Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Noi folosim Pampers Premium Care, pana acum fara probleme |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/13/2009 Mesaje: 485
| Pentru ca am avut cateva surprize cu pampers(cacutza pe afara), am trecut pe libero si suntem foarte multumiti.Au un elastic la spate ce face scutecul sa stea mai fix pe bebe si nu are nici acele bilute cu gel pe care le mai gaseam pe funduletul lui bebe de la pampers.Sunt confectionate din materiale mai ok si i-am gasit si mai ieftini decat pampers la e-mag. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Ce scutece absorbante mai folositi pentru bebelusi? A mai aparut ceva nou pe piata? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/5/2016 Mesaje: 3
| Buna! De unde pot lua si eu scutece Pampers premium care mai ieftine? Pana acum luam din supermarket-uri, dar e mai simplu de pe net, mai ales ca nu am niciun magazin mare langa mine. Astept sugestii! Multumesc! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2389
| Sophie11 wrote:Buna! De unde pot lua si eu scutece Pampers premium care mai ieftine? Pana acum luam din supermarket-uri, dar e mai simplu de pe net, mai ales ca nu am niciun magazin mare langa mine. Astept sugestii! Multumesc!
Poti arunca un ochi pe Bebe Tei |
|
| Multumesc! Dar vad ca nu se pot efectua comenzi nici online, nici telefonic la ei. Si nici nu au in stoc ce caut eu. Cred ca o sa dau comanda la Elaptepraf si apoi o sa mai vad. Mai astept sugestii, daca mai aveti! :D |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Sophie11 wrote:Multumesc! Dar vad ca nu se pot efectua comenzi nici online, nici telefonic la ei. Si nici nu au in stoc ce caut eu. Cred ca o sa dau comanda la Elaptepraf si apoi o sa mai vad. Mai astept sugestii, daca mai aveti! :D Urmareste si pe emag. Eu am luat 144 buc (nr 2) cu 89 lei, pampers. Au tot timpul diverse oferte, am vazut si huggies (tot nr 2...ca asta ma interesa pe mine ) pachet mic de 22 redus la 13-14 lei. |
|
| Multumesc pentru raspuns! :D |
|
Inregistrat: 10/3/2016 Mesaje: 15
| Intrebare majora, am aflat ca este bine sa iti faci provizii din timp cu scutece, voi ce marca folositi, noi inca nu ne-am hotarat, am vrea sa asteptam si Black Friday, se merita ? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| bulibuli wrote:Noi folosim Pampers Premium Care, pana acum fara probleme Va recomand Pampers active baby. Sunt foare bune pentru ca ajuta la absorbtia rapida a umezelii din scutec. Am luat cand au fost la reducere si sunt foarte multumita. |
|
|