Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna fetelor.
Sunt noua pe aici desi ca mamica am "state de plata" de 6 ani. Si cam de 5 ne dorim un al 2-lea copil si speram ca s-a intamplat luna aceasta deoarece am pofta de mancare de orice si in orice cantitate si sanii imi sunt tensionati, ii simt parca altfel.... CM ar trebui sa vina saptamana viitoare, prin 15. dar nerabdarea este fara margini...ma tenteaza un test de sarcina. dar nu stiu daca nu este prea devreme... voi ce ziceti? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Bine ai venit. Nu ai nimic de pierdut daca incerci sa faci unul! Succes!
Editare Ulterioara:
Un articol foarte bine documentat despre care sunt primele semne de sarcina gasesti aici. |
|
| Iti multumesc ca ma incurajezi, dar imi este frica de dezamagire. Sper totusi din toate puterile ca este sarcina, dar daca este prea mica si inca nu se poate determina cu ajutorul testelor? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| adria wrote:Iti multumesc ca ma incurajezi dar imi este frica de dezamagire. Sper totusi din toate puterile ca este sarcina, dar daca este prea mica si inca nu se poate determina cu ajutorul testelor?
Sarcina poate fi detectata chiar si de la 2 saptamani. Mie mi-au iesit o serie de teste negative si abia din saptamana 5-6 s-a vazut la test. la ecograf s-a vazut la 6 saptamani (nu am fost eu mai devreme). |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Sunt cazuri cand a iesit testul pozitiv la 2-3 sapt, asa ca poti sa incerci. Eu iti doresc succes sa fie bebe. |
|
| Va multumesc. Dar am facut azi dimineata testul. A fost ciudat. Sau am avut eu vedenii. Initial au aparut vag doua linii, si am sarit sus de bucurie iar apoi una disparut si a ramas doar una care parca "imi scotea ochii".. Nu stiu ce sa mai cred, dar ma simt si destul de ciudat... simt ca explodez, imi este somn, sinii parca imi sunt mariti... si am o senzatie prin stomac parca as avea examen. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Adria, draga, relaxeaz-te, stresul nu-ti face bine deloc. Repeta testul si mergi si la un control ginecologic, dar eu zic ca bebe e deja in burtica, presimtirea unei mama nu da gres. |
|
| Se poate sa fi facut testul prea repede? CM ar trebui sa vina doar prin 15, 16, iar data presupusa a conceptiei a fost 27/28 iulie. |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| adria wrote:Se poate sa fi facut testul prea repede? CM ar trebui sa vina doar prin 15, 16, iar data presupusa a conceptiei a fost 27/28 iulie.
S-ar putea sa fie putin cam repede pentru testul de sarcina. Dar doctroul ti-ar putea spune sigur daca este sarcina sau nu. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Bafta Adria si sa fie bebe. |
|
| Multumesc, sa fie! Dar pe langa ceea ce v-am povestit, acum am o senzatie cam nasoala la rinichiul si ovarul din partea stanga... o durere suportabila ca si cum ar veni CM... |
|
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Adria, bine ai venit la noi! Si sa ne dai vestea cea mare, cat de curand...Succes! |
|
| Buna fetelor! As vrea sa stiu si eu o parere sau sa primesc o sugestie sau ceva, orice ca innebunesc altfel. Acum 7 zile am facut prima incercare de a face un bebe. De doua zile am crampe mai tari sau mai slabe si sunt in ziua a 19-a de ciclu. Am un ciclu regulat de 27 de zile fix. Dat fiind ca imi doresc un copil de cand ma stiu mi-am fact deja doua teste si au iesit amandoua negative. Ultimul l-am facut azi. Ce ziceti, e prea devereme pentru teste? Cat sa mai astept? Vreau un bebe Mentionaz ca daca mai astept inca 10 zile nu stiu ce se intampla cu mine |
|
| In aceeasi situatie sunt si eu... dar incerc sa nu ma mai gandesc daca sunt sau nu insarcinata pentru ca o apuc razna . Asa cred ca ar fi de folos sa ne ocupam complet timpul pentru a nu lasa gandurile sa zboare... Iar daca va fi sa fie "natura" ne va da, sper, suficiente semne si atunci sa ne bucuram din plin. Cu privire la testele de sarcina, cat de repede s-ar putea face... am observat ca parerile sunt impartite (le-am studiat cam de peste tot) si cred ca fiecare organism este unic in felul lui si se manifesta in mod diferit. |
|
| Miri, ce printesa ai. E superba. Sa fie sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii. Se vede cat inseamna pentru voi. |
|
|