Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/16/2010 Mesaje: 310
| Buna, pe vremuri, acum vreo 20 si ceva de ani era la Spitalul militar din Iasi, un Unguent-MINUNE, se numea Cicatrol si il faceau acolo; tatalui meu i-a ajuns smoala topita pe mana, pe dosul mainii, s-a luat carne vie de-acolo, putea sa-si piarda functiile mainii si de la Spital i-au facut tratament cu Cicatrol, stiu ca se pansa zilnic (acasa) si crede-ma ca nu se cunoaste nimic pe mana, nici macar o zgarietura cat de mica..din pacate nu am mai auzit nimic de acea alifie de atunci ; poate a mai auzit cineva de ea si ne poate spune ; cat despre Contractubex stiu ca e relativ nou aparut pe piata,dar produsele de la Zdrovit sunt destul de bune, de fapt producatorul este Mertz Germania care s-a specializat pe dermatologie (caderea parului, cicatrici, acnee)
"Cicatricele indiferent de originea lor sau de vechimea lor, pun probleme celor care le au, probleme mai ales de natura estetica. În unele cazuri operatia este inevitabila, însa în altele, gelul Contractubex, datorita formulei sale unice bazate pe extract de ceapa, alantoina si heparina, ofera alternativa unui tratament comod si fara durere, cu eficacitate demonstrata clinic. În urma studiilor clinice efectuate în cursul tratamentului cu Contractubex, indiferent de originea cicatricei si de vechimea ei, s-au constatat urmatoarele rezultate: reducerea dimensiunii cicatricei, îmbunatatirea coloratiei cicatricei, reducerea duritatii tesutului, reducerea durerii sau pruritului, eficienta în profilaxia ranii." - extras din conferinta de presa a lansarii Contractubex.
am gasit aici (net-ul sa traiasca..) cate ceva despre cicatrol, daca ai cunostiinte pe la spit mil.. poate mai gasesti. succes! http://www.cuzanet.ro/index.phpoption=com_content&task=view&id=11102&Itemid=59 |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/16/2010 Mesaje: 310
| ma bucur ca te-am ajutat, oarecum, sper sa rezolvi si scrie-ne si noua finalul, e bine de stiut. . |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Am hotarat sa o scot cu laserul,saptamana asta.Sper sa nu doara |

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Ce-am nimerit-o si eu! Pai bafta, nu cred ca doare, fa o poza inainte si una dupa |

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Chiar,sa fac poze asa de before and after .Va tin la curent
Lilly,asa e.Cicatricile vechi se duc doar cu laserul sau injectari cu nu stiu ce substanta.Va ramane cica un semn...asa o roseata in zona respectiva.O sa vad curand... |