Nivel: Membru
Inregistrat: 2/6/2013 Mesaje: 1
| Mie cel mai mult imi plac semineele cu aspect rustic. Mi se pare foarte potrivit pentru ideea de romantism, de petrecut timp alaturi de persoana iubita in fata seminului, intr-o atmosfera calda, placuta. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Of, cat de mult mi-am dorit si eu un semineu... Ce-i drept, nu e timpul pierdut. Am vazut ceva in genul celui postat de Mihaela. Imi place mult! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| ... Ca tot suntem in cautari... kali attached the following image(s):

|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Cum poate sa arate!!! De vis!  |
|

| Daaaaa... si mie imi plac!! Cel rosu il prefer pe negru; arata mult mai bine dupa parerea mea. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Asa ceva...si o cana de vin fiert iarna... |
|

| Mai ca-ti vine sa bei vinul fiert si vara... ... Desi... am vazut o natzie de semineu pentru exterior... ... pentru serile de vara... absolut superb!! |
|
| kali wrote:Mai ca-ti vine sa bei vinul fiert si vara... ... Desi... am vazut o natzie de semineu pentru exterior...  ... pentru serile de vara... absolut superb!! Fa-ti tu semineul si venim la vin fiert si noi! Sau ,la cafea,daca e vara. Eu refuz sa imi dau batai de cap singura,desi al meu ar vrea o casuta.Am crescut la bloc si nu ma vad stand singura in ditamai casa.Mai ales ca am copii mari,al meu pleaca,deci mi-e groaza sa ma gandesc.Daca as sti ca vreunul din copii ar sta cu noi in curte,m-as incumeta sa ma apuc de constructia unei case.Dar,cum e mai bine,fiecare pe drumul lui si cu conceptiile lui,prefer sa raman la bloc. |
|

| Va primesc cu drag!
La noi era absolut necesar pentru nu exista apartament in care sa avem suficient spatiu, plus ca am copiii suficient de mici incat sa devina foarte importanta curtea.
Mai departe de atat... nu as sfatui pe nimeni sa construiasca decat daca isi doreste foarte mult - deci are motivatie serioasa. Mi s-a parut - si mi se pare in continuare - nu greu... foarte greu! Insa vorbesc de constructia in regie proprie, ca daca proprietarul da proiectul pe mana unei firme de constructie... e mult mai simplu insa si riscurile mai mari.
|
|
| kali wrote:Va primesc cu drag! La noi era absolut necesar pentru nu exista apartament in care sa avem suficient spatiu, plus ca am copiii suficient de mici incat sa devina foarte importanta curtea. Mai departe de atat... nu as sfatui pe nimeni sa construiasca decat daca isi doreste foarte mult - deci are motivatie serioasa. Mi s-a parut - si mi se pare in continuare - nu greu... foarte greu! Insa vorbesc de constructia in regie proprie, ca daca proprietarul da proiectul pe mana unei firme de constructie... e mult mai simplu insa si riscurile mai mari. Nu e recomanat sa dai proiectul cuiva,ca nu are nicio treaba!Am auzit multe chestii,de-a lungul timpului.La tine e normal sa faceti casa,aveti copilasii inca mici si aveti si nevoie de spatiu mare.Ceea ce nu gasesti la un apartament. |
|

| Total de acord! |
|
|