Va iubesc, dragele mele si va multumesc din tot sufletul pentru tot!!!!!!
|
Mihaela, iti multumesc din tot sufletul!!! Imi pare nespus de rau ca am ratat intalnirea cu tine, dar sper sa avem ocazia la anul!!!
|
In primul rand bine v-am regasit!!!!
Poate ma credeti neserioasa, dar ultimile saptamani au fost de calvar pe toate planurile. Am trecut printr-o gramada de peripetii cu analiza; intai mi-au amanat decizia cu o saptamana (desi s-a intervenit ptr mine), apoi in ziua cand eram programata sa o fac (pe 12 noiembrie) s-a stricat un aparat care fabrica substanta de contrast. Am fost reprogramata joi, chiar de ziua mea, dar si atunci am intrat mai tarziu cu 1 ora si ceva fata de programare.........va puteti imagina ca ma gandeam la ce-i mai rau, aveam senzatia ca toate sunt impotriva mea. De vineri seara il am pe Denis cu varicela (si de sambata pe Robert) si luni pe la 5 dimineata cand ma pregateam sa ma echipez sa plec la scoala, a facut febra 39,8, cu varsaturi si frisoane de m-a bagat in sperieti (asta dupa ce toata noaptea nu am dormit nici eu nici el).
Cand m-a sunat Eugen pe la pranz de la clinica sa-mi spuna rezultatul (i-am zis ca oricare ar fi sa ma sune, sa nu ma tina ca pe jar pana seara cand ajunge el acasa, ca mor de inima), parca pluteam, nu mai auzeam si nu mai vedeam, nu ma puteam concentra deloc..........cred ca o ora si ceva am plans continuu si parca tot nu-mi venea sa cred!!!!!!!!!!!!!!
Acea modificare care aparuse pe oase, care ne-au bagat pe noi la idei, este de fapt o artroza sternocostala.
Una peste alta m-am mai linistit, mai ales ca si la scoala lucrurile incep usor-usor sa se aseze, chiar daca nu in totalitate asa cum as fi vrut eu, dar important este ca merg spre bine. Directoarea cea noua s-a dovedit a fi o femeie de nota 20+, cu un suflet imens.
Cam astea ar fi - in mare, noutatile. Le multumesc din suflet Alinei (Clalina) ptr toate mesajele si telefoanele pe care mi le-a dat si toate vorbele frumoase si suportul oferit si lui Katy, care de altfel v-a dat si vestea cea mare!!!!
Va multumesc si voua tuturor, inca o data, ptr sufletul mare pe care il aveti, ptr vorbele frumoase, de sustinere pe care mi le-ati spus si ptr faptul ca v-ati gandit inclusiv sa ma ajutati financiar ptr analiza...ptr mine a insemnat enorm si m-am convins ca inca exista prietenii neconditionate si oameni cu suflet mare!!!!!
Va iubesc mult-mult de tot!!!!!!!
|
Georgyana, ma bucur mult ca iti place cadoul si ca iti vine bine. Am oscilat mult intre bluzita si o rochita, dar pana la urma am ales bluza, ptr ca mie mi-a placut mai mult (mi-as fi luat si ptr mine, dar este prea decoltata si mi s-ar vedea proteza).
Sa le porti cu mare drag, caci este un cadou/premiu facut din tot sufletul.
Oana, Gabyta, va multumesc!!!!
|
Multumesc mult Ana ptr premiu!!!! Este deosebit!!!!!
|
Am reusit sa fac si eu comanda si am primit si premiul. Multumesc sponsorilor si administratorilor acestui site.:923:
|
Bine v-am regasit dragele mele.
La mine lucrurile sunt inca incalcite, abia ieri s-a deschis o portita vis-a-vis de angajarea mea (eu am lucrat fara contract de la 1 sept si inca nu mi-am luat salariul).
Pe 3 octombrie am depus dosarul ptr PET-CT, iar pe 28 merg la comisie sa iau rezultatul, sper eu - favorabil. In rest, toate sunt relativ bune, dar programul de lucru este infernal (6,30-19,30), cand ajung seara acasa nu stiu ce sa fac mai intai, desi abia imi mai tin ochii deschisi. Week-end-urile sunt si ele la fel de aglomerate, intre concursurile lui Robert si pregatirile ptr crestinarea finutului nostru, pe 3 noiembrie. Denis merge foarte bine cu scoala, a inceput si el dansurile de la 1 oct, ii place si mi-a zis antrenoarea ca se si descurca.
Cred ca mai mult timp sa intru voi avea in vacanta din 3 noiembrie. Pana atunci, incerc sa intru macar cateva clipe in we sa va mai dau vesti. Va imbratisez cu mare drag si va doresc tuturor numai bine!!!!
|
Dragele mele, dragi, sunteti deosebite!!!!!! Nici nu stiti cat mi-as dori sa va pot cunoaste pe toate personal intr-o buna zi........................... Va multumesc din suflet si apreciez gestul vostru. Nu ma simt lezata, din contra, ma simt iubita si pretuita.........Va multumesc ca v-ati gandit la mine, dar nu este cazul.........Miercuri merg la Spitatlul Coltea (unde sunt luata in evidenta la oncologie si unde am facut chimioterapia) sa-mi iau dosarul ptr PET-CT (mi l-au intocmit ei) si sa vedem unde trebuie sa merg cu el sa il depun. Eu sper din toata inima sa-mi fie aprobat, deoarece nu as vrea sa apelez la nimeni ptr bani nu din mandrie sau orgoliu ci din simplul motiv ca stiu ca tuturor ne este greu din punct de vedere financiar, fiecare are probleme diverse si nimanui nu-i este usor in ziua de astazi.........poate, daca nu voi avea incotro, nu stiu...........sper totusi sa nu fie nevoie.....
Am o mie de ganduri in fiecare secunda si tot ceea ce imi doresc este sa imi vad copiii mari. Simt ca am ajuns la capatul puterilor, nu mai am pe nimeni care sa-mi dea o mana de ajutor; mama este foarte bolnava si ea, abia se descurca sa mi-l ia pe Denis de la scoala, sora-mea e cu ale ei, imi tot promite ca vine sa ma mai ajute in we, dar nu mai ajunge.....Am plams in ultimile saptamani cat nu am plans intr-un an intreg.......
Nu vreau sa ma intelegeti gresit, nu ma plang la voi, simt doar nevoia sa ma descarc sufleteste, va simt lipsa si duc dorul zilelor cand stateam zilnic pe forum si povesteam cu voi...parca treceau toate mai usor. Acum, desi nici nu simt cat de repede trece ziua (atat de incarcat am programul), seara, cand ma bag in pat, ma simt coplesita. Parca nu ma mai pot bucura de nimic....doar cand mai vine cate un prichindel de la clasa pregatitoare sau clasa I si ma strange tare de mijloc si nu se mai lasa dezlipit de mine, atunci reusesc sa zambesc si sa uit ptr o clipa de toate.....
Va imbratisez cu mare drag si ma rog la Dumnezeu ca toate sa fie bine si pentru mine si pentru voi, sa fim impreuna cat mai mult timp!!!!!!!
|
Dragele mele va multumesc din suflet ptr toate urarile si gandurile voastre bune.
Cu ce sa incep????? Nu stiu......o sa incerc sa spun pe scurt despre zbuciumul meu incepand din 31 august incoace..... Pe 31 am facut un CT care imi arata o leziune de 7 mm pe ficat, iar la oasele parietale cateva zone de osteocondensare......A inceput agitatia, am facut un RMN la ficat si s-a dovedit ca leziunea respectiva nu este cancer ci un hemangiom (desi diagnosticul nu e clar/sigur 100% ), in schimb la scintigrafie, radiotrasorul a captat numeroase zone cu probleme: la cap, la coloana, vertebre, omoplat,sold,genunchi, in general cam la toate articulatiile.........Ce este cel mai nasol, ca la 4 medici am fost si nu au putut pune un diagnostic concret, adica nu stiu daca respectivele zone sunt de natura inflamatoare sau oncologica. Doi dintre ei zic sa monitorizam in continuare, ceilalt doi imi recomanda sa fac un PET-CT (un tomograf mai destept, care vede in profunzime, nu stiu exact detalii, dar ar fi mai elocventa decat celelalte analize), care costa nici mai mult nici mai putin decat vreo 6000 lei (60.000.000 lei vechi) si pe care Directia de sanatate nu mi l-a aprobat (ca sa-l pot face gratuit). Daca monitorizam si Doamne-fereste se adevereste ca pana la urma e cancer, trei luni pot fi prea mult ptr mine(adica pot fi fatale, la forma "galopanta" pe care am avut-o eu la san................Oricum, reactia mea de acum a fost destul de neasteptata ptr toti, inclusiv ptr mine, deoarece nu am reusit sa imi mai pastrez cumpatul ca anul trecut si eram gata-gata sa cedez psihic; oricum sunt cu nervii in pioneze si plang din orice, chiar daca imi propun sa nu o fac.
A doua problema este legata de serviciul meu. Desi noua directoare este o tipa super ok, nu se prea poate impune in fata unora si respectivii isi fac de cap. Ca sa intelegeti: secretara, care se ocupa si de statele de plata nu vrea sa mai faca si anexa mea la statul de plata, eu fiind platita din fonduri extrabugetare. In plus contractul meu a expirat la 31 august si nu vrea sa mi-l mai prelungeasca (secretara, nu directoarea, sustinand ca angajarea mea nu a fost facuta tocmai legal)......... Va dati seama cat am jelit si din aceasta cauza, parca nu era suficienta cealalta....
Si a treia problemuta a fost inceperea scolii de catre Denis, care in prima si a doua zi mi-a facut un circ de toata frumusetea...daca nu era taica-sau in concediu, eu nu il puteam aduce la scoala. A trebuit efectiv luat pe sus din masina si bagat in clasa. Asta din cauza faptului ca s-a speriat foarte tare in prima zi, la festivitatea de deschidere participand in jur de 1200 de persoane si fiind foarte prost organizata de catre noua conducere.... Acum s-a obisnuit, de ieri (miercuri) nu a mai plans deloc nici la trezire nici cand il duc in clasa (noroc ca invatatoarea e o tipa super ok si mi-a permis a mai stau primele doua zile cate 5-10 minute cu el in clasa ) si am inteles ca se descurca foarte bine la activitati.
In afara de toate problemele, eu am avut saptama aceasta un program super incarcat la scoala (7,00 - 19,00) si am de lucru si in we acasa......Nu stiu cand o sa reusesc sa mai intru, poate we viitor.
Imi cer scuze ca inca nu am ajuns la posta cu premiul Georgyanei (desi este cumparat, nu am apucat sa-l ambalez si sa-l pun la posta)....... Si peste toate relele si un lucru bun: pe 11 septembrie s-a nascut finutul meu Rares-Gabriel, de 4 kg si 51 cm.
Va imbratisez pe toate cu mare drag si va multumesc din inima ca sunteti cu gandul la mine!!!!
|
Fetelor (Ana, Victoria) eu cred ca sunt tare-tare blonda dar nu am reusit sa fac comanda. Am completat formularul, dar cand ii dau ok-ul, nu-mi apare niciunde ca s-a inregistrat/efectuat comanda respectiva. Poate ma luminati voi si pe mine, va rog!!!!
|
|