Se schimba tonalitatea vocii?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Roxanel
Scris: Friday, October 27, 2006 11:58 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Fetelor, poate mi se pare mie dar Antoniei i se schimba vocea.oare Pare ragusita de cateva zile dar racita nu e, nu tuseste, nu stranuta si nici nu a iesit din casa ca sa aiba motiv sa fie ragusita.

Voi ati observat la piticii vostrii asa ceva? E adevarat ca de vreo saptamana o tine intr-un aaaaaaa, ooooo continuu dar mi se pare exagerat sa raguseasca de la asa ceva caci nu tipa cand canta.

E posibil sa li se schimbe tonalitatea vocii?

Kiki
Scris: Friday, October 27, 2006 12:09 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Roxanel, si David ragusea la inceput dupa ce vorbea toata ziua. Tonalitatea nu i s-a schimbat pana acum.
Maria & Mario
Scris: Friday, October 27, 2006 12:36 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
De la " cantat " oooooooo si aaaaa i se trage ! Oricum , corzile vocale se si maturizeaza cu vartsa.... asa ca ..... mami, stai linistita ! pupici Inregistrez-o sa o auzim si noi . yes
kali
Scris: Friday, October 27, 2006 5:18 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Aaaaa, pai eu am sunat medicul si i-am zis ca bebe e racit! Si cand colo era de la prea mult vorbitflowers ras Asa ca fii linistita!
danab
Scris: Friday, October 27, 2006 8:59 PM
Nivel
Nivel: Senior

Si Miru a ragusit dupa ce mi-a "cantat" chitarahainoroc vreo doua zile de ma durea capul si pe mine. Ma temeam sa nu faca rosu in gat, dar a trecut repede cool
sousourel
Scris: Sunday, October 29, 2006 11:29 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Roxanel wrote:
Fetelor, poate mi se pare mie dar Antoniei i se schimba vocea.oare Pare ragusita de cateva zile dar racita nu e, nu tuseste, nu stranuta si nici nu a iesit din casa ca sa aiba motiv sa fie ragusita.

Voi ati observat la piticii vostrii asa ceva? E adevarat ca de vreo saptamana o tine intr-un aaaaaaa, ooooo continuu dar mi se pare exagerat sa raguseasca de la asa ceva caci nu tipa cand canta.

E posibil sa li se schimbe tonalitatea vocii?

Roxanel, poate fi o laringita si al meu o patise in urma cu ceva timp si a trecut numai dupa cce i-am dat (la recomandarea medicului, evident) Erictromicina. Aveti grija de voi pupici
Roxanel
Scris: Sunday, October 29, 2006 1:09 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Multumim fetelor si multumim Sousourel. pupici
Alina
Scris: Sunday, October 29, 2006 1:25 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
La ce spunea Sousourel ma gandeam si eu, ai mare grija, e destul de serioasa treaba, asta daca e laringita.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.