Scutece absorbante pentru bebei
Subiectul anterior · Subiectul urmator
danab
Scris: Thursday, September 21, 2006 8:31 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
stele_pe_cer wrote:

Dar eu intrebam de servetelele Huggies la paket mare, de 164 de bucati, ambalate intr-o punga de plastic care, odata rupta, se strange la gat cu ceva snurulete...cred...ca inca nu am desfacut-o.Am luat-o la o oferta:adica pungoiul asta mare, o cutie Huggies similara celei Pampes si.....inca o cutiuta in care incap 16 servetele, absolut superba pt.calatorie, pe care au am de gand sa o folosesc afara.Imita cutia mare, numai ca este mult mai mica si plata, si are niste desene aminate Disnney pe ea.

Mi-e teama sa nu ii faca bubite la fundic lui Matei exact acum, cand merge la cresa.Oricum, daca nu vor fi bune pt.fundic, vor fi bune pt.mainiras , si tot le gasesc eu o intrebuintare!

Cunoastem servetelele, noi ne-am indragostit de ele love
Am primit initial din Italia pachetul de servetele si cele doua cutii (mica si mare) - foarte utile, ca ne invidiaza tot parcul ca se pastreaza bine servetelele yes
Eu luam din Metro rezerva (Pure - culoarea albastra sau Aloe Vera - culoarea verde), dar se gasesc mai rarbataus
Miru nu a facut nici o reactie de la ele. A facut de la Nivea, asa ca nu mai schimbam marca.
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, September 21, 2006 9:05 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
si eu am folosit servetele de la huggies cu aloe si am fost tare multumita mai ales ca raportul pret-calitate este foarte bun insa... cred ca ma voi axa pe servetelele umede marca "1", cele ale Carrefour-ului... am vazut azi la o prietena si miros super, curata la fel de bine ca oricare alta marca si costa... incredibil,dar adevarat: 3.2 lei noi!!!! si sunt 70 si ceva de bucati! eu am folosit preponderent Nivea Fresh Lotion dar costa un singur pachet cat 3 din astea mai ieftine si va rog sa ma iertati, daca sunt bune si copilul le suporta nu vad de ce as arunca banii la gunoiu, la propriu pt ca, stiti si voi f bine, sunt niste consumabile foarte ... consumabile si al naibii de scumpe!
dar pt ca topicul era despre absorbante pt pus sub fundulet, va recomand cu caldura marcile Happy (ale lor sunt mai mari si sunt bune si pentru copilul maricel, trecut de 1 an) si marca Seni. ambele se gasesc in orice hipermarket si lant de farmacii care se respecta. eu folosesc asa ceva si in casa, pe masa de infasat sau in carucior ori in patut (adica oriunde isi pune printul meu funduletul si trebuie schimbat) dat si afara (port cu mine unul in carucior, in permanenta).
alexandrabogdan
Scris: Thursday, April 7, 2011 6:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
fetelor ati folosit careva pt copilasii vostri scutece Pufies?? dc da ati fost multumite de ele?
irina21
Scris: Wednesday, August 10, 2011 8:16 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/9/2011
Desi mai am nitel pana o sa nasc ma gandeam sa incep usor usor sa imi fac rezerve de pampersi si asa m-am trezit in supermarket in fata unui raion plin de scutece invartindu-ma, citind etichete si m-a luat durerea de cap banghead ...dupa ei toate sunt extraordinar de bune asa ca m-am gandit mai intai sa cer niste pareri si dupa aceea sa dau iama la cumparaturi. Deci ce firma de pampersi ar trebui sa aleg pentru bebelina mea? Voi de ce tineti cont cand cumparati aceste lucruri? Dar servetelele umede?
andreeahana
Scris: Wednesday, August 10, 2011 8:52 PM
Nivel

Inregistrat: 1/18/2008
eu la pemparsii tin cont sa fie cu aricii si sa fie elastici sa nu il stranga la burtica...iar la servetele pt inceput cele mai bune sunt cele fara miros pt ca nu stii ce reactii face bebelul....eu servetele folosesc fff rar cand suntem plecati mai mult acasa cat o fo mic avea lighenusul lui si la fiecare schimb de pempi il spalam iar acuma ca suntem mari ne spalam la ghiuveta .....si niciodata nu a fost oparat sau mai stiu eu ce......
mikaela
Scris: Thursday, August 11, 2011 12:14 AM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Noi am folosit numai Pampers, am incercat Huggies si a facut iritatie de la ei, am incercat generic brands si au curs desi era masura corespunzatoare. Noi la inceput am luat Pampers Sensitive pentru nou-nascuti ca nu stiam cum va reactiona, in timp am schimbat numarul s-a schimbat si tipul, adika am luat de noapte, cu scai, si mai largi cu un numar si dupa buget uneori, dar mentinand firma "Pampers". In schimb la servetele am luat tot timpul cu aloe vera sau sensitive sau fara parfum, de regula de la Pampers, insa am vazut in RO ca sunt cateva optiuni destul de bune si ieftine, am folosit 2 pachete acasa dar nu retin numele, n-am dat importanta. Cred ca Andreea a facut bine cu lighenutul cu apa, e econom si cel mai sanatos, iar in caz de calatorii sau graba se folosesc servetelele.
irina21
Scris: Thursday, August 11, 2011 10:19 AM
Nivel

Fetelor multumesc pentru raspunsuri!
Andreea stiu ca si sora mea facea la fel ca tine folosea rar servetele mai des ligheanul cu apa si cred ca voi face si eu la fel! Ideea e ca sunt atat de multe pe piata incat nu stii pe ce merita sa dai bani si pe ce nu de aceea e bine sa ceri un sfat mai intai. O sa revin sa va spun ce am cumparat pana la urma. pupici
kali
Scris: Thursday, August 11, 2011 11:14 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Da, da... numai Pampers. Huggies si Happy sunt prosti. Libero nu am folosit suficient cat sa-mi fac o parere.
Am incercat si chiloteii Pampers dar sunt de folosinta ocazionala; nu sunt multumita cum se comporta la somn ( iar acum doar la nani mai folosim ).

Sevetelele imi plac doar cele fresh ( verzi ). La restul nu-mi place cum au mirosul. Oricum, parerea mea cu sensitiv-ul ori aloe vera & co e ca-i numai strategie de marketing. Aceeasi Marie cu alta palarie. Le-am incercat si eu si nu am vazut nicio diferenta.
Servetele folosim la greu: la bucatarie ( dupa masa ), baie ( copiii mari si acum se sterg la popou cu servetele umede ), kklici ( "grosul" iau cu servetele umede, chiar daca spal dupa aceea... ca nu-mi place sa pluteasca kk-tzeii prin lighean/chiuveta ), in parc, etc...

Cred ca-s buna de reclama.sorry1
alexandrabogdan
Scris: Thursday, August 11, 2011 11:29 AM
Nivel

noi suntem pe Libero. suntem tare multumiti. cu pampers-ul am avut multeeee accidente
Anelise
Scris: Thursday, August 11, 2011 12:43 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Pampers si noi! thumright Inainte sa nasc, am cumparat la recomandarea unei farmaciste, Happy. Am avut niste iritatii de toata frumusetea pe burtica bebelinei pale, asa ca nu vreau sa mai aud de Happy. Am mers pe Pampers si nu am avut niciodata nicio problema! ... Irina, foarte bine ca intrebi! pupici
irina21
Scris: Thursday, August 11, 2011 4:28 PM
Nivel

Kali, Anelise multumesc pentru sfaturi!pupici
aurishta
Scris: Thursday, August 11, 2011 4:31 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Eu am preferat mereu Libero. Am folosit si Pampers, dar celelalte mi-au placut mai mult. Happy mi s-au parut slabe fiindca pielea lui bb ramanea umeda, nu uscata ca la celelalte. Huggies, acceptabili.
delfinasa
Scris: Thursday, August 11, 2011 4:32 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Nu mai stau sa citesc in urma daca am scris...noi am folosit cu fata la inceput Pampers swaddlers si dupa aia am trecut pe Kirkland cu care a mers pana am scapat de scutece. Si servetelele umede tot Kirkland, fara parfum -excelente, le dau la ambele nota 10+...acum pentru boo am luat un bax de Swaddlers si am primit cadou 2 de la Earth's best, organice cica, facute fara clorina. Dupa ce le terminam pe-astea, trecem iar pe Kirkland, ca ne-am impacat foarte bine cu ele si sper si la baiat sa fie perfect compatibile.
alexandrabogdan
Scris: Friday, November 18, 2011 12:31 PM
Nivel

din intamplare am descoperit pamparsul chilotel de la babylove. sunt extraordinari. si cand face kk ca sa nu murdarim tot cand ii dam jos se rup f usor de pe margine si ii dam jos ca si pe scutece.
oanamaria
Scris: Wednesday, April 25, 2012 7:59 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Pt bebe voi cumpara Pampers ca si la Stefan ca am fost multumita !
Deja m-am uitat si am vazut ca un bax de 109 bucati costa cam 79lei -pentru nou-nascuti.
O sa-i cumpar la timpul potrivit.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.