Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Fetelor, poate mi se pare mie dar Antoniei i se schimba vocea. Pare ragusita de cateva zile dar racita nu e, nu tuseste, nu stranuta si nici nu a iesit din casa ca sa aiba motiv sa fie ragusita.
Voi ati observat la piticii vostrii asa ceva? E adevarat ca de vreo saptamana o tine intr-un aaaaaaa, ooooo continuu dar mi se pare exagerat sa raguseasca de la asa ceva caci nu tipa cand canta.
E posibil sa li se schimbe tonalitatea vocii?
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Roxanel, si David ragusea la inceput dupa ce vorbea toata ziua. Tonalitatea nu i s-a schimbat pana acum. |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Aaaaa, pai eu am sunat medicul si i-am zis ca bebe e racit! Si cand colo era de la prea mult vorbit Asa ca fii linistita! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Roxanel wrote:Fetelor, poate mi se pare mie dar Antoniei i se schimba vocea.  Pare ragusita de cateva zile dar racita nu e, nu tuseste, nu stranuta si nici nu a iesit din casa ca sa aiba motiv sa fie ragusita. Voi ati observat la piticii vostrii asa ceva? E adevarat ca de vreo saptamana o tine intr-un aaaaaaa, ooooo continuu dar mi se pare exagerat sa raguseasca de la asa ceva caci nu tipa cand canta. E posibil sa li se schimbe tonalitatea vocii?
Roxanel, poate fi o laringita si al meu o patise in urma cu ceva timp si a trecut numai dupa cce i-am dat (la recomandarea medicului, evident) Erictromicina. Aveti grija de voi |
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| La ce spunea Sousourel ma gandeam si eu, ai mare grija, e destul de serioasa treaba, asta daca e laringita. |