Scutece absorbante pentru bebei
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stele_pe_cer
Scris: Sunday, April 9, 2006 10:38 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
danab wrote:
Noi folosim Reviken cu succes (costa cam 5 RON). Am incercat sa o dau cu crema de galbenele dar s-a iritat (poate cea de la TIS nu e asa buna)

Cea mai "curata" crema de galbenele e cea de la Maria Treben (are cele mai putine ingrediente in lista INCI).
Alina
Scris: Monday, April 10, 2006 8:25 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
pentru mine, sfant e Nidoflorul preparat de Dornafarm si numai Dornafarm (sper sa nu fiu penalizata pentru reclama), e vorba de fostele farmacii de pe vremea lui Ceausescu sau pudra Saprosam, tot preparata aici. Cu Catinca am tras cam o luna (asta in 2001) si doar astea i-au salvat funduletul si putzirica. yes yes deci nu Nidoflorul care exista sub forma de unguent cam peste tot, ci preparat!!!
Elia
Scris: Tuesday, April 11, 2006 10:09 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Fetelor, a incercat cineva crema de galbenele straina? Si daca da, ce marca? CAeu mai am foarte putina si m vazut ca se gaseste pe aici de la diverse firme, majoritatea germane, dar nu stiu cat e de buna, ca aia de la noi e foarte naturala si e buna rau.
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, April 11, 2006 10:13 AM
Nivel

Si in Ro se gaseste crema de galbenele nemteasca (intr-o cutie mare, parca ceva cu galben).Eu am avut-o mai demult si mi s-a parut ok, dar acum, comparand-o cu altele autohtone, le gasesc pe cele din urma mai "curate", in sensul ca au mult mai putine ingrediente, ceea ce inseamana ca se apropie si mai mult de natural.
Elia
Scris: Tuesday, April 11, 2006 10:24 AM

Ce firma, stii? Si eu as prefera-o pe cea romaneasca, dar nu este o optiune, asa ca o sa iau una straina si as vrea sa stiu din care ati incercat si e buna.
Ely
Scris: Tuesday, April 11, 2006 10:43 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Eu folosesc cu succes Halibut de la inceput este pe baza de peste si nu am avut probleme niciodata cu funduletul Karinei,cred ca acest Neopreol este asemanator cu Halibut.Eu sunt foarte multumita si ca scutece folosim Dodot care sunt acceptabile mai scapa cateodata un pic de pipi sau de caca dar e ok.
Kiki
Scris: Tuesday, April 11, 2006 10:48 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
freedelia wrote:
Fetelor, a incercat cineva crema de galbenele straina? Si daca da, ce marca? CAeu mai am foarte putina si m vazut ca se gaseste pe aici de la diverse firme, majoritatea germane, dar nu stiu cat e de buna, ca aia de la noi e foarte naturala si e buna rau.

Eu folosesc crema de galbenele nemteasca (cutia galbena de care stie Stele_pe_cer). Sunt foarte multumita de ea. E produsa de ReAm Quartett Germany si se cheama Melkfett mit Ringelblumenextrakt (crema cu extract de galbenele). pe ea scrie ca poate fi folosita pentru intreaga familie, pentru masaj, protectie impotriva soarelui, a gerului, contra iritatiilor. Pediatrul mia recomandat-o si am folosit-o toti.

Kiki attached the following image(s):
11042006.jpg11042006(2).jpg

taki
Scris: Tuesday, April 11, 2006 11:41 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Noua ne-a trimis bunicul din Ro, unguent cu galbenele de la Elmiplant ras

taki attached the following image(s):
060411_1826_01.jpg

alinutza
Scris: Tuesday, April 11, 2006 12:05 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/4/2006
Eu folosesc Bepanthen de la Bayer de cind s-a nascut Ana. Am mai folosit si alte creme ( de galbenele de la Elmiplant si de la Fares, crema preperata pe baza de oxid de zinc si hidrocortizon, Oximed spray), dar nu s-au comparat cu Bepanthen-ul. Mi-a spus dr. ca si Panthenol- ul de la Galenica e la fel de bun si e mai ieftin decit Bepanthen, dar eu nu am gasit in Timisoara; ori s-a terminat, ori nu au mai adus de mult...
Am folosit crema si pentru ragade si pe alte bubite care i-au mai aparut Anei pe fata sau pe corp. Sint foarte multumita de ea.
Elia
Scris: Thursday, April 13, 2006 2:48 AM

Kiki, mersi pupici

Taki, tatal tau cand iti trimite pachet trebuie sa se duca la un anumit oficiu postal sau de oriunde?
taki
Scris: Thursday, April 13, 2006 3:28 AM
Nivel

freedelia wrote:
Kiki, mersi pupici

Taki, tatal tau cand iti trimite pachet trebuie sa se duca la un anumit oficiu postal sau de oriunde?

La un anumit oficiu postal, dar nu stiu exact unde. De ridicat le ridica de la un oficiu de pe langa Gara de Nord. Cred ca depinde si de sectorul unde locuiesti uff oare
Kiki
Scris: Thursday, April 13, 2006 6:35 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
taki wrote:

La un anumit oficiu postal, dar nu stiu exact unde. De ridicat le ridica de la un oficiu de pe langa Gara de Nord. Cred ca depinde si de sectorul unde locuiesti uff oare

Nu depinde de sector. Exista un singur centru pe tot Bucurestiul.
Nr. tel: 021/2126348 sau informatii 9393 (numar taxat normal). Programul de la informatii 9393 este luni-vineri: 8-20, sambata 8-14. E foarte de treaba servciul asta, nu mai raspund la telefon functionari sictiriti, au angajat tineri pentru relatii cu clintii, cum au firmele de telefonie mobila.
Elia
Scris: Thursday, April 13, 2006 6:47 AM

Mersi kiki, credeam ca s-au mai schimbat lucrurile, dar vad ca nici gand. Nu e un oficiu, sunt doua, unul e in Pantelimon si altul la Berzei, aproape de Eroilor. Si stai la niste cozi frate de numai tata sa fii faci asta on a regular basis, ca io am trimis un pachet o data si mi-a ajuns. Si acum mai tre sa platesti si jde mii de taxe si cand trimiti si cand primesti, ca mai bine te lipsesti si trimiti prin DHL, ca aia vin si ti-l iau de acasa si ajunge tot acasa la destinatar, si in 2-3 zile.
taki
Scris: Thursday, April 13, 2006 7:49 AM
Nivel

Kiki wrote:

Nu depinde de sector. Exista un singur centru pe tot Bucurestiul.
Nr. tel: 021/2126348 sau informatii 9393 (numar taxat normal). Programul de la informatii 9393 este luni-vineri: 8-20, sambata 8-14. E foarte de treaba servciul asta, nu mai raspund la telefon functionari sictiriti, au angajat tineri pentru relatii cu clintii, cum au firmele de telefonie mobila.

3 Persoane mi-au trimis pahete din Bucuresti, si 2 dintre ele nu mi-au trimis din acelasi loc, de la acelasi oficiu. Am sa-l intreb pe tata de unde pune pachetele oare , chiar m-ai facut curioasaoare .

Ieri i-am schimbat servetele umede Sashei si vad ca poponetul arata destul de binisor ras . Sa fi fost de vina servetelele de la Pampers uff oare ?

Anyway, bine ca poponeata nu mai este rosie si au mai disparut si din bubite yes . Sa speram ca tot raul este spre bine! angel
danab
Scris: Thursday, April 13, 2006 12:37 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Noi am renuntat de tot la Pampers, nu ne prieste crema, cred. Am trecut pe Huggies Pure fara parfum si Bella Happy. Dar, pentru orice siguranta, o mai spal cu gel de baie Chicco.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.