Se vede meiul prin piele, de la gat in jos, burta umflata
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sierra
Scris: Wednesday, September 5, 2007 10:00 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mesaje: 14
Problema mea detaliata sta in felul urmator:
De vreo 2 luni s-a format un fel de umflatura in burta care atarna. De 5 zile starea perusului e schimbata, nu mai este vesel, nu mai ciripeste. Ce s-a intamplat in astea 5 zile:
Primele 2 zile a vomitat des, dupa care am observat ca ii ramanea gainatzul la fund si scotea un sunet din corp cand se chinuia sa faca.
Un veterinar mi-a spus ca i s-a lasat gusha pentru ca a mancat prea mult si ca e plina de mei si ca o sa se faca bine singur.
Intr-una din seri l-am spalat la fund si pe cap de saliva din cauza ca vomitase, si cand m-am uitat la burta lui m-am speriat. De sus de sub cioc, pana aproape de cloaca se vad fffffff multe boabe de mei prin piele. Arata ca si cum ar fi umplut cu mei. Umflatura ii atarna mai mult pe partea lui stanga.
Ultimul veterinar la care l-am dus, l-a examinat cu atentie si a spus ca nu stie sigur ce are pentru ca nu a mai vazut asa ceva, insa banuie ca e vorba de un fel de chist care s-a format in urma inghitirii unui obiect tare sau ascutit care i-ar fi perforat gusha, formandu-se apoi o escrescenta din ea, in care ajunge o mare parte din mei.
A adaugat ca nu are ce sa-i faca si ca o sa mai traiasca cate zile o mai avea.
Daca aveti vreo idee, daca ati mai auzit de vreun caz asemanator, va rog sa ma anuntati si pe mine urgent.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.