|

Nivel: Membru
Inregistrat: 10/13/2011 Mesaje: 36
| Ce parere aveti despre scutecele refolosibile? A folosit cineva? Sunt bio, din bumbac organic, masura universala, au mai multe straturi ce se pot aplica si spun ei mai sanatoase decat pampersii cu care ne-am obisnuit...ma bate gandul sa iau si eu unul sa vad cum este....
Uitati un exemplar http://www.hiphip.ro/products/scutec-all-in-one-bumgenius-organic-masura-unica |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Nu ma tenteaza sincer ! |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Nici eu nu as folosi.Pe langa faptul ca o pereche costa cat costa pampersul folosit intr-o luna,mai trebuie si spalat si dezinfectat(adica apa+detergent+ timp pierdut).Ne intoarcem la vremea cand spalam scutece la greu(am prins si eu la Dia o perioada scurta fara pampers) |

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Nici mie nu prea imi surade ideea de a spala la pampersi. |

Inregistrat: 10/13/2011 Mesaje: 36
| Eu de aici am aflat despre acest tip de scutece, si mamica vad ca e multumita....e curajoasa, intr-adevar De spalat, ea spune ca le spala la masina o data la 2-3 zile
http://adelle.ro/6-motive-pentru-care-am-ales-scutecele-refolosibile/ |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 523
| Mie mi se pare mai comod si mai igienic sa folosesc scutece de unica utilizare...sa fim seriosi timpul asta trece asa repede ca numai cu spalatul scutecelor nu l-as pierde insa e doar o parere. poti sa le incerci daca tii neaparat si ne spui si noua dupa aia cum se comporta! |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Astea existau si acum 6-7 ani. Un mare NU. |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Nu ma complic cu asa ....sunt satula de spalat zilnic 2-3 masini de haine si intins la uscat,numai scutecele mai lipseau. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna, eu de curand am luat mai multe scutece refolosibile pentru baietelul meu si sunt destul de multumita; singura pb. ar fi ca abia dupa 5-6 luni pot fi folosite cu succes pentru ca pana in 5-6 luni copilul era prea mic pentru ele. |
Inregistrat: 4/10/2013 Mesaje: 1
| de aici am aflat despre acest tip de scutece, si mamica vad ca e multumita.... |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| kali wrote:Astea existau si acum 6-7 ani. Un mare NU.
Si acum aprox 16 ani. Din acestia foloseam la Andrei cu niste chilotei din celofan, cu scai sau capse . Si tot trebuia schimbat dupa fiecare pis. In aparenta par economici, dar nu sunt: detergent, apa, dezinfectanti, calcat, nu mai spun ca dupa cacalica fara inalbitori ii pori arunca, cu inalbitori, vai de funduletul lu` ala micu. NU! |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 181
| Buna! No way! Nu ma complic cu asa ceva. Si la confortul meu, e ceva... Oricum spal destul o data pe zi (in afara de duminica). Nu m-as vedea cu 50 de straturi de manusi pe maini sa curat kklica Asa ca raman la Pampers.
Mami, mai e aici un topic, in caz ca vrei sa stii mai multe info, dar este vechi topicul http://forum.7p.ro/Scutecele-refolosibile-lavabile.aspx?g=posts&t=9960 |

Inregistrat: 3/20/2013 Mesaje: 28
| Eu nu as folosi scutece refolosibile, din mai multe motive:
- pretul se ridica foarte mult, per total, daca ne facem calculele si cu detergenti etc. - igiena scade puternic... din punctul meu de vedere, nu cred ca este prea igienica refolosirea scutecelor - timpul liber scade si el, atunci cand curatam scutecele, apoi pregatirea masinii de spalat, intinsul si stransul scutecelor
Este adevarat ca ideea de bumbac organic suna foarte bine, dar pentru articole de imbracaminte, nu pentru scutec. Dupa cum am spus, doar din punctul meu de vedere. Poate sunt doar mai comoda... |
|
Inregistrat: 2/27/2020 Mesaje: 6
| Mie mi se pare mai comod si mai igienic sa folosesc scutece de unica utilizare |
|

Inregistrat: 1/1/2021 Mesaje: 52
| Niciodata nu am folosit la Ramona scutece bio refolosibile sau cloth diapers cum se mai zice si nici la Adrian nu voi folosi |
|
|