Scutece absorbante pentru bebei
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Tina
Scris: Thursday, March 30, 2006 10:38 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Sa-i dai cu o cremutza pe baza de oxid de zinc si imediat va trece iritatia . succes
stele_pe_cer
Scris: Thursday, March 30, 2006 11:00 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Tina wrote:
Sa-i dai cu o cremutza pe baza de oxid de zinc si imediat va trece iritatia . succes

Multumesc, Tina...Bepanthenul e bun?Sau Panderm-ul?
Kiki
Scris: Thursday, March 30, 2006 11:12 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
stele_pe_cer wrote:

Multumesc, Tina...Bepanthenul e bun?Sau Panderm-ul?

Pentru eritem fesier, crema cu oxid de zinc e buna. Mi-a recomandat doctorul marcile Klorane bebe sau Reviken.
stele_pe_cer
Scris: Thursday, March 30, 2006 12:32 PM
Nivel

Kiki wrote:

Pentru eritem fesier, crema cu oxid de zinc e buna. Mi-a recomandat doctorul marcile Klorane bebe sau Reviken.

Le gasesc in farmacie?
Kiki
Scris: Thursday, March 30, 2006 12:41 PM
Nivel

stele_pe_cer wrote:

Le gasesc in farmacie?

Da. pupici
dar nu mai stiu preturile (eu nu am cumparat, dar sotul s-a informat ca sa stim cat e - asta la inceput; pana acum, vad ca ne-a ferit Dumnezeu de belele angel ).
Tina
Scris: Thursday, March 30, 2006 12:46 PM

Poti sa o cumperi pe cea de la Nivea , speciala de funduletz, cu oxid de zinc sau ca sa scapi mai repede de eritem , poti sa dai copilul cu Neopreol, care sincer este foarte bun .Un strat subtire intins bine pe funduletz de fiecare data cand il schimbi
stele_pe_cer
Scris: Thursday, March 30, 2006 12:46 PM
Nivel

Multumesc, kiki!Pentru inceput ii voi da acum cu Bepanthene ca d'asta am in casa si cand vom iesi la plimbare o sa ii iau unul sau altul.Care e mai bun din cele doua recomandate de tine?
stele_pe_cer
Scris: Thursday, March 30, 2006 12:47 PM
Nivel

Tina wrote:
ca sa scapi mai repede de eritem , poti sa dai copilul cu Neopreol, care sincer este foarte bun .Un strat subtire intins bine pe funduletz de fiecare data cand il schimbi

Tina, ce este Neopreolul?
Kiki
Scris: Thursday, March 30, 2006 12:49 PM
Nivel

stele_pe_cer wrote:
Multumesc, kiki!Pentru inceput ii voi da acum cu Bepanthene ca d'asta am in casa si cand vom iesi la plimbare o sa ii iau unul sau altul.Care e mai bun din cele doua recomandate de tine?

Nu stiu, ca nu le-am folosit.
Anaida
Scris: Thursday, March 30, 2006 2:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Neopreolul e un unguent pe baza de untura de peste. Si eu l-am folosit cu succes la Razvan. Acum, la Alex, am descoperit Pasta Petrini, care mi s-a parut nemaipomenita. Este destul de ieftina (vreo 30 de mii) si e preparata de farmacii. Cred ca are in ea si oxid de zinc, pt ca ramane alb pe fundulet dupa ce ungi.
Tina
Scris: Thursday, March 30, 2006 2:26 PM

NEOPREOL - Componentele unguentului ii confera urmatoarele insusiri: antialergica, antiinflamatoare, antipruritica (Prednisolonul), antimicrobiana (Neomicina) si epitelizanta-cicatrizanta (Untura de peste, gratie vitaminei A pe care o contine). Se foloseste de ani de zile pentru oparelile copiilor, eu i-m dat Brianei cu neopreol cand era usor rosioara si vreau sa-ti spun ca dupa doua schimbaturi deja era ok la funduletz.
Anaida
Scris: Thursday, March 30, 2006 2:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Neopreolul poate fi folosit cu succes si in caz de arsuri solare!
stele_pe_cer
Scris: Thursday, March 30, 2006 2:44 PM
Nivel

Anaida wrote:
Neopreolul e un unguent pe baza de untura de peste. Si eu l-am folosit cu succes la Razvan. Acum, la Alex, am descoperit Pasta Petrini, care mi s-a parut nemaipomenita. Este destul de ieftina (vreo 30 de mii) si e preparata de farmacii. Cred ca are in ea si oxid de zinc, pt ca ramane alb pe fundulet dupa ce ungi.

Din cauza peliculei lasate de Pasta Petrini scutecul mai absoarbe cum trebuie?Ca eu stiu ca daca ii dai cu crema pe fundulet, risti sa ai surprize plans !Asta se prepara in farma, sau o gasesc deja preparata?

Ca daca se prepara la comanda, atunci tre' sa aleg o farma cu laborator, nu?
stele_pe_cer
Scris: Thursday, March 30, 2006 2:58 PM
Nivel

Tina wrote:
NEOPREOL - Componentele unguentului ii confera urmatoarele insusiri: antialergica, antiinflamatoare, antipruritica (Prednisolonul), antimicrobiana (Neomicina) si epitelizanta-cicatrizanta (Untura de peste, gratie vitaminei A pe care o contine). Se foloseste de ani de zile pentru oparelile copiilor, eu i-m dat Brianei cu neopreol cand era usor rosioara si vreau sa-ti spun ca dupa doua schimbaturi deja era ok la funduletz.

Baaaaaaaaiiii, sa nu radeti de mineoare !Deci pe bune pot da copilul cu asa ceva?Mie mi-e cam frica sa incerc produse care nu sunt destinate special bebeilor, dar daca voi ati folosit cu succes....
danab
Scris: Sunday, April 9, 2006 9:52 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Noi folosim Reviken cu succes (costa cam 5 RON). Am incercat sa o dau cu crema de galbenele dar s-a iritat (poate cea de la TIS nu e asa buna)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.