Sejur Sunny Beach Bulgaria,Statiunea Sunny Beach Bulgaria
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Olgaropot
Scris: Thursday, December 31, 2009 1:26 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Sunny Beach Bulgaria (în Bulgara – ??????? ????) - statiunea cei mai mare, si populara în Bulgaria, este situata în partea de sud a litoralului Bulgaresc . Sunny Beach este o statiune perfecta , pentru turistii care sosesc cu avionul, ca aeroportul Burgas este situat la numai 35 km.

Plaga Sunny Beach , se întinde 8 km si ajunge la 60 de metri în latime, nisipul este fain si clar, de culoare aurie, formând în unele locuri dune. Vacanta în Sunny Beach este potrivita pentru familii cu copii mici: la intrarea în apa este foarte mica adâncime, marea este calma,nu sunt valuri mari, precum si apa de mare – limpede si calda.

Un parc din copaci de virsta inalta (in limba Bulgara -????? ???????) , si un numar mare de zile cu soare, creaza conditii pentru un microclimat unic în statiune si creiaza conditii pentru a petrece un sejur Sunny Beach Bulgaria . Temperatura medie vara - 25-28 de grade, temperatura apei - 22-24 de grade. Statiunea Sunny Beach a castigat un premiu international "Blue Flag", pentru respectul resurselor naturale locale.

Statiunea Sunny Beach Bulgaria - este una dintre cele mai active în curs de dezvoltare din Bulgaria,cu multe hoteluri noi, restaurante, centre de atractie apar aici în fiecare sezon, iar atractiile vechi sunt in procesul de renoire. Datorita politicii competente de investitii în ultimii ani a crescut nu doar cantitatea, ci calitatea de facilitati turistice din Sunny Beach.

Hoteluri 5 stele din Bulgaria sunt în masura de a satisface cele mai exigente gusturi. Hoteluri categoria 3-4 * corespund cu cele mai moderne standarde. Pentru studenti si tineri, precum, si cei care cauta tur economic în Bulgaria, exista hoteluri 2 *, care ofera un set de servicii. Puteti sa va ginditi la ce doriti,dar oferte Sunny Beach Bulgaria corespund la pret si calitate.

Activitatea principala ziua si noaptea este concentrata în centrul Sunny Beach, numeroase atractii, magazine, restaurante, baruri, cluburi de noapte si discoteci care atrag tineretul si iubitori de vacanta fain zgomotoase. Cei care iubesc liniste, sunt locuri în partea de nord sau de sud a statiunii, unde pot, daca doresc sa petreca timpul liber,de la centru ajung in 10 minute.

Loc preferat pentru excursii la odihna în Sunny Beach - orasul antic Nessebar , stabilit cu mai mult de 5 mii de ani. Acest monument al culturii protejat de UNESCO, este situat la trei kilometri la sud de Sunny Beach. Pe plaja din Sunny Beach puteti gasi orice atractii pe apa: schiuri pe apa, schi nautic, catamarane, biciclete de apa, plimbari pe iahturi, deltaplane, parasuta, banane. ... Statiunea are de asemenea un Aqua Parc , unul dintre cele mai mari de pe litoralul Bulgariei.

Statiunea poate fi numita universala - Vacanta în Sunny Beach poate bucura , si familii cu copii, si tineri, precum si iubitori de odihna activa.
Anelise
Scris: Tuesday, June 15, 2010 10:31 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
La Sunny Beach mergem noi anul acesta! angel Abia astept, dar mai e ceva pana in august! bounce
TeosOf
Scris: Tuesday, June 15, 2010 3:03 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Liz, sa aveti o vacanta de vis!pupici pupici
raly
Scris: Tuesday, June 15, 2010 3:35 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Liz, vacanta placutacomputerlove computerlove
KRYS85
Scris: Tuesday, June 15, 2010 10:33 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
Liz vacanta placuta!!!computerlove computerlove hearts
Anelise
Scris: Wednesday, June 16, 2010 5:50 AM
Nivel

Fetele, multumesc la fel! computerlove pupici pupici
evita
Scris: Wednesday, June 16, 2010 7:06 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/13/2006
Liz, vacanta placuta!pupici
Ana
Scris: Wednesday, June 16, 2010 1:14 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Liz o vacanta placuta,asteptam multe poziciiiiiiiiiiihearts hearts hearts
sweet angel
Scris: Wednesday, June 16, 2010 5:52 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
liz , vacanta placuta si sa ne arati niste poze sa vedem si noi cum e pe acolo.
delfinasa
Scris: Tuesday, August 10, 2010 4:15 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Fratele si cumnata mea tocmai s-au intors din Sunny beach si au spus ca nu se vor mai duce acolo. Desi anul trecut au ramas foarte placut impresionati de cazare si servicii peste tot in statiunea asta, anul asta se pare ca s-a schimbat situatia pe acolo. Am inteles ca la toate restaurantele la care ei au mancat li s-a cerut bacshis pe fatza si la unul la care s-au intors a doua oara le-au oprit restul ca cica nu au lasat cat trebuia cu o seara inainte rambo. Mi se pare o jignire extraordinara. Cum si-au putut permite sa le opreasca restul ca nu au dat bacshis cat vroiau cu alta ocazie? N-am auzit in viata mea asa ceva uff.

Liz, sper sa nu aveti peripetii de genul prin care au trecut ai mei. Vacanta placuta!
Anelise
Scris: Tuesday, August 10, 2010 5:08 PM
Nivel

Fetele, multumesc! pupici
Delfinasa, eu stiu ce vom gasi si noi pe acolo? oare Noi am fost in 2007 la Nisipurile de Aur si ne-a placut foarte mult, mai putin mancarea de la all-inclusive! Anul asta am ales Sunny Beach in ideea sa mai vedem si alta statiune. angel Cand ma intorc o sa va povestesc cu lux de amanunte cu plus si minus daca a meritat sau nu. thumright
Bretonelle
Scris: Tuesday, August 10, 2010 5:18 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/27/2009
Liz computerlove concediu placut si mult soare!
si sa faci multe pozici sa ne arati si noua iloveyou
Anelise
Scris: Tuesday, August 10, 2010 5:19 PM
Nivel

Bretonelle, cu siguranta voi face pozici thumright si daca o sa am timp si net la dispozitie, le voi posta chiar de acolo ca nu voi putea sta foarte mult pe plaja fiind cu piticuta. pupici
bulibuli
Scris: Wednesday, August 11, 2010 9:45 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Lizette, sa aveti o vacanta superba!! Have fun! (merge si Miu cu voi, nu??? - o sa fie super)dance
Anelise
Scris: Wednesday, August 11, 2010 9:51 AM
Nivel

Da, da, si eu abia astept! bounce Sunt convinsa ca vor fi probabil si mici problemute, apropo de ce zicea Delfinasa, dar sper numai sa nu ne afecteze prea tare. Noi oricum ne-am propus sa facem tot posibilul sa ne simtim bine! angel pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.