Sedinta cu parintii.
Subiectul anterior · Subiectul urmator
g_nicoleta2000
Scris: Wednesday, December 12, 2007 8:35 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
Cand am fost anuntata de educatoare ca o sa avem sedinta cu parinti am ramas muta de uimire, nu-mi vine nici acum sa cred ca am copil asa de mare de merg la sedinta cu parintii.
A fost foarte frumos, toti copii au fost laudati, ni s-a vorbit despre serbarea de Craciun, nu ni s-a cerut bani in plus ras , ne-am spus cu totii parerile despre meniu, activitati zilnice si proiecte noi.
Ce fata mare are mama!yes
MNiko
Scris: Wednesday, December 12, 2007 10:46 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Si noi am avut sedinta cu parintii dar mai de mult. La fel a fost totul civilizat, s-a discutat despre meniu, activitatile care vor urma, serbarea de Craciun. S-au spus parerile si de o parte si de alta in diferite probleme si s-a ajuns la un acord comun. Si mie mi-a placut cum a decurs prima noastra sedinta cu parintii.
Alina
Scris: Wednesday, December 12, 2007 4:40 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Imi inchipui ce-a fost in sufletul vostru. yes yes
Va doresc cat mai multe astfel de momente.
Ely
Scris: Thursday, December 13, 2007 2:32 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Alina multumim la fel.pupici
Si noi am avut sedinta cu parintii cam in a 3-a saptamana dupa ce am inscris-o .Intr-adevar a fost emotionant.angel
marighe
Scris: Tuesday, November 11, 2008 12:54 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
si noi am avut sedinta cu parintii,mai la inceputul gradinitei,prima sedinta,am avut foarte mari emotii,acum nu stiu ce ma voi face la prima serbare,cred ca am sa plang de emotie vazandu-l si pe el acolo intr-un rol,recitand o poezie sau un cantecel.
g_nicoleta2000
Scris: Tuesday, February 23, 2010 2:12 PM
Nivel

Sunt foarte suparata ca parintii nu vin la sedintele cu parintii, oare se opreste lumea din loc daca incerci sa pleci de la serviciu? La fel este si la serbarile scolare, jumatate nu vin ca sunt la serviciu, imi inchipui cum se simt copii pe locul al 13-lea din viata mamei.banghead
monique
Scris: Tuesday, February 23, 2010 3:11 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Nico, mare dreptate ai!
La Alex la gradi sunt sedinte cam de 3 ori pe an (cred ca s-ar putea si mai des), in schimb, de cate ori parintele merge dupa amiaza sa-si ia copilul are un scurt rezumat al comportamentului copilului facut de educatoare, de fata de cele mai multe ori cu copilul. Nu este foarte greu pt educatoare, sunt max 12 copii la grupa si poate sa se ocupe de toti. Disponibilitatea din partea cadrelor este maxima, mai vb cu directoarea care abordeaza f des parintii si-i intreaba ce parere mai au despre activitati, despre locatie, despre meniu si tot ce tine de gradi.
Asadar, ori de cate ori am avut o intrebare, nedumerire sau vreo curiozitate am primit raspunsul si rezolvarea fara nicio problema.
delfinasa
Scris: Tuesday, February 23, 2010 3:48 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Din pacate, s-a ajuns ca parintii sa fie mai mereu in criza de timp si nu-si pot lua ore/zile libere de cate ori vor. Situatiile sunt diferite la fiecare familie. Poate copilul lor e mai bolnavicios si-si iau libere des pentru a-l repune pe picioare si cand e vorba de o invoire pentru serbare, care nu e o urgenta, simt ca nu pot apela iar la bunavointa sefului, care e mai mult sau mai putin intelegator. Alti parinti poate nu cred in semnificatia serbarii respective (de ex. aici sunt multe religii si nationalitati, fiecare tine la convingerile proprii, cultura, sarbatorile si obiceiurile lui; daca parintii nu adopta sarbatorile de aici, nu sunt nicidecum de blamat ca nu participa la serbarile de la gradi/scoala).
La serbarile de la gradi copiii oricum au fun impreuna si nu prea cred eu ca simt atat de tare lipsa parintilor in ora/orele respective. Altfel se pune problema cand sunt mai mari, la scoala, gandesc mai matur, sunt mai afectivi.
Sedintele periodice cu toti parintii sunt binevenite pe langa cele one-to-one (pe care personal le consider mai importante), pentru ca tu ca parinte ai posibilitatea sa comunici cu alti parinti, sa le cunosti asteptarile, multumirile si nemultumirile si impreuna sa le puteti sugera educatoarelor si alte activitati, abordari, metode de lucru cu copiii, meniuri, adaptate pentru toti copiii din grupa.
marivic
Scris: Tuesday, February 23, 2010 7:29 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Asa am si eu maine sedinta cu parintii,dar in dubla ipostaza:de parinte si de cadru didactic.Din pacate sedinta pe gradinita se va face la ora 17.30,ca apoi sa se faca pe grupe,ceea ce mie mi-i se pare o mare prostie,caci eu nu pot lua parte la sedinta lui fi-miu,caci trebuie sa tin sedinta la grupa mea.Dar asta este ,unde nu-i cap,vai de picioare,la noi la Romanica se intampla multe lucruri nelalocul lor,dar ce mai conteaza,vere,unul colo?tunete tunete tunete La grupa lui Victor,se va discuta despre scoala,despre achiziiile lor de pana acum,despre evaluarea lor,etc.Colega mea de serviciu,mi-a zis :Lasa,ca iti spun eu pe urma,....hohot hohot dar eu voiam sa particip,...uff Offff,Doamne,....oare exista pe undeva intelegere si cooperare intre sefi si subalterni?nervi nervi nervi
Fluturas
Scris: Tuesday, February 23, 2010 10:00 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
marivic,nu doar in "romanica noastra" se procedeaza astfel,ca si la scoala copiilor mei,si ma iau toti tunete tunete cand iar aud ca e sedinta,ca trebuie sa o faca neaparat in acelasi timp la toate clasele,iar eu...sa ma impart in 2 si sa merg si la darius si la karina.dar cum??aaa....si sa nu uit ca mai cer si sa mergem fara copii.deci,sa ma explic.ies de la gradi la ora 17,cand incepe si sedinta,iar eu cu 3 copii sa merg la 2 sedinte.dar cum de fel ma enervez repede,ma linistesc la fel si nu ma cert cu nimeni.facem cumva sa ajunga si tati,si mergem cu copii,ca doar asta chiar nu am cu cine ii lasa

sedinte se fac una pe semestru,plus cand mai e ceva sarbatoare cand sa se hotareasca costumatia si toate alea.
Maria & Mario
Scris: Tuesday, February 23, 2010 10:23 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
La noi sedintele cu parintii sunt .... individuale ! Nu de grup ! Si iti trimite un orar sa iti completezi ziua si ora dorita. Asa ca nu ne-am confruntat cu problema asta ! sorry
marivic
Scris: Wednesday, February 24, 2010 1:17 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Fluturas wrote:
marivic,nu doar in "romanica noastra" se procedeaza astfel,ca si la scoala copiilor mei,si ma iau toti tunete tunete cand iar aud ca e sedinta,ca trebuie sa o faca neaparat in acelasi timp la toate clasele,iar eu...sa ma impart in 2 si sa merg si la darius si la karina.dar cum??aaa....si sa nu uit ca mai cer si sa mergem fara copii.deci,sa ma explic.ies de la gradi la ora 17,cand incepe si sedinta,iar eu cu 3 copii sa merg la 2 sedinte.dar cum de fel ma enervez repede,ma linistesc la fel si nu ma cert cu nimeni.facem cumva sa ajunga si tati,si mergem cu copii,ca doar asta chiar nu am cu cine ii lasa

sedinte se fac una pe semestru,plus cand mai e ceva sarbatoare cand sa se hotareasca costumatia si toate alea.

Da,HELGA,asa cum am spus si exact cum spui si tu.Astazi,tura mea se termina la 13.00.Am mai avut ceva de facut pt.dupa amiaza la sedinta,si am plecat la 14 din gradinita;nu l-am mai lasat pe Vic sa doarma acolo si l-am luat cu mine acasa ca sa ramana cu tata.Am ajuns la 14.20 acasa.La 17 o intind la sedinta,....nici daca as avea aripi sau as fi supraom nu stiu cum descurca.boxing boxing Si la noi este deci sa te duci sa iei copilul sa-l aduci acasa si apoi inapoi la sedinta.Si apropos,stiu cum este si cu sedinte la 2 copii simultan,dar daca iti spun ca eu am avut si 3 sedinte in acelasi timp,ma crezi?Era sotul la unul,la Bucuresti si eu la 2 la mine aici in satnervi nervi Asa ca,.....stiu si intelegtunete tunete tunete
g_nicoleta2000
Scris: Wednesday, February 24, 2010 2:25 PM
Nivel

delfinasa wrote:

La serbarile de la gradi copiii oricum au fun impreuna si nu prea cred eu ca simt atat de tare lipsa parintilor in ora/orele respective. Altfel se pune problema cand sunt mai mari, la scoala, gandesc mai matur, sunt mai afectivi.

Ce zici acolo draga mea, probabil asa gandesc si parintii care nu vin dar le urla copii pe scena de disperare. Crede-ma ca am la activ peste 10 serbari de copii 2-5 ani si cei singuri urla cu mucii in bratele asistentilor sociali. Cred ca indiferent de serviciu nu ar trebui sa uitam pentru cine muncim, pentru copii si nu pentru sefi.
Faceam la tara sponsorizare in timpul serbarilor de Craciun si o fata amarata care lucra la o ferma de pasari era incantata la nebunie ca-i la serbarea baiatului ei de clasa 1, ii spuse-se sefului ca trebuie sa plece si dusa a fost, avea o fatza atat de increzatoare cand a spus: "crede el ca pot lipsi de la serbare!". La tara vin parintii, bunicii, este un adevarat eveniment, la oras ne-am desensibilizat de tot.fool
Fluturas
Scris: Wednesday, February 24, 2010 3:07 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
marivic wrote:

dar daca iti spun ca eu am avut si 3 sedinte in acelasi timp,ma crezi?Era sotul la unul,la Bucuresti si eu la 2 la mine aici in satnervi nervi Asa ca,.....stiu si intelegtunete tunete tunete

peste 3 ani am sanse sa ma confrunt si eu cu asta
pupici pupici
raly
Scris: Wednesday, February 24, 2010 9:20 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
La noi sunt prea multe sedinte!Nu ca nu ar fi funny!Copilasii raman in clasa cu una dintre educatoare si isi vad de activitatiile lor iar sedinta se tine ori in sala de mese ori in sala de cosiliu,si sa stiti ca desi se tine cam la 2-3 sapt,parinti sunt destui,si bunici !Mai sunt intr-adevar printre ei si parinti care opteaza pt servici in favoarea copilui!Cunosc chiar personal o doamna mai tanara decat mine 28-29 ani,are o fetita de 5 ani,insa nu prea stie educatoarea care-i mamasa!Ce-i drept i tine tataso loc si de mama!Ea era asistenta de farmacie intr-un sat de langa Medias si lucra numai de dimi,8-14 pentru 12 mil.Si-a luat insa si al doilea job tot asistenta dar in oras la Sensiblue,numai de dupa amiaza pt 18 mil de la 3-9 dupamasa!Cand fata doarme!De curand am asistat la o faza in care fetita i zicea mami vai ce dor imi era de tine,azi e sambata nu te-am mai vazut de lunibanghead banghead banghead
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.