Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Marea si plaja la Sunny Beach
Camera
De prin statiune
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Pe bune Mark ca mergeti si voi in excursie? Nu mi vine sa cred!Totusi te am fi crezut daca n ai fi postat acel link cu oferte...
Eu din decembrie sunt in cautari.Imi doresc f mult anul asta sa mergem la bulgari allinclusiv.Si am mers la o agentie zilele trecute si au niste oferte mama-mama.De pe 20 pana pe 28 august,la hotel de 4 stele,all inclusiv,2 adulti plus un copil -750 euro .Pt inceputul lui august e 900,tot 7 nopti.Si daca achiti integral pana la 30 aprilie primesti un discount de 15% .Deci super oferta,numai buna de meditat asupra ei .Gandul la o vacanta de genul imi cam da aripi |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| giulia_mamik wrote:Pe bune Mark ca mergeti si voi in excursie? Nu mi vine sa cred!Totusi te am fi crezut daca n ai fi postat acel link cu oferte... Eu din decembrie sunt in cautari.Imi doresc f mult anul asta sa mergem la bulgari allinclusiv.Si am mers la o agentie zilele trecute si au niste oferte mama-mama.De pe 20 pana pe 28 august,la hotel de 4 stele,all inclusiv,2 adulti plus un copil -750 euro .Pt inceputul lui august e 900,tot 7 nopti.Si daca achiti integral pana la 30 aprilie primesti un discount de 15% .Deci super oferta,numai buna de meditat asupra ei .Gandul la o vacanta de genul imi cam da aripi
Giulia, te rog posteaza si nume de hoteluri gasite, si pe mine ma intereseaza...
S eu vreau Bulgaria anul asta, all inclusive, si hotel pe malul marii cu piscinutze si parc pt copilasi mici... |
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/8/2012 Mesaje: 1
| Salutare sunt si eu noua pe aici,am vazut poze fff frumoase .Din luna Ianuarie sunt in cautari de un hotel bun,pe la Albena.As vrea bun tinand cont ca merg si cu baietelul meu de 6 ani.Stie cineva ceva de hotelul Althea?Aaaa si inca ceva stie cineva cum e cu plata asta in avans ca sincer imi e cam teama sa imi ia banii inaite ,daca ma trezesc atunci fara camera.Nu stiu cum este e prima oara cand incerc si nu vreau sa incep printr-o tzeapa.Multumesc |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Si eu am fost anul vara trecuta impreuna cu Raly la IBEROSTAR Sunny Beach si il recomand din toata inima .Este un hotel superb ,servicile super bune toti foarte amabili ,copii s-au distrat din plin ,au in fiecare zi programe speciale pentru cei mici ,cei mare si ei nu se plictisesc deci se merita toti bani.Of si mie parca mi s-a facut dor de el ! |
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Am fost si noi in 2009 la Sunny Beach la hotel Helena si a fost tareeee frumos!!!
seara la bar
la piscina
|