Scutece absorbante pentru bebei
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulibuli
Scris: Thursday, April 26, 2012 7:03 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Noi folosim Pampers Premium Care, pana acum fara probleme sic
elala
Scris: Thursday, July 31, 2014 1:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/13/2009
Pentru ca am avut cateva surprize cu pampers(cacutza pe afara), am trecut pe libero si suntem foarte multumiti.Au un elastic la spate ce face scutecul sa stea mai fix pe bebe si nu are nici acele bilute cu gel pe care le mai gaseam pe funduletul lui bebe de la pampers.Sunt confectionate din materiale mai ok si i-am gasit si mai ieftini decat pampers la e-mag.
AdrianaC
Scris: Tuesday, October 7, 2014 11:51 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Ce scutece absorbante mai folositi pentru bebelusi?
A mai aparut ceva nou pe piata?
Sophie11
Scris: Wednesday, October 5, 2016 4:44 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/5/2016
Buna! De unde pot lua si eu scutece Pampers premium care mai ieftine? Pana acum luam din supermarket-uri, dar e mai simplu de pe net, mai ales ca nu am niciun magazin mare langa mine. Astept sugestii! Multumesc! majoreta
Tzepii
Scris: Wednesday, October 5, 2016 7:50 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
Sophie11 wrote:
Buna! De unde pot lua si eu scutece Pampers premium care mai ieftine? Pana acum luam din supermarket-uri, dar e mai simplu de pe net, mai ales ca nu am niciun magazin mare langa mine. Astept sugestii! Multumesc! majoreta

Poti arunca un ochi pe Bebe Tei
Sophie11
Scris: Thursday, October 6, 2016 5:24 PM
Nivel

Multumesc! DistanceKiss Dar vad ca nu se pot efectua comenzi nici online, nici telefonic la ei. Si nici nu au in stoc ce caut eu. Cred ca o sa dau comanda la Elaptepraf si apoi o sa mai vad. Mai astept sugestii, daca mai aveti! :D
Eileen
Scris: Friday, October 7, 2016 7:33 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Sophie11 wrote:
Multumesc! DistanceKiss Dar vad ca nu se pot efectua comenzi nici online, nici telefonic la ei. Si nici nu au in stoc ce caut eu. Cred ca o sa dau comanda la Elaptepraf si apoi o sa mai vad. Mai astept sugestii, daca mai aveti! :D

Urmareste si pe emag. Eu am luat 144 buc (nr 2) cu 89 lei, pampers. Au tot timpul diverse oferte, am vazut si huggies (tot nr 2...ca asta ma interesa pe mine ras ras ) pachet mic de 22 redus la 13-14 lei.
Sophie11
Scris: Friday, October 7, 2016 4:37 PM
Nivel

Multumesc pentru raspuns! :D
Roxana_mami
Scris: Friday, October 7, 2016 10:36 PM
Nivel

Inregistrat: 10/3/2016
Intrebare majora, am aflat ca este bine sa iti faci provizii din timp cu scutece, voi ce marca folositi, noi inca nu ne-am hotarat, am vrea sa asteptam si Black Friday, se merita ?
Marian2021
Scris: Thursday, March 18, 2021 10:41 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
bulibuli wrote:
Noi folosim Pampers Premium Care, pana acum fara probleme sic

Va recomand Pampers active baby. Sunt foare bune pentru ca ajuta la absorbtia rapida a umezelii din scutec. Am luat cand au fost la reducere si sunt foarte multumita.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.