|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Mie pur si simplu mi s-a rupt apa,pana la spital mi-am pus tampon pt ca curgea ca la robinet.Asta e tot,nimic alteva nu a prevestit nasterile mele. |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| tot e bine ca cineva si-a filmat dopul, macar mi-am facut si eu o parere cum arata. |

Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| deci am eliminat si chestia aia Acum am inteles ca tre sa-mi coboare cumva burta inainte sa nasc.... deci asta urmaresc de cateva zile |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Hihiii... eu tot cu burta sus am nascut!
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Si eu la fel Irinuca...asa ca nu-i musai...asteapta-te in orice clipa sa inceapa contractiile...Yupiii!!! Vine Raducu!!! |

Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| Lenus, Praslea muuult ca vreau si eu pe raducu meu in brate si nu stiu ce semne sa mai tot astept!!! |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Irinuca, esti pe aproape! Galeriiiie! Pe locuri, fiti gata....si asteptati-l cu chiuituri pe Raducu Ok, acum ca ai eliminat minunea de dop , spune-ne si cum a fost la tine...acum sunt eu curioasa |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Nu stiu cum sa privesc la situatia mea nu ca as fi agitata .Ieri am fost la bunica sotului care mi-a sarbatorit ziua de nastere ,deci ori am mancat ceva care nu mi-a priit ori ca este un semn ca mi se apropie nastere dar de atunci am iesit de cateva ori afara ca si cum as avea diaree. De obicei am mai avut sintomele acestea nasterea nu mi se intampla imediat dar asta ar fi c-am un prim semn.Stau si eu si astept poate ,poate!! Voi ati avut un asemenea simptom ? |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/26/2013 Mesaje: 109
| shirelutza e posibil sa fie unul din semne, la mine semnul asta a venit cu vreo 7-8 ore inainte sa nasc Sora mea este acum internata la polizu, asteapta sa nasca, dupa o sarcina cu multe probleme, contractii de la 5 luni, tratament non stop, acum la 39 de saptamani se pare ca bebe se lasa asteptat, tin sa precizez ca de la 38 de saptamani au incetat orice fel de tratament in ideea ca se inmoaie colul si se va dilata, acum suntem inca in asteptari, dar... de vreo saptamana a inceput si ea sa iasa foarte des afara si moale, in conditiile in care toata sarcina a fost ffff constipata, si rezolva problema doar cu supozitoare cu glicerina, asa ca... gandim pozitiv, bebe vrea sa vina, asteptam vestea cea mare, si o nastere cat mai usoara iti doresc si tie |

| Mie mi-au trecut toate simptomele ,ma doare numai spatele jos si din cand am niste mici sageti care coboara si ies deci contractii mici si nesemnificative .Daaa si burtica tot sus este dar eu de obicei tot cu burta sus nasc.Astept saptamana viitoare sa vad ce se intampla fiindca la mine totul se petrece de obicei foarte rapid .Deci rabdare scrie pe mine,mai rau de copii fiindca nu mai au rabdare ce ciudat cand mai ai copii ei asteapta si se implica chiar mai mult decat noi parinti. |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/26/2013 Mesaje: 109
| de exemplu, la mine semnul prevestitor a fost o barza In ziua de 19 iulie a venit o barza si s-a asezat pe un stalp chiar in fata casei noastre. Sotul chiar radea de mine, ca mi-a venit barza si imediat seara m-au luat contractiile iar dimineata la ora 5 eram si nascuta |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Shirel, vin berze pe la tine?? Ia uita-te pe geam! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 4/24/2013 Mesaje: 39
| nici eu nu am avut prea multe semne.nici prin cap nu mi trecea ca bebe vrea sa vina mai devreme cu 3 saptamani.am avut usoare dureri de spate cu cateva ore inainte,dar parca presimteam ceva si am fost destul de inspirata sa imi fac repede bagajul pt spital.la o ora dupa ce au inceput usoare contractii am mers la spital si cred ca in 10 min de la sosirea la camera de garda a si iesit bebe.totul a fost atat de rapid incat nici nu am mai apucat sa ajung in sala de nasteri.dar fiind a patra sarcina m a ajutat sa fie o nastere usoara...asa ca Shirel te poate lua oricand pe nepregatite... |
|

| denisuk1985 wrote:nici eu nu am avut prea multe semne.nici prin cap nu mi trecea ca bebe vrea sa vina mai devreme cu 3 saptamani.am avut usoare dureri de spate cu cateva ore inainte,dar parca presimteam ceva si am fost destul de inspirata sa imi fac repede bagajul pt spital.la o ora dupa ce au inceput usoare contractii am mers la spital si cred ca in 10 min de la sosirea la camera de garda a si iesit bebe.totul a fost atat de rapid incat nici nu am mai apucat sa ajung in sala de nasteri.dar fiind a patra sarcina m a ajutat sa fie o nastere usoara...asa ca Shirel te poate lua oricand pe nepregatite...
Iubitaaa deja ai nascut??Eu unde am fost de ce nu ai strigat in gura maaare poate asa se hotara si pitica mea sa iasa afara.Astept mai pe larg povestea cum a fost zici ca mai usor?Doamne ajuta si la mine!! Felicitari si sa-ti traiasca fetitza!! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 4/24/2013 Mesaje: 39
| da deja am nascut...nici nu am avut timp sa dau de veste.sambata noaptea spre duminica pe la 1 a inceput sa ma doara usor mijlocul.nimic nou.am zis ca trece ca in alte dati.dar pe la 5 dimi au inceput contractii usoare.atunci mi am dat seama ca a venit momentul cel mare.m am dus mi am facut dus,mi am scos bagajul,m am imbracat frumos si la 6 am chemat ambulanta care a venit in 20 de min.de acasa pana la spital am facut 20 de min,timp in care au inceput contractii puternice.si uite asa la nici 10 min de cand am ajuns la spital am nascut.eram la camera de garda si cum m am pus pe masa bebe a si scos capul si in secunda urmatoare a iesit cu totul.stia toata maternitatea ca am nascut in camera de garda. oricum si medicul a spus ca deja la a patra sarcina nasterea e mult mai usoara si mai repede.asa ca nu am suferit foarte mult ca sa zic asa.bebe a fost foarte buna cu mami si nu mi a provocat nici o ruptura nimik...deci nu am fire sunt o norocoasa.ieri am venit acasa ma simt destul de bine si bebe la fel.sper si la tine Shirel sa fie la fel ca la mine.sa scapi repede si sa te bucuri de bebe ca asta e cel mai important. denisuk1985 attached the following image(s):

|
|
|