Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Liz,superb!Imi pare bine ca totul a iesit ok! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Ce poze frumoase! Superbe locurile!
Ma bucur ca ati avut o vacanta reusita! Stiu ca ati asteptat-o mult timp. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Da, Valentina, asa este! O asteptam de ceva mai mult timp, dar macar a meritat! Buli, noi am luat biletul printr-o agentie inca din luna martie si am prins si reducerea lor de 20%. Asadar, pentru 8 zile (7 nopti), 2 persoane, demipensiune, aproape 700 euro. Pe langa astia iti mai trebuie macar 2-300 euro pentru acolo (pranz, diverse, sucuri, suveniruri etc.). Un pranz de 2 persoane (mancare si bautura) ajunge cam 30-40 leva, asta inseamna vreo 20 euro. Fetele, ma bucur ca v-au placut pozele! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Liz, e superb, si la un pret excelent, avand in vedere ca e in sezon, si la 5 stele, conditii mai mult decat bune... ma bucur ca v-ati simtit bine in acest concediu. Parcarea era gratis? Leva e mai indicat sa cumperi de la noi se pare, din ce am tot citit.. Dar cu cardul visa nu se poate palti? Bancomate sunt prin statiuni?? scuze ca pun atatea intrebari, dar plec si eu acusi in vacanta si am emotii, fiind prima data la bulgari. |
|

Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| foarte frumos Liz, e clar ca v-ati simtit bine....sa va fie de bine mami. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Foarte frumos,Liz! |
|

Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| minunat Liz |
|

| Ma bucur ca v-au placut, fetele! O sa mai pun cateva poze de la Action Aqua Park si statiunea Nessebar, dar mai incolo putin!  Buli, am scris de parcare. Depinde de fiecare hotel in parte ce ofera. Aici am avut parcare subterana cu 3 leva pe zi, deci 8 zile = 24 leva, adica 12 euro aproximativ pentru tot sejurul. Am auzit de parcari si cu 5 euro pe zi. Depinde ce noroc ai! ... Sunt si bancomate o gramada, noi in schimb am avut banii in buzunar. ... In ce statiune plecati voi? |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Liz wrote:Ma bucur ca v-au placut, fetele!  O sa mai pun cateva poze de la Action Aqua Park si statiunea Nessebar, dar mai incolo putin! Buli, am scris de parcare.  Depinde de fiecare hotel in parte ce ofera. Aici am avut parcare subterana cu 3 leva pe zi, deci 8 zile = 24 leva, adica 12 euro aproximativ pentru tot sejurul.  Am auzit de parcari si cu 5 euro pe zi. Depinde ce noroc ai! ... Sunt si bancomate o gramada, noi in schimb am avut banii in buzunar.  ... In ce statiune plecati voi?
nisipuri |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Mi se pare un loc d evacanta super.totul e curat, frumos, aerisit, elegant, preturile de bun-simt. Liz, sa va fie d ebine vacanta si ma bucur ca v-ati simti bine |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Liz, ati ales un hotel foarte frumos si cochet . Ma bucur ca ati avut un concediu reusit in 3 .Pupici multi . |
|

| Bereea, Taty, intr-adevar, a fost foarte frumos! Ne-a placut mult! |
|

|
ACTION AQUA PARK
Pentru doritori , la Sunny Beach gasiti si un Aqua Park in genul celui de la Mamaia, cu topogane cu apa, raulet si tot felul de terase, bazin cu valuri etc. Intrarea a fost undeva intre 25 si 30 euro, 2 persoane.
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Lizule .., am topit. Excelenta vacanta. Sa mergegi an de an sa va incarcati bateriile.
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Suuper , cred ca daca nu alegem alta destiinatie la anu , Suunny Beach e pe lista. . |
|
|