Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Adria, bine ai venit ! Te inteleg foarte bine ce spui, dar mai bine mai astepti decat sa vezi un test negativ si apoi oricum sa ami astepti pana il repeti.
Asteapta sa ai 1 saptamana de intarziere si atunci e 99.9% corect testul.
Succes ! Sa fie cum iti doresti ! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| cleopatra wrote:Buna fetelor! As vrea sa stiu si eu o parere sau sa primesc o sugestie sau ceva, orice ca innebunesc altfel. Acum 7 zile am facut prima incercare de a face un bebe. de doua zile am crampe mai tari sau mai slabe si sunt in ziua a 19-a de ciclu. Am un ciclu regulat de 27 de zile fix. dat fiind ca imi doresc un copil de cand ma stiu mi-am fact deja doua teste si au iesit amandoua negative. unltimul l-am facut azi. ce ziceti, e prea devereme pentru teste? cat sa mai astept? vreau un bebe Mentionaz ca daca mai astept inca 10 zile nu stiu ce se intampla cu mine
Cleopatra, bine ai venit ! Daca esti in ziua 19 de sarcina, dupa parerea mea e mult prea devreme sa faci acum un test pentru ca nu cred ca iti va arata nimic.
Asteapta macar 10 zile. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| AdrianaC wrote:Cleopatra, bine ai venit ! Daca esti in ziua 19 de sarcina, dupa parerea mea e mult prea devreme sa faci acum un test pentru ca nu cred ca iti va arata nimic. Asteapta macar 10 zile.
Merci mult de raspuns, Adriana, sper ca nu e egoism din partea mea, dar parca e mai usor daca stiu ca mai sunt care asteapta la fel ca mine! Bafta multa! Cand o sa iti faci urmatorul test? |
|
| da....la asta ma si asteptam, dar cred ca am vrut sa imi spuna si altcineva. Noroc ca de luni termin cu concediul de odihna si ma duc la treaba. Asa nu ma uit pe pereti si numar orele. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Cleopatra, bun venit printre noi!
Si eu zic ca e nevoie de "putintica rabdare" pana sa ai un rezultat concludent, la testul de sarcina! Pana atunci, mult succes si sa iasa asa cum iti doresti!
P.S.- multumesc frumos pentru aprecierile la adresa Sarei! E comoara noastra, pe care am asteptat-o zece ai! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Bine ati venit CLEOPATRA si ADRIA si sa dea D-zeu sa vi se indeplineasca o data visul!!!!!!! Stiu ce inseamna sa numeri zilele si orele ptr a putea face un test, pe care apoi sa privesti cu dezamagire decat o liniuta!!!!!  Si eu am asteptat suficient de mult pana la venirea lui bb 2 si imi venea sa-mi fac teste sa vad daca nu cumva am ramas sterila!!!!! 
Bafta multa in realizarea viselor voastre!!!!! Va tin pumnii!!!!! |
|
| Si, in concluzie cand sa imi fac un test care sa imi zica clar si de care sa fiu sigura? Conform tickerului ar trebui sa mi-l fac peste 7 zile adica atunci cand ar trebui sa imi vina ciclul. Asa este sau aia este cea mai rezonabila zi? De trei zile sunt diverse junghiuri si crampe si crampulete prin burtica si mai ales ieri cand am tot stat in brate cu un copilas de un an jumate a trebuit sa il las jos pt ca a inceput sa ma doara chiar rau si chiar sa mi se deplaseze usor pe picior in jos (durerea). Asta nu poate fi un semn? Iar temperatura vaginala este 37 cu 5 si asta la ora 12 la amiaza in ziua 20 al cicluluui. Eee ? |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Cleopatra, incearca sa te relaxezi! Chiar daca esti insarcinata, chiar daca nu (durerile acelea pot avea si o alta cauza, locala) stressul nu iti face bine. Si parerea mea e sa mai astepti, pana sa ai parte de un test de sarcina concludent. Acum, tu hotarasti cat... |
|
| Cleopatra, si eu astept cu aceeasi infrigurare! Am facut un test ieri (la 7 zile de la ovulatie) si a iesit cu o foarte vaga a "doua dunga". Nu stiu excat ce inseamna, dar farmacista a spus sa nu mai incerc teste aiurea, si sa astept sa treaca 10-14 zile...Greu cu asteptatu' asta! Si mi-e foame toata ziua, si mi-e somn toata ziua si mi-a fost greata acum doua seri...dar daca mi se pare? |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| misi wrote:Cleopatra, si eu astept cu aceeasi infrigurare! Am facut un test ieri (la 7 zile de la ovulatie) si a iesit cu o foarte vaga a "doua dunga". Nu stiu excat ce inseamna, dar farmacista a spus sa nu mai incerc teste aiurea, si sa astept sa treaca 10-14 zile...Greu cu asteptatu' asta! Si mi-e foame toata ziua, si mi-e somn toata ziua si mi-a fost greata acum doua seri...dar daca mi se pare?
Fetelor, stiu ca va este greu sa asteptati, la fel am patit si eu, dar incercati sa fiti mai putin stresate ca nu va face bine! Cat despre testele de sarcina incercati sa le faceti macar la data la care ar trebui sa va vina menstruatia, nu zic ca ar trebui la cateva zile de intarziere! Bafta multa si sa dea DD sa vina bebe si la voi in curand, va spune o viitoare mamica care a asteptat un an si jumate sa vina bebe, cu teste de sarcina facute luna de luna, cu temperatura bazala masurata, teste de ovulatie etc! Fara stres si o sa vedeti ca o sa vina bebe! |
|
| Deci urmatorul test sa mi-l fac cand ar trebui sa imi vina ciclul? Asa o sa fac. Serios. Promit ca nu mai fac nici unul pana atunci. Sper sa am vesti bune pentru voi. Si pt mine. Pupici |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Fetelor, aveti putintica rabdare! Dupa numeroase teste de sarcina si zile pline de nerabdare, mi-a iesit si mie pozitiv testul, exact cu 2 zile inainte de CM. Am ciclu regulat 26 zile. Testele ies pozitive, cam dupa 10 zile de la conceptie, insa banuiesc ca la mine a fost cam dupa 14 zile. Pupici dulci si zile mai rabdatoare, ca va veni si BB, fara indoiala! |
|
| Bravo, Misi! Si cand ti-a iesit testul pozitiv? Daca de curand felicitari pt ca eu zic ca e sarcina sigur sau cel putin ai si de ce sa te agati. Oare ce face Adria? Vad ca e mult mai calma decat mine ca nu intra sa va bazaie ca mine. Sper ca nu a trecut la subiectele dedicate viitoarelor mamici fara sa dea vestea aici prima data! Adria, asteptam o veste. De preferinta buna. |
|
| Nu este vorba de "calm"... ci din contra... dar am de pregatit si un examen super important pentru cariera mea, care il sustin la sfarsitul lunii august... iar calculatorul observ ca ma fura prea mult si mai ales forumul 7 pitici. Asa ca incerc sa intru cat mai putin, iar depre BB... nu stiu nimic. Nu am mai facut test... stau si astept un semn de la "mama natura".
Cleopatra, astept sa dai tu vestea prima avnd in vedere ca CM-ul tau este mult mai scurt decat al meu (35 zile), deci poti sa iti faci testul mai repede si sa ne dai vestea buna |
|
| Cleopatra, eu testul l-am facut pe 11 (la 7 zile de la ovulatie si la 23 de zile de la CM). Nu am inteles foarte bine cum se calculeaza varsta sacinii, dar astea ar fi datele. Problema e ca au am facut si o injectie cu Prengyl si...am inteles ca e foarte posibil a de asta sa iasa cele doua liniute (pentru ca acest medicament contine hormonul speicific gravidelor si dureaza pana iese din sange). Ideea e ca mai stau pana maine-poimaine si mai fac un test. Daca pana poimaine nu vine CM, treaba e spre foarte bine .Eu nu am CM regulat si mi-e foarte greu sa imi dau seama de intarzieri de 3-4-5 zile. Dar mai astepam...uf, tare-i stresant. As vrea sa nu ma gendesc la asta...dar la cat am asteptat...zau, nu mai am rabdare!
Buna dimineata, am uitat sa va spun si o zi suuuuuuper tuturor! |
|
|