Chestionar intrebare: Alegeti all inclusive sau nu ?
Alegere Voturi Statistici
Da, pentru comoditate 9 90%
Da, pentru pret 0 0%
Nu, nu-mi place sa fiu "legata" de hotel 1 10%
Nu, vreau sa-mi aleg singura ce mananc 0 0%

Se va interzice sistemul All Inclusive
Subiectul anterior · Subiectul urmator
CasandraE
Scris: Thursday, March 15, 2012 9:07 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/17/2012
Am dat peste urmatoarea stire :
Sistemul all-inclusive din hoteluri ar putea fi eliminat la nivelul Uniunii Europene conform presedintelui Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), Mohammad Murad.
Motivatia fiind :
"Sistemul all-inclusive se afla la capatul carierei. La nivelul UE se discuta anularea acestui sistem pentru ca promoveaza obezitatea, consumul de alcool si risipa. Si mai exista o problema - faptul ca turistul nu mai are posibilitatea de a alege", a spus Murad, care detine mai multe unitati hoteliere in Romania.

Pana aici sunt de acord cu cele spuse, am fost mereu dezgustata de risipa pe care am vazut-o la all inclusive datorata nesimtirii unor (nu dau nationalitate).

Dar nu sunt de acord cu afirmatia Corinei Martin, sefa ANAT :
"Trebuie sa vindem in hoteluri ceea ce vrea turistul roman, care nu vrea sa fie legat de hotel. Din pacate, structura hotelurilor noastre de pe litoral nu permite ca acelasi hotel sa aiba 3-4 restaurante. Nu poti sa il obligi pe turistul roman sa manance de dimineata pana seara la acelasi restaurant. El vrea si la pizzarie si la taverna si la pescarie si la un beach-bar"

Voi ce parere aveti, daca aveti de ales intre All Inclusive si "fara", ce ati alege ?
kali
Scris: Thursday, March 15, 2012 10:24 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Va inflori turismul all inclusive din Turcia.
In UE nu se prea practica deci nu e mare pierdere... iar in Ro nici atat.
oanamaria
Scris: Thursday, March 15, 2012 10:28 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Noi am fost in Turcia la ultra-allinclusive si am fost foarte multuimiti si as alege mereu asa ,dar in Ro.nu se compara all-inclusive cu ce e el cu adevarat,e doar o tenativa nereusita de all-inclusive deci nicio pierdere .
Tzepii
Scris: Thursday, March 15, 2012 11:02 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
kali wrote:
Va inflori turismul all inclusive din Turcia.
In UE nu se prea practica deci nu e mare pierdere... iar in Ro nici atat.

Din cate stiu in Grecia si Bulgaria se practica acest sistem. Noi am ales cand am putut un fel de semi All Inclusive, adica mic dejun si cina, din cauza comoditatii. La pranz preferam sa mancam in diverse locuri. La Bulgari in schimb, am fost o singura data, si m-am ingrozit de risipa facuta de concetatenii nostri.
kali
Scris: Thursday, March 15, 2012 11:12 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Intr-adevaralcool, bulgarii au traditie in all-inclusivesorry ( cred ca am omis pentru ca, in general, hotelurile de 5* nu au A.I. iar la 3*-4* e destul de prost in comparatie cu Turcia ), iar la greci e cam la fel. Nu prea ai de unde alege, iar sa mergi intr-o tara atat de frumoasa si interesanta ca Grecia si sa stai numai in resort e mai mult decat pacat.
Tzepii
Scris: Thursday, March 15, 2012 11:50 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

kali wrote:
Intr-adevaralcool, bulgarii au traditie in all-inclusivesorry ( cred ca am omis pentru ca, in general, hotelurile de 5* nu au A.I. iar la 3*-4* e destul de prost in comparatie cu Turcia ), iar la greci e cam la fel. Nu prea ai de unde alege, iar sa mergi intr-o tara atat de frumoasa si interesanta ca Grecia si sa stai numai in resort e mai mult decat pacat.

Culmea e ca in Bulgaria am fost la Hotel Melia Grand Hermitage 5*, si puteai avea pretentii de la cei care se cazeaza la 5*, dar cred ca ai fi fost in companie mai buna la 3*-4* alcool .
oanamaria
Scris: Thursday, March 15, 2012 11:56 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Din cauza asta noi evitam Bulgaria ca sunt foarte multi romani .
Unde am fost in Turcia la un hotel de 5 stele foarte select nu mai erau decat o familie de romani cat am stat noi acolo ,restul erau din lumea civilizata Anglia si Germania -majoritatea .Ne-am bucurat mult ca n-am intalnit acolo de-ai nostrii care se cunosc de la o posta si macar in concediu sa ma simt confortabil .
In alt an tot in Turcia am facut o alegere gresita am luat la unrsort famyli plin de tarani -unde era interzis fumatul-romanii fumau ca nebunii,la piscina cine racnea cel mai tare si sareau sa stropeasca lumea -tot ai nostrii-aici la piscina chiar le-am atras atentia ca urlau ca nesimtitii cica se distreaza etc.Ma opresc aici !
sorry
Maria & Mario
Scris: Friday, March 16, 2012 8:54 AM
Nivel

Noi am avut o experienta foarte pozitiva in Bulgaria , 5 stele , all inclusiv Duni Royal Palace ..... Cred ca depinde de locatie !
Cand ai copiii cu tine si oricum esti in resort, nu in locatie open , tot pe-acolo ajungi sa mananci ! Meniul a fost foarte bogat si variat , am avut de unde alege variat , de la copil, la adult !
Nu am dus dorul " borsetei " - pentru situatii : mami, vreau suc/inghetata/bere ( adultii )
Eu nu am auzit sa se scoata de undeva sistemul all inclusiv , ca aici brosurile pt 2012 / 2013 sunt toate tiparite cu all inclusiv ca optiune, all over the world !
danamaria
Scris: Friday, March 16, 2012 11:05 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
si noi am fost tot la Duni la Marina Royal Palace si a fost minunat. pe mine chiar ma incinta acest all inclusive, mai ales ca, cel putin la Duni, la hotelul in care am stat, ai mai multe restaurante in care poti manca si asa cum a spus si Maria, meniul e foarte diversificat, inclusiv mancare de dieta.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.