Semn divin sau fenomen ciudat? Asa ceva, rar mai vezi!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Saturday, September 12, 2009 2:13 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Intrebari fara raspuns pentru cativa turisti, care, aflati la Busteni, au surprins o umbra a crucii de pe Caraiman, pe nori.

http://stirileprotv.ro/exclusiv/stirile-tale/semn-divin-sau-fenomen-ciudat-asa-ceva-rar-mai-vezi.html

Imaginile, de o frumusete iesita din comun, arata cum, la apusul soarelul, razele de lumina "dubleaza" peisajul de pe Caraiman, pe nori.

Meteorologii sustin ca s-a produs o refractie, adica s-au intalnit doua straturi de aer, unul foarte cald si altul foarte rece. Potrivit acestora, fenomenul se produce numai la apus de soare.

Si un salvamontist din zona a declarat pentru www.stirileprotv.ro ca astfel de imagini sunt extrem de rare si pot fi vazute mai ales cand muntele este acoperit de ceata sau nori.
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, September 12, 2009 2:57 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
am vazut si eu stirea. foarte frumoasa imagine, cutremuratoare intr-un fel. daca este realmente unn fenomen explicabil dpdv meteo, nu m-ar mira pentru ca in zona montana, in special pe Bucegi si Piatra Craiului, curentii de aer sunt foarte activi si cu schimbari bruste ceea ce conduce la fenomene meteo mai deosebite.

imi aduc aminte acum de faptul ca ani in urma, prin tineretile mele nelinistite, am plecat in Piatra Craiului, pe creasta si la un moment dat, mergand pe poteca ingusta din varful masivului, am trait o experienta ciudata si inedita: in partea mea dreapta s-au adunat brusc nori negri de furtuna, amenintatori si infricosatori si cerul s-a innegrit, practic nu mai vedeam nimic iar in partea stanga era soare si senin. m-am speriat si am ramas cu gura cascata, a fost chiar creepy senzatia. apoi mi-au explicat cei cu care eram ca e din cauza curentilor de aer si ca este un fenomen destul de rar dar nu nemaintalnit. citind apoi cateva notiuni de meteorologie, am inteles ca era ceva relativ frecvent intalnit in zona montana respectiva.
Roxanel
Scris: Sunday, September 13, 2009 8:42 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Un semn divin in nici un caz dar un fenomen foarte frumos.newclap
bereea
Scris: Saturday, December 5, 2009 12:15 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
un fenomen demn de admiratcool ...semn divinnu
g_nicoleta2000
Scris: Tuesday, December 8, 2009 7:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
Superb! Cum nu ma uit la stiri pentru ca-s atat de negative pierd si bruma de frumusete care o mai transmit cateodata asa ca pupici Inger 7pupici pupici . Absolut super!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.