semne si simptome care sa prevesteasca nasterea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
nikmiki
Scris: Wednesday, August 25, 2010 6:42 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
Mie pur si simplu mi s-a rupt apa,pana la spital mi-am pus tampon pt ca curgea ca la robinet.Asta e tot,nimic alteva nu a prevestit nasterile mele.
sweet angel
Scris: Wednesday, August 25, 2010 8:04 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
tot e bine ca cineva si-a filmat dopul, macar mi-am facut si eu o parere cum arata.
Irinuca
Scris: Thursday, August 26, 2010 1:49 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2010
deci am eliminat si chestia aia hohot
Acum am inteles ca tre sa-mi coboare cumva burta inainte sa nasc.... deci asta urmaresc de cateva zileras
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, August 26, 2010 2:19 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Hihiii... eu tot cu burta sus am nascut!
praslea_cel_voinic
Scris: Thursday, August 26, 2010 3:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
Si eu la fel Irinuca...asa ca nu-i musai...asteapta-te in orice clipa sa inceapa contractiile...Yupiii!!! Vine Raducu!!!yes yes yes yes
Irinuca
Scris: Thursday, August 26, 2010 5:59 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2010
Lenus, Praslea iloveyou muuult pupici ca vreau si eu pe raducu meu in brate si nu stiu ce semne sa mai tot astept!!!
delfinasa
Scris: Thursday, August 26, 2010 7:27 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Irinuca, esti pe aproape!majoreta
Galeriiiie! Pe locuri, fiti gata....si asteptati-l cu chiuituri pe Raducumajoreta ras
Ok, acum ca ai eliminat minunea de dopras, spune-ne si cum a fost la tine...acum sunt eu curioasa sic
shirel
Scris: Saturday, May 11, 2013 11:57 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Nu stiu cum sa privesc la situatia mea sic ras nu ca as fi agitata .Ieri am fost la bunica sotului care mi-a sarbatorit ziua de nastere ,deci ori am mancat ceva care nu mi-a priit ori ca este un semn ca mi se apropie nastere dar de atunci am iesit de cateva ori afara ca si cum as avea diaree.
De obicei am mai avut sintomele acestea nasterea nu mi se intampla imediat dar asta ar fi c-am un prim semn.Stau si eu si astept poate ,poate!!sic ras
Voi ati avut un asemenea simptom ?
flor3ntza
Scris: Saturday, May 25, 2013 9:39 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/26/2013
shirelutza e posibil sa fie unul din semne, la mine semnul asta a venit cu vreo 7-8 ore inainte sa nasc hearts Sora mea este acum internata la polizu, asteapta sa nasca, dupa o sarcina cu multe probleme, contractii de la 5 luni, tratament non stop, acum la 39 de saptamani se pare ca bebe se lasa asteptat, campfire tin sa precizez ca de la 38 de saptamani au incetat orice fel de tratament in ideea ca se inmoaie colul si se va dilata, acum suntem inca in asteptari, dar... de vreo saptamana a inceput si ea sa iasa foarte des afara si moale, in conditiile in care toata sarcina a fost ffff constipata, si rezolva problema doar cu supozitoare cu glicerina, asa ca... gandim pozitiv, bebe vrea sa vina, asteptam vestea cea mare, si o nastere cat mai usoara iti doresc si tie coeur
shirel
Scris: Saturday, May 25, 2013 3:42 PM
Nivel

Mie mi-au trecut toate simptomele ,ma doare numai spatele jos si din cand am niste mici sageti care coboara si ies deci contractii mici si nesemnificative .Daaa si burtica tot sus este dar eu de obicei tot cu burta sus nasc.Astept saptamana viitoare sa vad ce se intampla fiindca la mine totul se petrece de obicei foarte rapid .Deci rabdare scrie pe mine,mai rau de copii fiindca nu mai au rabdare Haha Haha Haha ce ciudat cand mai ai copii ei asteapta si se implica chiar mai mult decat noi parinti.
flor3ntza
Scris: Tuesday, May 28, 2013 9:33 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/26/2013
de exemplu, la mine semnul prevestitor a fost o barza topai In ziua de 19 iulie a venit o barza si s-a asezat pe un stalp chiar in fata casei noastre. Sotul chiar radea de mine, ca mi-a venit barza DistanceKiss si imediat seara m-au luat contractiile iar dimineata la ora 5 eram si nascuta majoreta
aurishta
Scris: Tuesday, May 28, 2013 10:17 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Shirel, vin berze pe la tine?? Ia uita-te pe geam!sic
denisuk1985
Scris: Wednesday, May 29, 2013 2:04 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/24/2013
nici eu nu am avut prea multe semne.nici prin cap nu mi trecea ca bebe vrea sa vina mai devreme cu 3 saptamani.am avut usoare dureri de spate cu cateva ore inainte,dar parca presimteam ceva si am fost destul de inspirata sa imi fac repede bagajul pt spital.la o ora dupa ce au inceput usoare contractii am mers la spital si cred ca in 10 min de la sosirea la camera de garda a si iesit bebe.totul a fost atat de rapid incat nici nu am mai apucat sa ajung in sala de nasteri.dar fiind a patra sarcina m a ajutat sa fie o nastere usoara...asa ca Shirel te poate lua oricand pe nepregatite...Cheek Kiss
shirel
Scris: Wednesday, May 29, 2013 3:42 PM
Nivel

denisuk1985 wrote:
nici eu nu am avut prea multe semne.nici prin cap nu mi trecea ca bebe vrea sa vina mai devreme cu 3 saptamani.am avut usoare dureri de spate cu cateva ore inainte,dar parca presimteam ceva si am fost destul de inspirata sa imi fac repede bagajul pt spital.la o ora dupa ce au inceput usoare contractii am mers la spital si cred ca in 10 min de la sosirea la camera de garda a si iesit bebe.totul a fost atat de rapid incat nici nu am mai apucat sa ajung in sala de nasteri.dar fiind a patra sarcina m a ajutat sa fie o nastere usoara...asa ca Shirel te poate lua oricand pe nepregatite...Cheek Kiss

Iubitaaa deja ai nascut??Eu unde am fost sic ras de ce nu ai strigat in gura maaare Hilar poate asa se hotara si pitica mea sa iasa afara.Astept mai pe larg povestea cum a fost zici ca mai usor?Doamne ajuta si la mine!!Cheek Kiss Cheek Kiss Felicitari si sa-ti traiasca fetitza!!Cheek Kiss Cheek Kiss
denisuk1985
Scris: Wednesday, May 29, 2013 6:55 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/24/2013
da deja am nascut...nici nu am avut timp sa dau de veste.sambata noaptea spre duminica pe la 1 a inceput sa ma doara usor mijlocul.nimic nou.am zis ca trece ca in alte dati.dar pe la 5 dimi au inceput contractii usoare.atunci mi am dat seama ca a venit momentul cel mare.m am dus mi am facut dus,mi am scos bagajul,m am imbracat frumos si la 6 am chemat ambulanta care a venit in 20 de min.de acasa pana la spital am facut 20 de min,timp in care au inceput contractii puternice.si uite asa la nici 10 min de cand am ajuns la spital am nascut.eram la camera de garda si cum m am pus pe masa bebe a si scos capul si in secunda urmatoare a iesit cu totul.stia toata maternitatea ca am nascut in camera de garda.hohot oricum si medicul a spus ca deja la a patra sarcina nasterea e mult mai usoara si mai repede.asa ca nu am suferit foarte mult ca sa zic asa.bebe a fost foarte buna cu mami si nu mi a provocat nici o ruptura nimik...deci nu am fire sunt o norocoasa.ieri am venit acasa ma simt destul de bine si bebe la fel.sper si la tine Shirel sa fie la fel ca la mine.sa scapi repede si sa te bucuri de bebe ca asta e cel mai important.

denisuk1985 attached the following image(s):
img_0416.jpgimg_0417.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.