Scutece absorbante pentru bebei
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, March 29, 2006 3:12 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Pana acum am folosit numai scutece de unica folosinta Pampers.Cum noii pampersi akizitionati nu sunt buni (cei facuti in Polonia), ieri am cumparat si niste scutece Happy de la Bella.Am avut un singur scutec de la Bella primit la Baby Expo si pot spune ca a fost ok...totusi nu-mi place ca e cam gros, imi da senzatia ca trebuie sa cumpar haine cu un numar mai mare ca pana acum.Se prinde ok, absoarbe bine, copilul nu e ud.Dar nu am folosit decat o singura data.

E cineva care foloseste scutece Happy si....este "happy"?

Au vreun dezavantaj scutecele Happy comparativ cu cele Pampers?Eu inca nu mi-am dat seama, ca numai unul am reusit sa folosesc, si am luat paket de 12 bucati, ca am zis sa nu ma aventurez la paket mare, ca poate nu sunt buni.

Imi amintesc ca am fost in vizita la cineva (nu tocmai curata persoana) si avea un copil de vreun 1 jumate si ii atarna pampersul ala aproape pana la genunki (exagerez un pic, dar arata groaznic, cum pe Matei nu l-am vazut niciodata asa).In cateva minute, ca nu se mai intelegea cu plodul, l-a skimbat, deci poate atarna ca era plin.Dupa skimbare, copilul arata cu pampersul curat extrem de ciudat, tot lasat arata pampersul, de parca avea 3 bucati pe el.Mi s-o fi parut mie bizar pentru ca era Matei mic si el purta un alt numar sau scutecele Happy sunt intr-adevar mai groase si mai butucanoase decart Pampers?
Ma gandesc ca pe caldurile alea la vara, daca ii mai pun si pampers de blana, ce-o fi la funduletul lui...nu stiu....

Cele care cumparati Happy, sunteti multumite de aceste scutece?
Mirandolina
Scris: Wednesday, March 29, 2006 5:10 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/12/2006
Eu am folosit scutece Happy mai ales cand s-a nascut Calin, deoarece marimea new born are o decupatura speciala in zona buricului si nu il atinge pana ce acesta se vindeca si cade. in linii mari am fost multumita de ele dar am renuntat sa le mai folosesc cand am trecut la marimea 2 pentru ca fiind deja niste scutece groase, odata ce s-au umplut sunt si mai mari. Pretul este bun, absorb bine, cum ai spus si tu singul inconvenient este acela ca sunt prea groase si ii fac copilului funduletul mare.
Eu folosesc scutece Huggies de cand are Calin 1 luna. Mi s-au parut asemanatoare cu pampers, doar ca sunt mai ieftine. Si daca tot la gunoi ajung, n-avea rost sa dau bani mai multi pe aceeasi calitate.
alinutza
Scris: Wednesday, March 29, 2006 7:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/4/2006
Eu nu folosesc nici Happy nici Hughies, ci Libero.Sint intradevar mai scumpe decit celelalte, dar nu cu mult fata de Pampers. Am folosit si Pampers, dar am remarcat ca Anei ii era funduletul rece si umed dimineata.plans Asa ca am schimbat pe la 8 luni scutecelele. Acum ii este mult mai bine. Libero sunt foarte bune, eu sunt foarte multumita de ele. Si, in plus nu fac funduletul mare si o capacitate impresionabila de...... este absorbita, iar bebe nu are funduletul ud si rece. Acum, orice scutec ai folosi, tot scutec e si e imposibil sa se muleze pe funduletu' lu' bebe.
Noi acum vrem sa trecem la cele de tip chilotel, ca nu mai sta piticuta la schimbat ca nu mai are rabdare.
oana_nicole
Scris: Wednesday, March 29, 2006 7:52 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Noi folosim Pampers si am ajuns la numarul 3. Deocamdata pot spune ca sunt foarte multumita de aceasta marca. Cu mici "scapari", cand s-a mai revarsat putin pipi sau kk, alte obiectii nu am. Le pot compara insa doar cu Huggies (am folosit cateva primite din America, au fost ok) si "1" (marca comercializata de Carrefour - mi-a cumparat soacra-mea o data, ca n-a stiut ce sa ia, dar sunt groaznice, nu va recomand in nici un caz). Daca s-ar intampla sa imi schimb si eu in viitor parerea despre Pampers, chiar nu stiu ce as cumpara.
Miri
Scris: Wednesday, March 29, 2006 9:12 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Noi am folosit in primele trei luni numai scutece de la "babylove"de care am fost foarte multumita: nu s-a iritat de la ele nici chiar in maternitate,imediat dupa nastere,pielea era tot timpul uscata,nu am avut surprize neplacute de genul udat pe hainute.
De la patru luni am inceput sa folosim si scutece "pampers"si pot sa spun ca singurul incovenient este ca tot timpul pielea este umeda pe fundulet,iniferent cit de repede ii schimb.Asa ca am continuat pe timpul noptii sa-i pun tot scutecel de la "babylove",care absoarbe mult mai bine,iar in timpul zilei sa-i pun de la firma"pampers"pentru ca sa-i pot schimba mult mai des.
Kiki
Scris: Wednesday, March 29, 2006 9:52 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Eu am folosit numai Pampers de cand s-a nascut. Suntem la numarul 4 si nu am avut accidente. Pielea e mereu uscata si catifelata. Alte marci nu am incercat.
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, March 29, 2006 10:37 PM
Nivel

miri_haluca wrote:
Noi am folosit in primele trei luni numai scutece de la "babylove"de care am fost foarte multumita: nu s-a iritat de la ele nici chiar in maternitate,imediat dupa nastere,pielea era tot timpul uscata,nu am avut surprize neplacute de genul udat pe hainute.

Care-i este producatorul, te rog?Ca nu-mi suna deloc cunoscuta marfa, dar ma voi uita cu siguranta in market dupa ele, sa vedem daca in Cora au....
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, March 29, 2006 10:41 PM
Nivel

Mirandolina wrote:

Eu folosesc scutece Huggies de cand are Calin 1 luna. Mi s-au parut asemanatoare cu pampers, doar ca sunt mai ieftine. Si daca tot la gunoi ajung, n-avea rost sa dau bani mai multi pe aceeasi calitate.

Deci, sa inteleg ca in ordine descrescatoare sunt:

LIBERO
PAMPERS
HAPPY
HUGGIES
BABY LOVE
?

Cred ca pana la urma voi incerca pe rand unul cate unul, sa vad ce si cu, desi Libero nu-mi face cu okiul, pentru simplul motiv ca sunt mai scumpe pana si decat pampers.Dar, conditia esentiala este sa absoarba bine, sa nu iasa toate cele din scutec la numai 2 ore de la skimbat.

Multumesc, fetelor pentru info pupici
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, March 29, 2006 10:44 PM
Nivel

Kiki wrote:
Eu am folosit numai Pampers de cand s-a nascut. Suntem la numarul 4 si nu am avut accidente. Pielea e mereu uscata si catifelata. Alte marci nu am incercat.

Asa a fost si la noi pana acum + ca bebe nu a avut iritaii la fundulet decat cand avea diaree acida.Dar acum cu pampersii polonezi, imi vine sa urlu, ca mi-e teama cand ies afara sa nu raceasca.ieri de ex a trbuit sa inru in casa mai repede ca sa il skimb pe Matei, ca era fleasca si dresul, si pantalonul si carutul plans .Pana si cacliciul nu ramane tot in pampersul polonez, ceea ce nu mi s-a mai intamplat nici macar in primele zile de viata cand facea "imprastiat" oare
codruta
Scris: Wednesday, March 29, 2006 11:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

am patit si noi de vreo saptamana sa o gasesc unsa pana-n gat dupa ce facea kk, dar am ajuns la concluzia ca nu era din cauza calitatii ci a marimii, ca foloseam pampers nr.3. Acum am trecut la nr.4 dar, pentru ca imi ramasesera destul de multe mici, ii mai pun si marimea 3 cand stiu ca sigur nu face kk.
eu de pampers sunt multumita si medeea nu a fost niciodata iritata.
Mirandolina
Scris: Thursday, March 30, 2006 7:45 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

stele_pe_cer wrote:

Cred ca pana la urma voi incerca pe rand unul cate unul, sa vad ce si cu, desi Libero nu-mi face cu okiul, pentru simplul motiv ca sunt mai scumpe pana si decat pampers.Dar, conditia esentiala este sa absoarba bine, sa nu iasa toate cele din scutec la numai 2 ore de la skimbat.

Multumesc, fetelor pentru info pupici

Ai grija , daca intentionezi sa incerci mai multe tipuri de scutece, pentru ca bebe s-ar putea sa fie alergic la unele dintre ele si sa se irite. Nu este obligatoriu sa se intample asta, dar just in case.
Miri
Scris: Thursday, March 30, 2006 8:32 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
stele_pe_cer,scutecele de la babylove le-a cumparat sotul meu anul trecut cind a fost in Germania(6 baxuri,trei marimi diferite)si cind am vazut ce bune sint,din punct de vedere calitativ,am rugat-o pe cumnata mea sa-mi mai trimita.Asa ca tin de ei pentru noapte,ca sint super ok.sic
M-as bucura daca ai gasi in hipermarket la noi,pentru ca si eu as fi interesata sa-i achizitionez.pupici
Iti doresc succes in testarea noilor scutece,dar ai grija!Asa cum spunea si Mirandolina,sa nu ai surprize neplacute daca alternezi firmele si apoi sa nu stii care ti-a facut probleme.
Tina
Scris: Thursday, March 30, 2006 8:38 AM
Nivel: Guest

Buna fetele ! La ce varsta sau greutate a bebeilor ati trecut voi la nr. 3 la Pampers ?
Ca eu i-am schimbat ieri Brianei si ea are 5.500 gr. si sunt usor maricei , trebuia sa mai astept ?Sau mai bine spus cum decideti ca trebuie schimbat numarul?
stele_pe_cer
Scris: Thursday, March 30, 2006 9:21 AM
Nivel

Tina wrote:
Buna fetele ! La ce varsta sau greutate a bebeilor ati trecut voi la nr. 3 la Pampers ?
Ca eu i-am schimbat ieri Brianei si ea are 5.500 gr. si sunt usor maricei , trebuia sa mai astept ?Sau mai bine spus cum decideti ca trebuie schimbat numarul?

Daca pe punga de pampers scrie ce e de la 3 la 6 kile, ii skimbi pampersul cand ajunge copilul la 5 kile (pentru numarul2).

Numarul 3 e de la 4-9 kile, il skimbi cu numarul 4 cand bebe are 8 kile (noi l-am skimbat mai devreme, ca debitul la pipilica era mai mare decat cat facea fata pampersul, si trebuia sa skimb scutecul mult mai des, si consumam mai multi inutil).

Numarul 4 e de la 9-20 kile.

Numarul 5 e de la 11-25 kile.

Deci, i l-ai skimbat la momentul potrivit.E normal ca la inceput sa ti se para mai mare, pentru ca kiar este, dar, odata cu cresterea bebelului, creste si cantitatea de fecale si urina, ceea ce necesita un spatiu mai mare de "depozitare".
stele_pe_cer
Scris: Thursday, March 30, 2006 9:26 AM
Nivel

Si pentru ca voi m-ati atentionat ca bebe e posibil sa fie iritat la fundulet odata cu skimbarea scutecelor, acum, ce sa zic, dupa o zi de folosire Hppy, este varza funduletul, asta in conditiile in care Matei nu are diaree, ci doar scaun normal, unul sau 2 pe zi.Ieri a avut numai un singur scaun normal, apoi o mica-mica sparcaiala, si aseara era plin de bubite.

De dimineata scaunul avea consitenta normala, nu diareica, si era mai rau la fundulet.Il mai las cu Happy pe el si astazi, si apoi revin la Pampers.Nu-mi mai arde de skimbari.Firma Pampers pana acum nu ne-a creat probleme la fundulet, decat in cazul diareei, si atunci nici un scutec din lume nu poate impiedica eritemul fesier sa apara.Deci, pentru noi tot Pampers-ul e bun, cu tot cu servetelele umede.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.