Scutece absorbante pentru bebei
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mihaela75
Scris: Thursday, April 13, 2006 3:15 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Crema de galbenele v-o puteti face in casa.Luati o cutie de vaselina pura , o lichefiati la microunde si apoi o turnati peste flori. O tineti asa pana se solidifica la loc si apoi o reancalziti usor ca sa o strecurati.Si gatarasEu nu am facut dar daca o sa vad ca am nevoie o sa fac.
stele_pe_cer
Scris: Thursday, April 13, 2006 3:17 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
mihaela75 wrote:
Crema de galbenele v-o puteti face in casa.Luati o cutie de vaselina pura , o lichefiati la microunde si apoi o turnati peste flori. O tineti asa pana se solidifica la loc si apoi o reancalziti usor ca sa o strecurati.Si gatarasEu nu am facut dar daca o sa vad ca am nevoie o sa fac.

Mihaela, dar ai idee de unde se cumpara vaselina pura?Pe mine m-ar tenta sa imi fac singura crema de galbenele , ca o folosesc tot intr-o veselie pentru zona okilor de cand am nascut...si tare bine emoliaza....

Multumim de sfat pupici !
Alina
Scris: Wednesday, August 23, 2006 4:37 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Ce parere aveti despre scutecele Libero Up&Go? Foloseste cineva?
mihaela75
Scris: Wednesday, August 23, 2006 5:15 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
stele_pe_cer wrote:

Mihaela, dar ai idee de unde se cumpara vaselina pura?Pe mine m-ar tenta sa imi fac singura crema de galbenele , ca o folosesc tot intr-o veselie pentru zona okilor de cand am nascut...si tare bine emoliaza....

Multumim de sfat pupici !

Abia acuma vad postul tau...tocmai din apriliebanghead banghead Vaselina pura e cea folosita pt. fundulet la bebei.Asa ar tr4ebui sa scrie pe cutie.Sau daca e din import scrie "Petroleum jelly"
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, August 23, 2006 6:21 PM
Nivel

mihaela75 wrote:

Abia acuma vad postul tau...tocmai din apriliebanghead banghead Vaselina pura e cea folosita pt. fundulet la bebei.Asa ar tr4ebui sa scrie pe cutie.Sau daca e din import scrie "Petroleum jelly"

Multumesc, Mihaela...intre timp am remediat problemutza, dar e bine de stiut!
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, August 23, 2006 6:24 PM
Nivel

Alina wrote:
Ce parere aveti despre scutecele Libero Up&Go? Foloseste cineva?

Sunt foarte bune, exceptionale as spune, numaic a noua nu ni s-au potrivit in perioada respectiva din cauza faptului ca Matei facea un tratament pt.eritem kimic, si toata crema se intindea peste tot cand ii puneam scutecul.Se scot prin rupere in parti (se rup extrem de usor, dar in caelasi timp nu se rup singure cand copilul se apleaca sau se joaca).

Dar in rest...putin mai scumpute, dar de calitate.Am postat pe paginile anterioare niste pozici cu ele.
Alina
Scris: Wednesday, August 23, 2006 6:39 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
stele_pe_cer wrote:

Sunt foarte bune, exceptionale as spune, numaic a noua nu ni s-au potrivit in perioada respectiva din cauza faptului ca Matei facea un tratament pt.eritem kimic, si toata crema se intindea peste tot cand ii puneam scutecul.Se scot prin rupere in parti (se rup extrem de usor, dar in caelasi timp nu se rup singure cand copilul se apleaca sau se joaca).

Dar in rest...putin mai scumpute, dar de calitate.Am postat pe paginile anterioare niste pozici cu ele.

Multumesc!
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, August 23, 2006 8:40 PM
Nivel

Alina wrote:

Multumesc!

Sa-ti fie de binepupici !
Anca
Scris: Sunday, September 3, 2006 1:30 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/26/2006
Am avut si noi o experienta cu alte scutecele decat Pampers si va zic si voua ce am constatat. Ma tot batea gandul sa ii schimb scutecele cu cele de la Huggies, dar sigur ca am luat 2 doar de proba intai. Mentionez ca cele incercate au fost ptr 4- 9 kg. Nu pot sa zic ca mi-au placut cum nu pot sa zic ca mi-au displacut, concluzia e totusi ca nu le mai parasim pe cele de la Pampers. Ce nu mi-a placut la Huggies: sunt mai groase ca si material, ca si "umplutura", ca sa zic asa, si din cauza asta ai impresia ca fosnesc. Apoi acolo unde e banda de sus, cea cu desenul, e tare portiunea aia, e rigida chiar. Forma dintre picioare e dreptunghiulara, nu decupata ca la Pampers. Nu am apucat sa-i testez si performantele legate de absorbtie ptr ca Andi mi-a si aratat parerea lui despre ele: le-a servit amandorura cate o sarja de kk bravo , una dupa alta, de a trebuit sa-l schimb urgent fara a mai avea ocazia de a face si pipi in ele.
danab
Scris: Sunday, September 3, 2006 9:45 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Eu am renuntat definitiv la Pampers bataus pentru Huggiesfirstprize .
In primul rand se umpleau prea repede, si mirosea a urina fata parca nu o spalasem de doua zile, iar in al doilea rand mirosea de la pachetul de scutece asa de tare, ca a trebuit sa le schimb locul de sub patut ca nu-l mai suportam. Ca sa nu va mai spun ca a facut kk si pipi, doar ca pipi pe alaturi (pe picioarele meletoanerele).
stele_pe_cer
Scris: Monday, September 4, 2006 10:18 PM
Nivel

De servetelele umede Huggies cu aloe vera stiti ceva?M-a mancat undeva in seara asta si i-am luat lui Matei si acum, ajunsa acasa cu ditamai paketul, parca mi-e teama sa le pun in uz...
sousourel
Scris: Monday, September 4, 2006 10:33 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
E pachetel din acela cu sistem de deschidere din plastic tare deasupra? Daca da, eu am folosit si nu mi-a placut deloc... da' nu mai stiu din ce motiv uff cred ca erau prea uscate oare
stele_pe_cer
Scris: Monday, September 4, 2006 11:14 PM
Nivel

sousourel wrote:
E pachetel din acela cu sistem de deschidere din plastic tare deasupra? Daca da, eu am folosit si nu mi-a placut deloc... da' nu mai stiu din ce motiv uff cred ca erau prea uscate oare

Nu!Acele servetele ambalate in paket verde de plastic moale, fosnitor dar cu capac tare noua ni s-au parut foarte bune, cu un miros discret, fara parfum totusi (deci nu stiu a ce miroseau, oricum ..placute), fara a crea iritatie de scutec si fara a lasa urme naclaioase precum cele Pampers.

Dar eu intrebam de servetelele Huggies la paket mare, de 164 de bucati, ambalate intr-o punga de plastic care, odata rupta, se strange la gat cu ceva snurulete...cred...ca inca nu am desfacut-o.Am luat-o la o oferta:adica pungoiul asta mare, o cutie Huggies similara celei Pampes si.....inca o cutiuta in care incap 16 servetele, absolut superba pt.calatorie, pe care au am de gand sa o folosesc afara.Imita cutia mare, numai ca este mult mai mica si plata, si are niste desene aminate Disnney pe ea.

Mi-e teama sa nu ii faca bubite la fundic lui Matei exact acum, cand merge la cresa.Oricum, daca nu vor fi bune pt.fundic, vor fi bune pt.mainiras , si tot le gasesc eu o intrebuintare!
Anca
Scris: Monday, September 4, 2006 11:56 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/26/2006
Si noua ne-au placut servetelele Huggies fara parfum! Ma gandesc ca daca le-ai folosit pe alea cu succes, nu ai de ce sa te temi pentru astea noi cu aloe, dar daca Matei are predispozitie la alergii la lucruri noi, trebuie un pic de precautie. Succes pentru prima folosire si daca sunt ok, spune-ne si noua pupici.
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, September 5, 2006 12:07 AM
Nivel

Anca wrote:
Si noua neau placut servetelele Huggies fara parfum! Ma gandesc ca daca le-ai folosit pe alea cu suces, nu ai de ce sa te temi pentru astea noi cu aloe, dar daca Matei are predispozitie la alergii la lucruri noi, trebuie un pic de precautie. Succes pentru prima folosire si daca sunt ok, spune-ne si noua pupici.

Multumim pt.uraripupici !

Ma tem ca aceste servetele cu aloe sa nu fie precum Pampersul cu lavanda!Prietena lui Matei a facut numai bubitze la fundic de la servetelele pampers cu lavanada, si nici macra nu e alergica, si stau cu inima cat un purice, dar...va tin la curent daca sunt bunutze sau nu!Deocamdata asteptam sa terminam cutia pampers normala se servetele si apoi trecem la cea de huggies!POate pana atunci intrerupem si cresa, si ma mai linistesc si cu asocierea de combinatii de buberas !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.