Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| roxinthya,pentru a-ti raspunde am nevoie de data achizitionarii imobilului,ora la care sa semnat contractul si in ce localitate este situat. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Ingeras multumesc in primul rand ca ai deschis acest topic pt. mine! Problema este ca nu avem casa sau apartament - locuim cu socrii - insa ne dorim foarte mult sa avem si noi patratica noastra cu regulile noastre, cu gusturile noastrem, etc... si nu prea se intrevede nimic in viitorul apropiat. Ceea ce voiam sa te rog este ca pe baza datelor noastre se intrevede ceva de genul asta sau macar spune-ne daca o sa avem n viitor frumos noi ca familie. Pupici multi si multumiri!
Sandu Roxana - 07.septembrie.1977 - Ploiesti - 02:30(ora) Sandu Robert Daniel - 18.octombrie.1975 - Bucuresti |
|
| roxinthya,o sa fac maine analiza domiciliului vostru. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/12/2009 Mesaje: 304
| ce poti sa vezi si ce date iti trebuie? |
|
| miorita02 wrote:ce poti sa vezi si ce date iti trebuie?
Ora semnarii contractului,orasul in care se situeaza,data{zi/luna/an}achizitionarii imobilului.Se face harta si pot vedea aspectele planetare in case.Ascendentul {casa 1}sunteti voi proprietarii.... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Ingeras,poti sa vezi si cand ne terminam noi casa atat cat sa locuim in ea? |
|
| carla wrote:Ingeras,poti sa vezi si cand ne terminam noi casa atat cat sa locuim in ea?
Desigur,dar sa am datele exacte. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Vad ca ai revenit pe metereze!! Astept si eu cu nerabdare de parca esti ultima speranta!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| ingeras, te rog spune-mi si mie daca reusim sa ne mutam!
locuim intr-un apartament in Piatra Neamt, cumparat in noiembrie 2006,(daca e necesara si ziua semnarii contractului caut si iti spun) si ne dorim sa construim sau sa cumparam o casa.
Gavriloaia Petronela, 28 mai 1980 Gavriloaia Constantin, 20 decembrie 1980 (noi ii spunem Ciprian, Cipri daca are importanta)
trebuie sa-ti dau date si despre copii? te rog din suflet |
|
| petronela_gav wrote:ingeras, te rog spune-mi si mie daca reusim sa ne mutam! locuim intr-un apartament in Piatra Neamt, cumparat in noiembrie 2006,(daca e necesara si ziua semnarii contractului caut si iti spun) si ne dorim sa construim sau sa cumparam o casa. Gavriloaia Petronela, 28 mai 1980 Gavriloaia Constantin, 20 decembrie 1980 (noi ii spunem Ciprian, Cipri daca are importanta) trebuie sa-ti dau date si despre copii? te rog din suflet
Nu trebuie sa-mi dai si nume,asta doar daca vrei numerograma,dar asta deja este alt domeniuAm nevoie doar de date si ore
roxinthya,este o analiza mai complexa,ma uit si la harta ta si a sotului si cea compusa,sper sa ma scuzi de intarziere,deseara revin cu amanunte. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| ingeras, am revenit pe 28 noiembrie 2006 s-a semnat contractul la notar, dar ora cred ca e pe la 11,30 - 12.00 ( nu stiu exact) abia astept sa vad ce imi spui
|
|
|