Se pot vindeca cicatricile vechi doar cu un simplu unguent?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
giulia_mamik
Scris: Monday, August 1, 2011 10:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Fetelor,vreau sa va intreb daca a folosit cineva Contractubex gel pt cicatrici si daca a dat vreun rezultat?Am o cicatrice mica oarecum,de aproximativ 1 cm in barbie.Am dobandit o in urma arderii unui neg in copliarie acum mai bine de 15 ani crednervi .Cica s-ar mai putea trata cu laserul sau prin injectarea cicatricei cu nu stiu ce substanta!?Sau ati auzit voi de vreun alt remediu minune?pupici computerlove
Irene
Scris: Tuesday, August 2, 2011 6:51 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/16/2010
Buna, pe vremuri, acum vreo 20 si ceva de ani era la Spitalul militar din Iasi, un Unguent-MINUNE, se numea Cicatrol si il faceau acolo; tatalui meu i-a ajuns smoala topita pe mana, pe dosul mainii, s-a luat carne vie de-acolo, putea sa-si piarda functiile mainii si de la Spital i-au facut tratament cu Cicatrol, stiu ca se pansa zilnic (acasa) si crede-ma ca nu se cunoaste nimic pe mana, nici macar o zgarietura cat de mica..din pacate nu am mai auzit nimic de acea alifie de atunci ; poate a mai auzit cineva de ea si ne poate spune ; cat despre Contractubex stiu ca e relativ nou aparut pe piata,dar produsele de la Zdrovit sunt destul de bune, de fapt producatorul este Mertz Germania care s-a specializat pe dermatologie (caderea parului, cicatrici, acnee)

"Cicatricele indiferent de originea lor sau de vechimea lor, pun probleme celor care le au, probleme mai ales de natura estetica. În unele cazuri operatia este inevitabila, însa în altele, gelul Contractubex, datorita formulei sale unice bazate pe extract de ceapa, alantoina si heparina, ofera alternativa unui tratament comod si fara durere, cu eficacitate demonstrata clinic.
În urma studiilor clinice efectuate în cursul tratamentului cu Contractubex, indiferent de originea cicatricei si de vechimea ei, s-au constatat urmatoarele rezultate: reducerea dimensiunii cicatricei, îmbunatatirea coloratiei cicatricei, reducerea duritatii tesutului, reducerea durerii sau pruritului, eficienta în profilaxia ranii."
- extras din conferinta de presa a lansarii Contractubex.

am gasit aici (net-ul sa traiasca..) cate ceva despre cicatrol, daca ai cunostiinte pe la spit mil.. poate mai gasesti. succes! http://www.cuzanet.ro/index.phpoption=com_content&task=view&id=11102&Itemid=59
giulia_mamik
Scris: Tuesday, August 2, 2011 11:30 AM
Nivel

Irene,multumesc.Am cautat pe internet si inca exista pe piata Cicatrol.Acum nu stiu cat de eficient este pt o cicatrice asa vechie.Il voi incerca pe asta ca vad ca e mai ieftin decat Contractubex.Sunt curioasa daca se va schimba ceva scratch
Irene
Scris: Tuesday, August 2, 2011 11:42 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/16/2010
ma bucur ca te-am ajutat, oarecum, sper sa rezolvi si scrie-ne si noua finalul, e bine de stiut. .
mikaela
Scris: Monday, May 21, 2012 9:36 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Cica AMBI fade cream ar fi buna pt cicatrici.
giulia_mamik
Scris: Monday, May 21, 2012 9:37 PM
Nivel

Am hotarat sa o scot cu laserul,saptamana asta.Sper sa nu doarauff
bereea
Scris: Monday, May 21, 2012 9:44 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Sa ne spui cum a fost.
mikaela
Scris: Monday, May 21, 2012 9:44 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
hohot Ce-am nimerit-o si eu! Pai bafta, nu cred ca doare, fa o poza inainte si una dupa computerlove
Lilly of the valley
Scris: Monday, May 21, 2012 9:48 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
giulia_mamik wrote:
Irene,multumesc.Am cautat pe internet si inca exista pe piata Cicatrol.Acum nu stiu cat de eficient este pt o cicatrice asa vechie.Il voi incerca pe asta ca vad ca e mai ieftin decat Contractubex.Sunt curioasa daca se va schimba ceva scratch

cicartol e eficient doar pt ranile recente. tocmai ata e si rolul cicatrolului, cicatrizarea ranilor. pt cicatrici vechi nu ajuta.
giulia_mamik
Scris: Monday, May 21, 2012 9:48 PM
Nivel

Chiar,sa fac poze asa de before and afterhohot sic .Va tin la curentthumright computerlove

Lilly,asa e.Cicatricile vechi se duc doar cu laserul sau injectari cu nu stiu ce substanta.Va ramane cica un semn...asa o roseata in zona respectiva.O sa vad curand...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.