunt tare suparata. nu stiu daca voi fi in stare sa o iau de la capat luna viitoare desi asta este prima luna in care incercam. cred ca o sa fac o pauza si apoi o sa incerc din nou ca nu pot sa ma gandesc la posibilitatea ca nu o sa raman insarcinata nici luna viitoare.
sotul meu are incredere in continuare si zice ca sigur sunt insarcinata, dar asta pentru ca, din pacate sau poate din fericire, nu este atat de documentat ca mine.
Va pupicesc pe toate!
cleopatra
Scris: Wednesday, August 15, 2007 6:56 PM

a si am uitat sa va zic ceva. totusi temperatura mea vaginala a fost azi la cea mai mare valoare si anume 37,7. dar asta a fost la amiaza, nu dimineata. nu stiu ce sa mai zic.
calatorie
Scris: Wednesday, August 15, 2007 8:09 PM

Buna fetelor,

Eu de 2 saptamini parca mi s-au inflamat sinii si ma doare spatele. Acuma astept sa vedem ce va zice timpul... cu cit o sa imi intirzie CM.
Dar in rest sunt ok poate mi se pare, poate as vrea sa fie cu ochisori si imi fac iluzii nu stiu. Stiu ca acuma as minca o pizza si cam atita....

Pofte miraculoase nu prea am dar mai am o saptamina pina la CM.

love
Cristy
Scris: Wednesday, August 15, 2007 9:03 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
Cleopatra, Calatorie, Misi... bine ati venit....pupici pupici

Am si eu o intrebare... ce va grabiti asa fetelor?
Nu intotdeauna ramaneti insarcinate dupa prima luna de incercare....rabdare....calm... si lasati socotelile...
Uneori dureaza mai mult...pupici pupici pupici

Mult succes tuturor si sper sa vedm in curand noi burticoase pe aici...flowers
mikishor
Scris: Thursday, August 16, 2007 9:24 AM

Hello tuturor!
In primul rand tin sa va spun ca m-am bucurat foarte mult cand am gasit acest forum!Sunteti grozave!
As avea si eu cateva intrebari pentru ca sunt intr-o mare dilema .
Cam de o saptamana am toate simptomele unei sarcini,ciclul mi-a intarziat, sanii sunt mariti si putin durerosi , dorm mai toata ziua si uneori simt nevoia sa combin alimente intr-un mod foarte ciudat.Data ultimei menstruatii a fost 7 iulie si de obicei dureaza cam 33 de zile.Mi-am facut teste de sarcina dar nimic. Nu stiu ce sa mai cred. Sa mai astept cateva zile pentru un nou test? Sa imi fac o programare la medic? Ne dorim foarte mult acest bebe si nu stiu daca sa imi fac sperante sau este doar o alarma falsa, desi eu cred ca simptomele ar putea sa insemne ceva. Oare este prea devreme pentru un test?
Sper sa ma puteti ajuta cu niste raspunsuri.
Mutumesc mult.
uff
cleopatra
Scris: Thursday, August 16, 2007 5:45 PM

parerea mea este sa iti mai faci un test dar dimineata si daca iasa tot negativ sa iti faci o programare la medic. daca am socotit bine ti-a intarziat vreo 7 zile se prea poatebottle , dar cel mai bine e sa mergi la un consult. sau si mai bine ar fi sa iti faci analize de sange ca nu se stie cat de bine se vede la eco.
parerea mea.
multa bafta!
mie azi toata ziu mi-a fost greata. nu stiu de ce dar stiu ca mai am doua zile pana sa imi vina. inca mai sper.
pupicipupici
mikishor
Scris: Thursday, August 16, 2007 5:52 PM

Multa bafta Cleopatra, sper ca in curand sa ne dai vesti bune!
Multumesc pentru sfaturi1 cred ca o sa mai astept cateva zile si pe urma vad ce e de facut.Ultimul test l-am facut azi dis de dimeneata si nimic...
asteptarea e destul de greuta!
uff
Miri
Scris: Thursday, August 16, 2007 9:58 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Bafta multa, dragelor!
SI nu fiti stresate, in curand va veni si bebe....thumright
deutza
Scris: Sunday, August 19, 2007 6:43 PM

Buna!
Am si eu o problema...am 17 ani si mi-am inceput de curand viata sexuala...pe data de 15 aug am facut sex cu prietenul meu cu prezervativ...mie trebuia sa-mi vina menstruatia pe 17...azi e 19 si inca nu mi-a venit...imi e frica...chiar daca am facut-o cu prezervativul...poate ca este o raceala avand in vedere ca luni pe 13 m-am intors de la mare?uff ...astept un raspuns urgent...va rog...multumesc anticipat.
mihaela75
Scris: Sunday, August 19, 2007 7:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Deutza, mai stai un pic ca si ceasul se mai strica uneori . Sunt foarte rare cazurile de sarcina cu prezervativ.pupici
MNiko
Scris: Sunday, August 19, 2007 7:59 PM

Eu stiam ca de obicei prima menstruatie dupa inceperea vietii sexuale poate sa intarzie chiar si cu o saptamana, fara sa fie nicio problema de sarcina. Mai stai si tu cateva zile si apoi eventual faci un test daca tot intarzie.
anaxena1
Scris: Monday, August 20, 2007 4:51 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/20/2007
Mikishor, la test apare doar o liniuta ...uita-te foarte atent daca cumva mai e si a 2 a, dar foarte usor vizibila, s-ar putea sa ai noroc...Eu am facut 13 si mereu aparea una si un pic din cealalta si eram insarcinata.
Tzontzonica
Scris: Monday, August 20, 2007 5:12 PM

Cleopatra, nu mai zici nimic? Stau cu inima la gura si cu pumnii stransi in asteptarea marii vesti!
cleopatra
Scris: Monday, August 20, 2007 5:57 PM

eu sunt foarte suparata. mi-a venit. asa ma simt de trista cum nu am mai fost niciodata. asta este. totusi starile de greata au ajuns in ziua a cincea si sanii ma mananca de imi vine sa ma scarpin si pe strada. poate m-am imbolnavit sau ceva. am pofta de mamaliga cu lapte si alte mancaruri pe care ultima data le-am gustat acum ani buni. nu mai pot sa imi trag burta cand incerc sa ma inchei la ceva haine. ramane totusi putin umflata. si altele. eram sigura ca sunt insarcinata. inca nu pot sa cred.plans
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.